X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne lipcowe brzuszki:)
Odpowiedz

lipcowe brzuszki:)

Oceń ten wątek:
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;)
    Wróciłam i nadrabiam.. nie zawiodłyście mnie :D

Przede wszystkim moc gratulacji dla dzisiejszych Szczęściar, tych zapisanych oraz tych wytopionych przez czujne oko Mizzelki i nie tylko :)

Zajsonku tulę <3

Jeśli chodzi o nastrój, cały dzień miałam podobnie jak Wy, zjadłam pół czekolady a i tak byłam jakoś dziwnie podenerwowana i rozedrgana. Czuję, że @ się zbliża, wszystko na to wskazuje ale dziś już nie mam siły o tym myśleć.

Dobrej nocki :*

Zajsonek lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Kochana, wchodze z tobą w spółkę, jestem wysoce wykwalifikowana tym temacie, ja naprawdę nie mogę uwierzyć, co mi się udaje zdziałać w jeden dzień po generalnych porządkach... Jakby tam mieszkało stado robotnikow sezonowych i każdy hodował oposa... :-)

Elfiku, to właściwie już jesteśmy umówione :D

Dodam jeszcze, że zaobserwowałam dziś i siebie bardzo unikatową cechę, pożądaną w naszej branży. Otóż wychodzimy z S z domu na cały dzień, wracamy i.... bałagan jest większy niż był :D. A mieszkamy sami :P

********Gang 18+********
  • vincaminor Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Jeśli chodzi o nastrój, cały dzień miałam podobnie jak Wy, zjadłam pół czekolady a i tak byłam jakoś dziwnie podenerwowana i rozedrgana. Czuję, że @ się zbliża, wszystko na to wskazuje ale dziś już nie mam siły o tym myśleć.
    Piona, mam podobnie, tylko u mnie do @ jeszcze trochę... jeszcze bardziej się utwierdziłam w przekonaniu, że ten cykl to już u mnie historia ;)

grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
    h84fi09kllurhqo8.png
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vincaminor wrote:
    Piona, mam podobnie, tylko u mnie do @ jeszcze trochę... jeszcze bardziej się utwierdziłam w przekonaniu, że ten cykl to już u mnie historia ;)

Kurcze, Olka30 napisała dziś mądrą rzecz, że po kilku latach starań nie podchodzi się już do kolejnych cykli i testów z takim entuzjazmem. Spojrzałam na to z tej perspektywy, w końcu to może nie być kwestia najbliższego cyklu, najbliższych dwóch czy trzech ale np. nastu. No taki mnie sceptycyzm dziś dopadł

olka30 lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
  • vincaminor Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Ci, że coś w tym jest. Trzy lata temu właśnie jakoś latem zaczęliśmy się bawić w starania i pamiętam jak się nakręcałam, wariowałam i martwiłam, że "to już cztery cykle i ciągle nic". Teraz mi się z tego chce śmiać ;) W zasadzie to ja już pół roku temu, jak się dowiedziałam, że po poronieniu musimy zrobić 6 miesięcy przerwy WIEDZIAŁAM, że w pierwszym cyklu na pewno nic z tego nie będzie. Przez pół roku o tym myślałam, to nie działa w ten sposób. No i w zasadzie zaczynam się zastanawiać po kiego grzyba ja się w ogóle dopisałam tu na listę - chyba, żeby Wam niechcący zepsuć statystykę -_-

momo1009, olka30 lubią tę wiadomość

grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
    h84fi09kllurhqo8.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane zagladam! :*
    Trzymam kciuki za jutro rano i peeeelno bockow!
    Zajsonku kochanie badz dzielna! Wspieram Cie bardzo mocno! Tak jak Was wszystkie, mimo ze w tym msc postanowilam rzadziej sie udzielac to trzymam bardzo mocno za kazda kciuki! :*

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurwaaa :)
    Zrobiłam test ciążowy przed wyjściem do gin :)
    Zapomniałam o nim całkiem teraz patrze a tam druga bladziucha :/
    Ale wydaje mi się ze fałszywa :(
    Jutro rano zrobię tesciora :)

momo1009, Katarzyna87, Niunia86, slodka100 lubią tę wiadomość

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vincaminor, o statystykę to tu najmniej chodzi :).
    Kolejne trafne stwierdzenie, jakie dziś padło, to że nasza lista nie ma na celu bicia rekordów. Za to sprawia, że tworzymy wspólnotę, wspieramy się nawzajem, dodajemy sobie siły i to bez względu na wynik. Tak na to spójrz u nie próbuj się wypisywać :)

Katarzyna87, Robotka1 lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) :) :) :D
    Zajsonku, koniecznie i dawaj jutro rano wynik!

********Gang 18+********
  • Zajsonek Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :* http://naforum.zapodaj.net/thumbs/73b2716e34fd.jpg

Maluszek 22 lubi tę wiadomość

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • Zajsonek Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajjj niepotrzebnie sobie nadzieje robie :(

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajsonku, widzę bladziocha! :)

Ja dzisiaj mam jakiś dziwny dzień, w pracy zjadłam CAŁĄ czekoladę! Właśnie dopijam piwo z sokiem, mam wrażenie, że mój lewy jajnik jest jak piłeczka do pingponga, bo mnie tak rozpiera (nie boli, a właśnie rozpiera). Mam wahania nastrojów...chyba czas się kłaść spać ;p

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • Niunia86 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten lekarz co mi mówił o tej endometriozie i perełkach był rok temu-wtedy kiedy poroniłam... od tamtej pory mam innego. Też co prawda mam małe torbielki na jajnikach ale najwyraźniej zbyt groźne nie sa skoro jestem w ciąży. Na endometriozie sie nie znam-przekazuje tylko wieści od lekarza. Ale macie racje-tamten lekarz byl do dupy bo trzy moje koleżanki leczyły sie na.cos czego tak naprawde nie mialy... grunt to zaufanie hehe.

iv09cbxm68yuj78z.png
  • Kocikowa Koleżanka

Wysłany: 2 lipca 2014, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogę się dopisać nowa jestem i chciałabym na troszkę się tu zatrzymać w czerwcu nam się nie udało kolejne testowanie 27lipca ,staramy się o rodzeństwo dla naszej córeczki.

Zajsonek, Zima, olka30 lubią tę wiadomość

be4cc38b4812aefc9057d1a68e27ccc5.png
  • Zajsonek Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lipcowe Brzuszki mini-graphics-baby-609603.gif
    graphics-vegetables-951381.gif graphics-vegetables-951381.gif graphics-vegetables-951381.gif graphics-vegetables-951381.gif

01.07 - Gosiacu(@), hwesta(@), lady_89(-), Listiormini-graphics-baby-602256.gif, justinna mini-graphics-baby-602256.gif, Lolusia mini-graphics-baby-602256.gif
    02.07 - dziubasekk mini-graphics-baby-602256.gif, Niunia86 mini-graphics-baby-602256.gif
    03.07 - Emily83
    04.07 - zima
    05.07 - Katarzyna79, ewelina25, natusiaaaka, vincaminor, anka30, pinka425, munirka
    06.07 - momo1009, Natu93
    07.07 - slodka100, angela2005
    08.07 - Anulka26, cymcia, Maluszek 22, czekolada:)
    09.07 - ewelina27, Ofelaine
    10.07 - Iwka, dżona, sonia18a, motyl1993
    11.07 - olencja, magdalenka_ka, kitty, Lulu
    12.07 - potforzasta
    13.07 - Anuśka, Brawurka84, Kierzynka
    14.07 -
    15.07 -anastazjaaa,
    16.07 - madzianka
    17.07 - Zajsonek, JusWik
    18.07 - takasobieja,
    19.07 - inezka
    20.07 - BATTINKA, Tynka1990
    21.07 -
    22.07 - Neli, Edka
    23.07 -
    24.07 - Ewelcia
    25.07 - Katarzyna87
    26.07 - Ola89, karen85
    27.07 - julita, nadia199191, Biedroneczka83, Kocikowa
    28.07 - kapturnica, Another, Gosiacu
    29.07 -
    30.07 - beti 97, Daisy
    31.07 - agus3004
    graphics-vegetables-951381.gif graphics-vegetables-951381.gif graphics-vegetables-951381.gif graphics-vegetables-951381.gif

ptak-dziecko.gif odwiedził: 5 Lipcówek :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 23:47

Kocikowa lubi tę wiadomość

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • Zima Koleżanka

Wysłany: 3 lipca 2014, 02:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo matko i corko!! w koncu wszystko przeczytalam.. powiem wam ze masakra nie mialam pradu przez 2 dni i to akurat nasze pierwsze 2 dni lipca! burza u nas byla straszna i drzewo na drutach, ale juz wszystko ok. tylko posprzatac trzeba, ale leje ciagle.

super ze mamy juz pierwsze lipcowe mamuski!! gratulacje !! spokoju i nudy w najblizszych miesiach zycze!

ja dzis testowalam bo nie wytrzymalam z tych nudow chyba=] minus wyszedl, ale jeszcze mam 2-3dni do terminu, wiec nic straconego.

a pozatym to tez raz w euforie, raz w dol wpadam, hehe. ale moj maz to dla odmiany nawet nie chce ze mna rozmawiac na temat moich domniemanych objawow ciazy, jest juz tym zmeczony :) ii nie nadaza za mna, w sumie sama sie juz czasem gubie..

3mam kciuki za testujace jutro i kolorowych snow, zreszta juz i tak pewnie wszystkie spicie, u mnie dopiero 19. ide sprzatac bo w ciemnosciach sie nie dalo i tez mam masakre w domq, buziakiii

[*] 30.09.2013
    zpbn6iyeccg7uobk.png
    nqtkio4p8vnuk249.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajsonek wrote:
    :* http://naforum.zapodaj.net/thumbs/73b2716e34fd.jpg
    :O jest bladzich
    moze to dobry znak
    daj znac co i jak kochana

• czekolada:) Ekspertka

Wysłany: 3 lipca 2014, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien Dobry :) widzę ze sporo sie działo wczoraj wieczorkiem :)
    Zacznę od najważniejszego : Zajsonku życzę powodzenia i trzymam za ciebie kciuki :) i po cichutku gratuluje drugiej kreseczki :)
    Jak wam minęła noc? Pojawiły sie juz nowe bocianki ?:) pozdrawiam

Maluszek 22, momo1009 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry ;-)
    wczoraj padlam jak kawka nawet niewiem kiedy ;-) ale budzilam sie kilka razy pic od kilki dni tak mam ze budze sie i pije niewiem dlaczego :O

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zima wrote:
    ooo matko i corko!! w koncu wszystko przeczytalam.. powiem wam ze masakra nie mialam pradu przez 2 dni i to akurat nasze pierwsze 2 dni lipca! burza u nas byla straszna i drzewo na drutach, ale juz wszystko ok. tylko posprzatac trzeba, ale leje ciagle.

super ze mamy juz pierwsze lipcowe mamuski!! gratulacje !! spokoju i nudy w najblizszych miesiach zycze!

ja dzis testowalam bo nie wytrzymalam z tych nudow chyba=] minus wyszedl, ale jeszcze mam 2-3dni do terminu, wiec nic straconego.

a pozatym to tez raz w euforie, raz w dol wpadam, hehe. ale moj maz to dla odmiany nawet nie chce ze mna rozmawiac na temat moich domniemanych objawow ciazy, jest juz tym zmeczony :) ii nie nadaza za mna, w sumie sama sie juz czasem gubie..

3mam kciuki za testujace jutro i kolorowych snow, zreszta juz i tak pewnie wszystkie spicie, u mnie dopiero 19. ide

sprzatac bo w ciemnosciach sie nie dalo i tez mam masakre w domq, buziakiii
    witamy ;-) troche tego jest zawsze o czym podyskutowac.;-)juz powoli wszystkie fiksujemy zmiany nastrojow do staran o dziecko sa nie potrzebne ale tak latwo mowic stresujemy sie gdybamy itd.myslimy trzeba troszke luzu ;-)

Zima lubi tę wiadomość

‹‹ 46 47 48 49 50 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