lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kitty wrote:Ja też mam na każdej wizycie. Tak samo przy każdej gin ma obowiązek badać piersi. A że tego nie robią dopóki się nie upomnisz to już inna sprawa...
A ja się jakoś dziwnie wstydzę poprosić o zbadanie piersi, zwłaszcza jeśli gin to gin a nie ginka. Na szczęście niedawno miałam USG więc póki co śpię spokojnie. A nie jestem specjalnie wstydliwa, więc podejrzewam, że nie tylko ja mam takie opory. Może gdyby sami wychodzili z inicjatywą, niektóre paskudztwa wcześniej udałoby się wykryć.. No ale nic, właśnie sobie postanowiłam, że na kolejnej wizycie proszę o zbadanie, tak ot********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
oj dziewczyny ile ja takich znajduje.. kiedys znalazłam że jak robiła mu dobrze cyckami i jej spłynęło do dołu.. i czy w ciąże zajdzie kurde nie mogę znaleźć tego
czasami warto przejrzeć inne fora a wydaje mi się że to jest realne.. ale pisała to może 12 latka a bajeruje że jedzie samochodem itpmomo1009, JusWik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolencja wrote:boli mnie kregoslup- to chyba boleparte z krzyza prawda?
dziewczyny,najtaniej inofolic jest z allegro,za 2 paczki dalam cos ok 70zl z przesylkaIwka lubi tę wiadomość
-
I zaczal sie weekend. Wlasnie jedziemy na grilla urodzinowego. Bylam na zakupach dzisiaj i kupilam w pepco body niemowlece. Byly takie sliczne ze nie moglam sie powstrzymac. Chyba mi odbija he he i wybralam odruchowo kolor granarowy ewidentnie mnie ciagnie na syna
Zajsonek, Iwka lubią tę wiadomość
-
Czytalam forum i..
czesc! mam duzy problem... jestem dziewczyna dosc nie doswiadczona i mam pytanie...
kochalam sie z kolega bez zabezpieczenia ale to trwalo bardzo krotko bo powiedzialam ze nie chce wiecej bo sie boje....
czy jest mozliwosc ze zaszlam w ciaze po takim krotkim stosunku?
mam robic test?
Super historia nie uważacie ?JusWik lubi tę wiadomość
-
Zajsonek wrote:Czytalam forum i..
czesc! mam duzy problem... jestem dziewczyna dosc nie doswiadczona i mam pytanie...
kochalam sie z kolega bez zabezpieczenia ale to trwalo bardzo krotko bo powiedzialam ze nie chce wiecej bo sie boje....
czy jest mozliwosc ze zaszlam w ciaze po takim krotkim stosunku?
mam robic test?
Super historia nie uważacie ?
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjulita wrote:oficjalnie zapisuję się do lipcowych staraczek, @ przyszła jupii!
nowy miesiąc, nowy cykl, nowe siły i nowe nadzieje
moje testowanie wypada na 27 lipca w moje urodziny
może mnie ktoś dopisać do listy?
fajnie ze jest nas coraz wiecej
mam nadzieje ze testowanie w urodzinki bedzie szczesliwe ja mam urodziny 5ego lipca i tez wtedy testuje powodzeniaIwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjulita wrote:To właściwie za chwile twoje testowanie
to życze pięknego prezentu
masz racje ze za chwile ale to jeszcze AZ tydzien!!
jejku jak mi sie dluzy!! a jeszcze sie wlasnie z mezem zalozylam on twierdzi ze jak juz w ciazy bede to urodze chlopczyka a ja czuje ze bedzie dziewczynka i tak powstal zaklad a o co sie zalozylismy? jesli ja wygram to maz bedzie musial byc przy porodzie a jesli on wygra bedzie mogl sam podjac decyzje (strasznie sie tego boi )julita, momo1009, Iwka lubią tę wiadomość
-
Lipcowe Brzuszki
01.07 - Gosiacu, hwesta
02.07 -
03.07 - Emily83
04.07 - momo1009, zima
05.07 - Katarzyna79, ewelina25, natusiaaaka, vincaminor
06.07 -
07.07 - slodka100,
08.07 - Anulka26, cymcia, Maluszek 22
09.07 - ewelina27
10.07 - Iwka, dżona, Ofelaine
11.07 - olencja, magdalenka_ka, kitty, Lulu
12.07 -
13.07 - Anuśka, Brawurka84, Kierzynka
14.07 - motyl1993
15.07 -
16.07 - madzianka
17.07 - Zajsonek, JusWik
18.07 -
19.07 - inezka
20.07 - BATTINKA
21.07 -
22.07 - Neli
23.07 -
24.07 - Ewelcia
25.07 - Katarzyna87
26.07 -
27.07 - julita
28.07 - kapturnica
29.07 -
30.07 - beti 97, Daisy
31.07 -
odwiedził: .... lipcówek \
Poproszę kochana
-
julita wrote:oficjalnie zapisuję się do lipcowych staraczek, @ przyszła jupii!
nowy miesiąc, nowy cykl, nowe siły i nowe nadzieje
moje testowanie wypada na 27 lipca w moje urodziny
może mnie ktoś dopisać do listy?
Moj P tez ma urodziny 27 lipca ale ja testuje 10dni przed -
ewelina25 wrote:a jeszcze sie wlasnie z mezem zalozylam on twierdzi ze jak juz w ciazy bede to urodze chlopczyka a ja czuje ze bedzie dziewczynka i tak powstal zaklad a o co sie zalozylismy? jesli ja wygram to maz bedzie musial byc przy porodzie a jesli on wygra bedzie mogl sam podjac decyzje (strasznie sie tego boi )
Właśnie wczoraj rozmawiałam z koleżanką, której miesiąc temu siostra urodziła dziewczynkę będąc przez całą ciąże przekonywaną, że będzie chłopak. Technika do przodu, trójwymiarowe USG, a takie cuda wciąż się zdarzają . Dodatkowy argument, żeby mąż był przy porodzie bez względu na płeć, bo nigdy nic nie wiadomo .
Miłej słonecznej soboty dziewczyny!********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
ja byłam u gina w czwartek i on z własnej woli mi zbadał piersi. W ogóle to trafił się super facet bo jak powiedziałam że staramy sie 12 cykli i nic to stwierdził że jak sie jeszcze uczył to można było zacząć mówić o niepłodności po dwóch latach a teraz to sie skóciło do jednego roku. Dał mi skierowanie na badania i zobaczymy co będzie dalej
Magda_lena88, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny