lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry kochane ja juz nie spie
W nocy moj maly psiak no doslownie zasral cala chate i o 3 sprzatanie kup bylo I teraz rano jak moj wstawal do pracy to znowu to samo. Masakra kupil nowe jedzenie dla psow i mu tak przelecialo przez zoladek Moj biedy piesek..i parkiet!
U mnie dosc smiesznie bo of wyznaczyl mi owulke i dzis niby 3 dpo. Troche mi sie wierzyc nie chce
Ale jestem wykonczona po wczorajszym rowerku, czuje kazdy miesien z nog Ciezko sie przez lasy jezdzi, ale widoki rekompensuja wszystko! Max wzniesienie mialo 299m, oprocz opaski na klate i zegarka na reke wlaczam tez w komorce aplikacje Strava i tam mi wylicza wlasnie na gps dokladne km i max wzniesienia . Eh trzeba wstac i jechac po zakupy bo w lodowce to myszy grasuja juz chyba tylko
A u mnie seksu wczoraj nie bylo i humor tez wisielczy bo ja nie chcialam sie pod prysznicem tulic, to moj nie chcial potem i dupa zesmy sie troche poklocili.
Milego dnia! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 09:42
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZasjonek uważam że trzymasz w nas w niepewności i w stresie a powinnaś wiedzieć że dla nas stres jest niewskazany
Więc bardzo proszę iść do łazienki i zrobić ten TEST !!!!
JusWik ja mam elektryczny (dwie cyfry po przecinku w rossmanie za 9,90)Ewelcia, Zajsonek lubią tę wiadomość
-
Magda_lena88 wrote:hej
ja tak z rana wpadam Wam życzyć cudownych dni pewnie na tyle na ile pozwoli mi net w tel. będę Was podczytywać i z niecierpliwością oczekiwać Naszych nowych Boćków
A tak to zyczę cierpliwości oczekującym na test spokoju ducha dla tych Które nawiedziła @ no i dużo zdrowia i radości dla tych Którym się poszczęściło
Pamiętam o Was i pozdrawiam
Ps: zmykam robić śniadanko i po woli w drogę WAKACJE czas zacząć tylko pogoda się zrobiła pochmurna oby z tych chmur nie było deszczu a dziś będzie zabawa będzie się działo -
Witajcie umnie skwar od samego rana a ja czuje sie jak bym czyms dostala w glowe
oczywiscie trzymam kciuki za nowe fasolki
-
julita wrote:przyłączam się do petycji skierowanej do Zajsonka, testuj!
Daisy jeśli faktycznie w tym dniu miałaś owulkę, to super trafiłaś zZajsonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zajsonek wrote:Hejka kochane
No już trochę za późno, bo już dawno nie śpię a mam siostrę na głowie i nie miałam kiedy do was wpaść
Jutro postaram się zatestowac