Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne lipcowe brzuszki:)
Odpowiedz

lipcowe brzuszki:)

Oceń ten wątek:
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po prostu dziś brakuje mi sił na optymizm i chęci do rozpoczęcia kolejnego cyklu :( A że jestem meteopatką to pogoda też mi kurcze dzisiaj nie pomaga :(

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekolada:) wrote:
    JusWik faktycznie hihihi :) sama nie czuje kiedy rymuje hihihihi:) dobrze ze tu jesteście , jak was czytam to odrazu mam lepszy humorek :)
    Nie dość ze sama sie denerwuje tym ze jeszcze nie moge testować i chyba wszystkim czym tylko moge to mężuś nie pomaga i podkręca atmosferke ... Eh faceci....
    A co ten mezus mowi?
    Moj tez nakreca siebie i mnie tak samo. przezywa to wszystko ze mna kazdy dol zmartwisnie szczescie. ..ja tez chcialabym ju testowac tak sie denerwuje tym. .

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maluszek22 i ja sie chyba do ciebie dołączę, tez zjem czekoladę :) a co ;)
    To nam pomoze :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Oj dziewczynki jak czytam coś takiego to mi przychodzi tylko jedno do głowy - pewnie dopiero zaczynacie się starać. Oczywiście nie złośliwie i proszę bez obrazy. Ale po 3 latach nie podchodzi się do tego tak pozytywnie. Zwłaszcza jak raz na parę mies. człowiek jest święcie przekonany, że ten cykl to już to, a tu kolejny raz nadzieja gaśnie. Ja się już staram nie mieć nadziei, ale w tym cyklu wszystko szło tak pięknie, że gdzieś tam jednak się ta nadzieja wkradła i znowu musiałam zostać sprowadzona na ziemię :(
    Oczywiscie rozumiem to alr nadzieje zawsze trzeba miec. .Tak nam latwo napisac nie wazne 3.6.9 miesiecy czy kilka lat kazdy przezywa to indywidualnie.Podawac sie nie powinno to nie pomoze w niczym

• czekolada:) Ekspertka

Wysłany: 2 lipca 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maluszek22 mężuś Ciagle chodzi za mną i namawia mnie żebym juz zrobila tescior, bo przecież juz tyle czasu minęło. Potem oczywiście jest zdziwiony ze nic niego nie wychodzi i chodzi i wkręca ze cos jest z nami nie tak . Ciagle pyta czy mnie cos nie boli itp. A ja sie wkolko doszukuje objawów itp... Chyba jestem zbyt nerwowa.... Nie No raczej napewno :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 12:48

• Niunia86 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja czuje,że chyba nici z testowania. Jak byłam w pierwszej ciąży ( 7tc [*] ) To już 5 dni przed Datą @ wiedziałam,że jestem w ciąży a teraz??? Mam wrażenie,że raz jestem,raz nie jestem. Dzisiaj mam totalnego doła bo czuję,że się nie udało.... A ponoć my kobiety czujemy jak coś tam w nas się rodzi.. Ja dzisiaj kompletnie na nie.. ;(

iv09cbxm68yuj78z.png
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Oj dziewczynki jak czytam coś takiego to mi przychodzi tylko jedno do głowy - pewnie dopiero zaczynacie się starać. Oczywiście nie złośliwie i proszę bez obrazy. Ale po 3 latach nie podchodzi się do tego tak pozytywnie. Zwłaszcza jak raz na parę mies. człowiek jest święcie przekonany, że ten cykl to już to, a tu kolejny raz nadzieja gaśnie. Ja się już staram nie mieć nadziei, ale w tym cyklu wszystko szło tak pięknie, że gdzieś tam jednak się ta nadzieja wkradła i znowu musiałam zostać sprowadzona na ziemię :(
    przytulanko.gif kochana jak bym czytała swoje słowa...mnie też już cholera bierze furiat.gifAle pamiętaj nie poddajemy się WALCZYMY 0ulan.gif

czekolada:), olka30, kapturnica lubią tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maluszek22 mężuś Ciagle chodzi za mną i namawia mnie żebym juz zrobila tescior, bo przecież juz tyle czasu minęło. Potem oczywiście jest zdziwiony ze nic niego nie wychodzi i chodzi i wkręca ze cos jest z nami nie tak . Ciagle pyta czy mnie cos nie boli itp. A ja sie wkolko doszukuje objawów itp... Chyba jestem zbyt nerwowa.... Nie No raczej napewno :)
    Jak bym a
    Slyszala swojego :-D kazdy bol itd.to jego zdaniem ciaza az ja zaczynam fiksowac :-D

