lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
gdyby to ode mnie zależało to bym was wszystkie zapyliła weheheh
no ale zarażam `~~~~~~~~~~~ile się da~~~~~~~:*
zielony modny kolor w tym sezonie?
Musi się udać pozytywnie aby mi tu ma być będę zaglądać
i ile mogę to pomogęWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 12:52
Zajsonek, motyl1993, julita, lulu_ovufriend, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
motyl1993 wrote:zajsonek, a jak pijesz inofolic, to bierzesz dodatkowo kwas foliowy?
Zrobiłam zdjecie
Nie biore bo zobacz na opakowaniu jest ze inofolic zawiera 100% dawki dziennego spożycia kwasu foliowegomotyl1993, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZajsonek wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c90d22d1be1f.jpg
Zrobiłam zdjecie
Nie biore bo zobacz na opakowaniu jest ze inofolic zawiera 100% dawki dziennego spożycia kwasu foliowegoZajsonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
motyl1993 wrote:dzięki czyli nie trzeba, super
A ile masz dziennie pic ?
Bo ja kupiłam na własna rękę, bo dzwonilam do gin zapytać o prolaktyne bo mam podwyższona a ona żebym do niej przyszła to mi da receptę na inofolic ale jak wróciłam sprawdziłam na necie ze to sumplement diety i mozna kupic bez recepty wiec stwierdziłam ze chciała zarobić 150zl na wizycie wiec olalam wizytę i kupiłam inofolic i castagnusa na zbicie prolaktynyIwka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZajsonek wrote:A ile masz dziennie pic ?
Bo ja kupiłam na własna rękę, bo dzwonilam do gin zapytać o prolaktyne bo mam podwyższona a ona żebym do niej przyszła to mi da receptę na inofolic ale jak wróciłam sprawdziłam na necie ze to sumplement diety i mozna kupic bez recepty wiec stwierdziłam ze chciała zarobić 150zl na wizycie wiec olalam wizytę i kupiłam inofolic i castagnusa na zbicie prolaktynyIwka lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:gdyby to ode mnie zależało to bym was wszystkie zapyliła weheheh
no ale zarażam `~~~~~~~~~~~ile się da~~~~~~~:*
zielony modny kolor w tym sezonie?
Musi się udać pozytywnie aby mi tu ma być będę zaglądać
i ile mogę to pomogę
Dajeeeeesz!!! Zarażaj ile wlezie
Zajsonek, Iwka lubią tę wiadomość
-
mizzelka wrote:kochana oni nie wymierzą tak co do macipieńkiego mm.. aby straszą niepotrzebnie ;/
jedz migdały i wypij sobie czerwone winko.. aby mi się tu nie załamuj! bo lekarz to nie Bóg, może się mylić, ile razy się czyta ze cykle bezowulacyjne a fasolki się pojawiają to tylko maszyna..
mój gin poprzednio sie upierał że nie można mieć owulki w 25dc.. jak widać można... a jeszcze 3 cykle temu mialam potwierdzoną USG owulkę w 44dc... było już po fakcie.. Teraz najważniejszy jest relaks. odpocznij i sie nie stresuj!
dziecko w 90% tworzy się w naszych głowach
ja w tym cyklu dużo pracowałam z mężem i mielismy ciągle zajęcie.. aby stresowałam sie wlasnie przed owulką, kiedy się ona pojawi bo jestem długodystansowcem no i przed @ troche przyznam sie ale najwazniejszy widać jest początek
Wczoraj sobie strzeliłam winko i dziś mnie głowa boli Migdały chrupię codziennie. Jem różne piguły, witaminy i dong quai... nie wiem już, co myśleć... jutro jeszcze jeden monitoring, może się coś wyjaśni... wczoraj złapałam strasznego doła, choć to tylko jeden cykl. Dziś już mi lepiej
Iwka lubi tę wiadomość
-
lulu_ovufriend wrote:Wczoraj sobie strzeliłam winko i dziś mnie głowa boli Migdały chrupię codziennie. Jem różne piguły, witaminy i dong quai... nie wiem już, co myśleć... jutro jeszcze jeden monitoring, może się coś wyjaśni... wczoraj złapałam strasznego doła, choć to tylko jeden cykl. Dziś już mi lepiej
wcinaj wcinaj.. u mnie wiesiołek chyba pomógł czy coś bo poprzednio mialam endo 11,5 a potem 15.. a teraz nie wiem ;/
no chyba ze inne czynniki w tym cyklu wypilam sobie tez winka czerwonego dopóki mogłam
zarażam ~~~~~:*lulu_ovufriend lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:Kochane, jak będę u gina ok. 12 dc to mogę go chyba poprosić, żeby sprawdził czy mam owulację? Czy na to trzeba się umawiac ;p?
Katarzyna87 lubi tę wiadomość