lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagus3004 wrote:A mi akurat się podoba to, że ktoś najdzie nowa mamusie, napawa mnie to optymizmem i daje nadzieje nie uważam żeby to było wciąganie kogoś na siłe
zgadzam sie z toba mi sie od razu humorek poprawia jak na te bocianki sobie popatrze a to ze lista jest obfita to jest wlasnie fajne.. widac ile nas tu co miesiac czeka z nadzieja na 2 kreski..Maluszek 22, agus3004, czekolada:), momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewelina25 wrote:zgadzam sie z toba mi sie od razu humorek poprawia jak na te bocianki sobie popatrze a to ze lista jest obfita to jest wlasnie fajne.. widac ile nas tu co miesiac czeka z nadzieja na 2 kreski..
agus3004 lubi tę wiadomość
-
Aleście tu od rana napościły musiłam poświęcić prawie całą przerwę by to ogarnąć
Pięknie, że tu już tyle boćków
Kamelia wrote:dziewczyny dużo dużo wirusków śle &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&trzymam kciuki
Kochana przesłałaś tyle wirusków, że aż mi za ekran wyszły
Łapiemy !
Iwka Twoja kicia mnie rozwaliła
hahahahaIwka lubi tę wiadomość
-
Wróciłam
kochane dostałam skierowanie na laparoskopie
tak się boję, ale jednocześnie się cieszę, że się pozbędę tego gówna !
cieszę się, że poszłam
od razu poszłam do moich przyszłych teściów ze skierowaniem i teść załatwił szybki termin, jutro jadę z nim do szpitala, aby dokładnie poznać termin
Także niestety przerywamy starania
Trzymam za was kciuki i będę zaglądać i wspierać i uzupełniać listęJusWik, Niunia86, Katarzyna87, olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZajsonek wrote:Wróciłam
cieszę się, że poszłam
od razu poszłam do moich przyszłych teściów ze skierowaniem i teść załatwił szybki termin, jutro jadę z nim do szpitala, aby dokładnie poznać termin
Trzymam za was kciuki i będę zaglądać i wspierać i uzupełniać listęZajsonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zajsonek wrote:Wróciłam
cieszę się, że poszłam
Trzymam za was kciuki i będę zaglądać i wspierać i uzupełniać listęZajsonek lubi tę wiadomość
-
Ofelaine wrote:Kochana torbiel urosla ze tak nagle cie skierowal ? A co z owulka w tym cyklu ?
torbiel 3 na 4cm.
Urosła o 1cm.
Ale leczyliśmy ją hormonami, antybiotykami i nic
więc zaproponowała mi ten zabieg, od razu się zgodziłam
A co do owulacji to jest pęcherzyk ale jak duży to już nie zapytałam, bo wystraszyłam się tą decyzją o laparoskopii
Więc stwierdziłam z P, że odpuszczamy ten cykl po laparo weźmiemy się do roboty :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 18:56
-
nick nieaktualnyZajsonek wrote:torbiel 3 na 4cm.
Urosła o 1cm.
Ale leczyliśmy ją hormonami, antybiotykami i nic
więc zaproponowała mi ten zabieg, od razu się zgodziłam
A co do owulacji to jest pęcherzyk ale jak duży to już nie zapytałam, bo wystraszyłam się tą decyzją o laparoskopii
Więc stwierdziłam z P, że odpuszczamy ten cykl po laparo weźmiemy się do roboty :*Zajsonek lubi tę wiadomość
-
Maluszek 22 wrote:Ja ostatnio mialam 5na 4 cm. .Ale nie daje mi zadnych skutkow ubocznych jak narazie wchlonal sie
no a mi się właśnie nie wchłania i podejrzewa, że to endometrioza dlatego przede wszystkim wysłała mnie na ten zabiegMaluszek 22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zajsonek nie martw się to nic strasznego. Ja miałam laparo w grudniu a w styczniu już w ciąży byłam, więc myślę że to jak najbardziej pomocny zabieg.
Trzymam mocno kciuki za Ciebie. Wpadaj do nas i dawaj znać jak się sprawy mają.
I tak zostałam na testowanie 17 sama... a może los Ci jeszcze ześle dzidziusiaZajsonek, olka30 lubią tę wiadomość
-
JusWik wrote:Zajsonek nie martw się to nic strasznego. Ja miałam laparo w grudniu a w styczniu już w ciąży byłam, więc myślę że to jak najbardziej pomocny zabieg.
Trzymam mocno kciuki za Ciebie. Wpadaj do nas i dawaj znać jak się sprawy mają.
I tak zostałam na testowanie 17 sama... a może los Ci jeszcze ześle dzidziusia
właśnie się zastanawiamy czy nadal się starać czy poczekać i po zabiegu
sama nie wiem co robić
JusWik lubi tę wiadomość