lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Brzuch me boli. Kurczejuż czwarty dzień mam ból owulacyjny i to taki ze chodzenie sprawia mi trudność. Zazwyczaj to trwało trzy dni z czego jeden dzień bolało delikatnie, natępny troche mocniej, potem kulminacja i nagle przestawało a teraz boli czwarty dzień z czego trzy dni juz boli tak samo mocno. Chyba sie niepotrzebnie przepisałam z tym testownien na 28.
-
Witajcie o poranku. U nas goraco, nic sie nie chce a tu w pracy trzeba cały dzien spedzić. Mam napchany grafik wiec mam nadzieje, ze rad dwa trzy i dzien zleci. Tak lubie najbardziej.Oby do niedzieli bo jedziemy nad jezioeko jesli sie pogoda nie popsuje.Akurat w niedziele z rana zatestuje pewnie i pewnie bedzie (-) wiec aby sie nie dołowac i o tym nie myśleć, pojedziemy sie popluskac ze znajomymi.
A tymczasem miłego dnia.JusWik lubi tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:co do tych ptaszysk na balkonie... nie mam słów, powybijałabym z zimną krwią.
co dzien muszę po tym cholerstwie sprzątać teraz to szczotką, nie dotykam tego, trudno się mówi, może mąż się wysilić z raz i umyć ;/
już nie wiem jak to opanować, dopóki nie zmienimy dachu to pewnie będę się z tym szajstwem męczyć.. a jak w okna nawalają... nie raz się boje ze mi szybę wybiją ;/
Mam na to sposob..Dosc drastyczny no ale zadzialal u mojej mamy na balkonie
Zarcie , np.mokry chleb wymieszac z trutka na szczury..Wiecej nie bedziesz musiala sprzatac po nich -
nick nieaktualnya jeśli chodzi o gołębie to miałam kiedyś na balkonie to było straszne !!
Z mama sprzątałyśmy po nich a one dalej, miały jajka się wykluły to już myślałyśmy że nie wrócą bo ludzie i wgl a one nie dalej my wyrzucałyśmy gniazda a one na nowo robiły i tak dwa lata, wszystko się skończyło jak mieliśmy w domu przez 2 tyg psa od znajomych. a teraz wgl ich nie mamy bo mamy swojego pieska -
hej
ja tak z rana wpadam Wam życzyć cudownych dni pewnie na tyle na ile pozwoli mi net w tel. będę Was podczytywać i z niecierpliwością oczekiwać Naszych nowych Boćków
A tak to zyczę cierpliwości oczekującym na test spokoju ducha dla tych Które nawiedziła @ no i dużo zdrowia i radości dla tych Którym się poszczęściło
Pamiętam o Was i pozdrawiam
Ps: zmykam robić śniadanko i po woli w drogę WAKACJE czas zacząć tylko pogoda się zrobiła pochmurna oby z tych chmur nie było deszczu a dziś będzie zabawa będzie się działoBrawurka84, julita, Daisy lubią tę wiadomość
-
hejoooo a u mnie piękna pogoda od rana, aż się nie chce siedzieć w biurze.
Magdalenko życzę udanych wakacji i odpoczynku, wróćcie do nas w trójkę
dzisiaj mamy dwie testerki, ale ty Zajsonku chyba dziś nie testujesz? nie przepisujesz się na inną datę?Ewelcia, Zajsonek lubią tę wiadomość
-
ja dzis 9dpo chyba za wczesnie na test? robić jutro? zostało mi duphastonu tylko do soboty...
-
nick nieaktualny
-
Zajsonek Ty nas nie wkurzaj tylko rób ten test! Przecież z tym wykresem to tylko formalność
Tomania u Ciebie to może nie obiad zaszkodził tylko fasoleczka? Życzę Ci tego - tzn nie rzygania tylko fasoleczki
Marteczka 9dpo to faktycznie za wcześnie, możesz się tylko rozczarować Ja zrobiłam teraz test w 10dc i jedna tłusta krechaZajsonek lubi tę wiadomość
-
liwi wrote:JusWik szkoda, przytulam .
Ja już wstałam, ale humor mam ze lepiej nie mówić.
Na dodatek wczoraj musiała być u nas teściowa i mi wypiła mleko do kawy całe, a ja kawy bez mleka nietrawie!!! Ogólnie wkurnanaiona jestem jak nie wiem co i nie wiem czwmu...
-
nick nieaktualny
-
Lipcowe Brzuszki
01.07 - Gosiacu(@), hwesta(@), lady_89(-), Listior, justinna , Lolusia , ewelinas1986, Kasha
02.07 - dziubasekk , Niunia86 , mauaa
03.07 - Emily83, joszka , Suerte, myszka123, kasss, MamaAdasia
04.07 - Zima(@), gabi30 ,
05.07 - Katarzyna79 , ewelina25(@), vincaminor(-), anka30(-), pinka425 (@), munirka(-), momo1009(@), pysia88, alternatywa
06.07 - Natu93
07.07 - slodka100 , angela2005(-), shimmer_lip(-), wiola77 (-), Rubi , a1000 (-), Jotka85 , Brawurka84 (-), margoo , bella82 , sonia18a , Juusti69
08.07 - Anulka26 , cymcia, natusiaaaka(@)
09.07 - ewelina27(@), Ofelaine(@), Maluszek 22 (@), Brawurka84 , asik14 , zara ,
10.07 - Iwka(@), dżona (@), czekolada:) (-), khaleesi , Tila
11.07 - olencja (@), magdalenka_ka (@), Lulu , justinna , Karolcia1988 , staraczka , Anitka19953 , Patuchna , maliniaa
12.07 - potforzasta (@), KMK (@), lady_89, Ania_XxX , lusia00
13.07 - Anuśka (-), Kierzynka (@), Anastazjaaa , asiaaa , Bentlej , gusia28
14.07 - Nieukowa (-), motyl1993 (@)
15.07 - Kitty (@), Joanna0071 , Blondik
16.07 - madzianka (@), kasia m
17.07 - Zajsonek, JusWik (@)
18.07 - Ewelcia, Marteczka91
19.07 - inezka
20.07 - BATTINKA, Tynka1990 (@), Edka
21.07 - Kocikowa, Krokodylica, takasobieja, maslanka, tomania2806
22.07 - Neli
23.07 -