lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kobitki pozwolilam sobie przestawic swoje testowanko na czas pozniejszy ,gdyz dopiero dzis zaczelam swoj cykl
Lipcowe Brzuszki
01.07 - Gosiacu(@), hwesta(@), lady_89(-), Listior, justinna , Lolusia
02.07 - dziubasekk , Niunia86
03.07 - Emily83
04.07 - zima
05.07 - Katarzyna79, ewelina25, natusiaaaka, vincaminor, anka30, pinka425, munirka
06.07 - momo1009, Natu93
07.07 - slodka100, angela2005
08.07 - Anulka26, cymcia, Maluszek 22, czekolada:)
09.07 - ewelina27, Ofelaine
10.07 - Iwka, dżona, sonia18a, motyl1993
11.07 - olencja, magdalenka_ka, kitty, Lulu
12.07 - potforzasta
13.07 - Anuśka, Brawurka84, Kierzynka
14.07 -
15.07 -anastazjaaa,
16.07 - madzianka
17.07 - Zajsonek, JusWik
18.07 - takasobieja,
19.07 - inezka
20.07 - BATTINKA, Tynka1990
21.07 -
22.07 - Neli, Edka
23.07 -
24.07 - Ewelcia
25.07 - Katarzyna87
26.07 - Ola89, karen85
27.07 - julita, nadia199191, Biedroneczka83, Kocikowa
28.07 - Another, Gosiacu
29.07 -
30.07 - beti 97, Daisy . kapturnica
31.07 - agus3004
odwiedził: 5 Lipcówek
-
Dzień dobry, słonko właśnie wesoło zagląda mi przez okno, więc chyba ładny dzień się szykuje.
Laparoskopia to nic strasznego, gorzej z warunkami szpitalnymi, ale to zależy jak się trafi.. Ja jestem miesiąc po i jest ok, tak mi się przynajmniej wydaje.
Jeżeli chodzi o pcos to oczywiście perełki na jajnikach, wysoki androgestion i testosteron oraz cienkie endometrium są typowym obrazem pcos, a endometriozę można zobaczyć tylko jak się zrobi torbiel czekoladowa, na usg widać to jako ciemną kulę wypełnioną płynem, który zazwyczaj świeci się na czerwono na ekranie - tzn. ma wysoką echolokację, a tak to endometriozę można jedynie podejrzewać po objawach. W każdym razie jeżeli jest podejrzenie warto zrobić laparoskopię i wyciąć cholerę, jeżeli się da.
Moja @ się rozkręca tak niechętnie, że nie wiem czy jest czy jej nie mavincaminor, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Zajsonek wrote:Kurwaaa
Zrobiłam test ciążowy przed wyjściem do gin
Zapomniałam o nim całkiem teraz patrze a tam druga bladziucha
Ale wydaje mi się ze fałszywa
Jutro rano zrobię tesciora
Zajsonku, ale po co? Przecież jak patrząc na datę początkową Twojego cyklu i datę dzisiejszą widać wyraźnie, że to w ogóle nie ma sensu. Życzę Ci z całego serca tych 2 kresek ale Ty masz datę testowania na 17 lipca, dziś jest 3, TECHNICZNIE niemożliwy jest pozytywny test tak wcześnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 08:29
vincaminor, Robotka1, kapturnica, Daisy lubią tę wiadomość
-
Drugie kreski lubią wykwitać na testach po paru godzinach - kiedy test porządnie wyschnie. Żeby nie skłamać to zaokrąglę i stwierdzę, że połowa negatywów, które w życiu zrobiłam tego samego dnia wieczorem albo następnego rano zmieniała się w pozytyw.
Dlatego po tych przepisowych pięciu minutach najlepiej je wyrzucać i nie mieszać sobie w głowie.olka30, kapturnica lubią tę wiadomość
grudzień 2013 - śpij mój Aniołku... :*
-
Zgadzam sie z moimi poprzedniczkami Zasjonku niestety ale ten test to za wcześnie zrobiłaś więc ja bym się nie nakręcałam
Jak czytam te które zrobiły test przed spodziewaną @ to tez mnie korci bo mam do niej juz tylko 3dni ale dla mnie to nie ma sensu bo nawet jakby wyszedł + (chodz pewnie jak to zwykle bywa nawet nie bede miala okazsji zrobic testa) to do @ bardzo balabym sie zeby jej jednak nie dostac i nie poronic.
