lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje Wam;)
Oczywiście rozsiewam Wszystkie moje pozytywne wiruski!!! Łapcie ile się da!
Oby do wizyty wszystko było Dobrze i jutrzejasza beta też śliczna.. Chociaż wyniki u mnie dopiero w piątek będą! Umre chyba z niepewności:)Zajsonek, Iwka, Maluszek 22, czekolada:), beti97, Krokodylica, olka30, julita lubią tę wiadomość
-
Niunia86 wrote:Dziekuje Wam;)
Oczywiście rozsiewam Wszystkie moje pozytywne wiruski!!! Łapcie ile się da!
Oby do wizyty wszystko było Dobrze i jutrzejasza beta też śliczna.. Chociaż wyniki u mnie dopiero w piątek będą! Umre chyba z niepewności:)
Niunia a mogła byś udostępnić nam wykresikNiunia86, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczekolada:) wrote:A może to dobry znak myślcie pozytywnie:)
Chociaż mnie tez bolą ale trochę, czuje je cały czas ale nie mam tak ze dotknąć sie nie moge.
U mnie za to wkurzenie na świat nie mija.....
Hmm ja na zakupach bylam to troszke mi pomoglo zakupila sukienke chodz szybko wrocilam bo brzucho boli jajniki
Bolaly mnie tak ze dotkac nie moglam a teraz troszke mniej ale bola -
Na świat, tak mi sie powiedziało:) bo sama nie wiem do końca na co ani na kogo:/ zaczęły mnie tez nachodzić myśli ze i tym razem sie nie uda itp...
W sumie to zawsze mam tak pare dni przed @.....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 16:30
-
nick nieaktualnyczekolada:) wrote:Na świat, tak mi sie powiedziało:) bo sama nie wiem do końca na co ani na kogo:/ zaczęły mnie tez nachodzić myśli ze i tym razem sie nie uda itp...
W sumie to zawsze mam tak pare dni przed @.....czekolada:) lubi tę wiadomość
-
ja też co miesiąc po owulce mam jedną myśl... uda się, teraz napewno się uda a potem przychodzi @ i kolejne rozczarowanie... ale może teraz się uda
ogarniałam działkę dziś i normalnie wszelakie robactwo mnie dopadło. Pogryzły mnie mrówki, pokąsały komary i jeszcze jakiś robak w tył.. urąbał i uciekł. brrrrrrr....olka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:Nie mam pojęcia po co wpisujecie na listę dziewczyny które same się tu nie wpisały..... Po co wyszukujecie nicków których wykresy zakończyły się ciąża. Uważam że ta lista to nie wyścig i jeśli ktoś się na nią nie zapisuje to po co go na sile uszczęśliwiać??????
Przecież to nie wyścig!!!!!!!
Później listy są tak obfite i przesadzone, że trudno kogoś tam znaleźć.Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJusWik wrote:ja też co miesiąc po owulce mam jedną myśl... uda się, teraz napewno się uda a potem przychodzi @ i kolejne rozczarowanie... ale może teraz się uda
ogarniałam działkę dziś i normalnie wszelakie robactwo mnie dopadło. Pogryzły mnie mrówki, pokąsały komary i jeszcze jakiś robak w tył.. urąbał i uciekł. brrrrrrr....
chyba kazda z nas tak ma lepiej sie nie nastawiac ale to ciezko nie myslec takJusWik lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Nie mam pojęcia po co wpisujecie na listę dziewczyny które same się tu nie wpisały..... Po co wyszukujecie nicków których wykresy zakończyły się ciąża. Uważam że ta lista to nie wyścig i jeśli ktoś się na nią nie zapisuje to po co go na sile uszczęśliwiać??????
Przecież to nie wyścig!!!!!!!
Później listy są tak obfite i przesadzone, że trudno kogoś tam znaleźć.
A mi akurat się podoba to, że ktoś najdzie nowa mamusie, napawa mnie to optymizmem i daje nadzieje nie uważam żeby to było wciąganie kogoś na siłeewelina25, Katarzyna87, momo1009 lubią tę wiadomość