Wysłany: 2 lipca 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunia86 a może to poprostu gorszy dzien? Każdy cykl jest inny, nie porównuj bo nie ma co. Myśl pozytywnie bo to tez ma podobno duże znaczenie:)

• olka30 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieję mam zawsze inaczej bym przestała się starać. Dziś mam doła, a to różnica. Aczkolwiek łatwiej mieć nadzieję starając się 3 mies. niż starając się 3 lata i mając milion badań i leków za sobą. Nikomu nie życzę tego przechodzić. A ja nie jestem osobą, która do wszystkiego podchodzi mega emocjonalnie, a jednak czasem nie wydalam. Przepraszam jeśli którąś uraziłam.

Iwka lubi tę wiadomość

Wysłany: 2 lipca 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maluszek22 ja to juz chyba sfiksowalam hihihi :)

Wiecie co dziewczyny widzę ze chyba większość z nas ma dzisiaj gorszy dzien :/ w takim razie mam nadzieje ze on sie szybko skończy !!! ( ale mogłoby po drodze przylecieć kilka bocianków)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 12:57

olka30, Maluszek 22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niunia86 wrote:
    A ja czuje,że chyba nici z testowania. Jak byłam w pierwszej ciąży ( 7tc [*] ) To już 5 dni przed Datą @ wiedziałam,że jestem w ciąży a teraz??? Mam wrażenie,że raz jestem,raz nie jestem. Dzisiaj mam totalnego doła bo czuję,że się nie udało.... A ponoć my kobiety czujemy jak coś tam w nas się rodzi.. Ja dzisiaj kompletnie na nie.. ;(
    zjedz czekolade to Ci sie porawi ;-)
    nie zawsze wszystko odczuwamy tak samo badz cierpliwa wiem ze tak latwo napisac ale martwirnie sie nie pomaga..Zrelaksuj sie zajmij czyms tak by zajac czyms mysli

czekolada:) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez powoli fiksuje :-D udziela sie nam he

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiecie co dziewczyny widzę ze chyba większość z nas ma dzisiaj gorszy dzien :/ w takim razie mam nadzieje ze on sie szybko skończy !!! ( ale mogłoby po drodze przylecieć kilka bocianków)
    To chyba wszystko wszystko przez ta pogode :-\ i do tego stres ze staran eh..

• Iwka Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Nadzieję mam zawsze inaczej bym przestała się starać. Dziś mam doła, a to różnica. Aczkolwiek łatwiej mieć nadzieję starając się 3 mies. niż starając się 3 lata i mając milion badań i leków za sobą. Nikomu nie życzę tego przechodzić. A ja nie jestem osobą, która do wszystkiego podchodzi mega emocjonalnie, a jednak czasem nie wydalam. Przepraszam jeśli którąś uraziłam.
    http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gifJutro dół przejdzie balloons.gif

czekolada:), olka30 lubią tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Tak dol minie ;-)

olka30 lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stres jest najgorszy. Ja staram się od marca a już wydaje mi się że to tak długo i nigdy nie zajdę w ciążę. Ale wyjścia Dziewczynki nie mamy, trzeba podnieść głowę i iść dalej bo nagroda jest zbyt wielka żeby odpuścić :)

relgwn15ds2ncxvn.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Iwka, dawno cię nie widziałam :) Cieszę się, że jesteś tu z nami :)

Iwka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola89 wrote:
    Stres jest najgorszy. Ja staram się od marca a już wydaje mi się że to tak długo i nigdy nie zajdę w ciążę. Ale wyjścia Dziewczynki nie mamy, trzeba podnieść głowę i iść dalej bo nagroda jest zbyt wielka żeby odpuścić :)
    Ola masz racje kuszynka jest warta wszystkiego.Spokoj najwazniejszy

czekolada:), Iwka lubią tę wiadomość

Wysłany: 2 lipca 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przede wszystkim spokój, pozytywne myślenie, uśmiech i oczywiście czekolada ;)

Iwka, Katarzyna87 lubią tę wiadomość

‹‹ 41 42 43 44 45 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