Takie moje zdaniekapturnica, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Aczkolwiek mam koleżankę w pracy, która jest w ciąży i jakimś cudem termin porodu przesunął się jej ostatnio miesiąc do przodu, bo się okazało że ostatni okres miała będąc już w ciąży i dziecko jest za duże jak na początkowe wyliczenia Ale popieram, ja już trochę cieni na testach miałam, więc nie wierzę w cuda
-
Witajcie, jak zwykle zagladam rano przy kawce. Trzymam kciuki za dzisiejsze testujące. U nas cos sie pogoda popsuła, ale i tak zaraz lece do pracy i spedzam tam cały dzien wiec w zasadzie wszystki mi jedno
Pozdrawiam i zycze miłego dniaolka30, Maluszek 22 lubią tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Lipcowe Brzuszki
01.07 - Gosiacu(@), hwesta(@), lady_89(-), Listior, justinna , Lolusia
02.07 - dziubasekk , Niunia86
03.07 - Emily83
04.07 - zima
05.07 - Katarzyna79, ewelina25, natusiaaaka, vincaminor, anka30, pinka425, munirka
06.07 - momo1009, Natu93
07.07 - slodka100, angela2005
08.07 - Anulka26, cymcia, Maluszek 22, czekolada:)
09.07 - ewelina27, Ofelaine
10.07 - Iwka, dżona, sonia18a, motyl1993
11.07 - olencja, magdalenka_ka, Lulu
12.07 - potforzasta
13.07 - Anuśka, Brawurka84, Kierzynka
14.07 -
15.07 -anastazjaaa, Kitty
16.07 - madzianka
17.07 - Zajsonek, JusWik
18.07 - takasobieja,
19.07 - inezka
20.07 - BATTINKA, Tynka1990
21.07 -
22.07 - Neli, Edka
23.07 -
24.07 - Ewelcia
25.07 - Katarzyna87
26.07 - Ola89, karen85
27.07 - julita, nadia199191, Biedroneczka83, Kocikowa
28.07 - Another, Gosiacu
29.07 -
30.07 - beti 97, Daisy . kapturnica
31.07 - agus3004
odwiedził: 5 Lipcówek
-
nick nieaktualny
-
Witam z rana wpadłam na chwilkę zobaczyć co u Was? dopije kawkę i sprzątanie mnie czeka grr..
Co do testów to doszukiwałam się w czerwcu 2-giej krechy ale coś nie chciała się pokazać tyle że u mnie bardziej ślubny jest rozczarowany niż ja tym brakiem 2 giej krechy ja przypuszczałam że nie będzie a on ubzdurał sobie że już jest fasolina..także w tym miesiącu pasuje nie doszukuje się objawów zobaczymy co będzie tyle fajnie bo @ przyszła w 26dc niespodziewanie -
nick nieaktualnyZajsonku, zgadzam się z poprzedniczkami. Po co Ty sobie to robisz? Przecież nawet nie wiadomo kiedy miałaś owulację i czy w ogóle ją miałaś. Może nawet jeszcze nie przyszła. To Twój 13 dzień cyklu a Ty już testujesz? Opanuj się. Żaden test na świecie Ci nic nie pokaże, bo tam jeszcze nic nie ma.
Nic nie testuj, bo nikt nie testuje w tych dniach
Czekaj sobie spokojnie do terminu @ lub parę dni po terminie.Daisy lubi tę wiadomość
-
Hej lipcóweczki
Ja też już się nie doszukuje kresek a tym bardziej objawów, w czerwcu miałam już wszystkie objawy a @ i tak przyszła wiec teraz już w nic nie uwierzę Dopiero jak @ spóźni mi się z tydzień to zacznę się zastanawiać
Dziś mam rozmowę kwalifikacyjną więc troszkę się stresuje, trzymajcie kciuki -
hej kobietki co u Zajsonka bo sie nie odzywała jeszcze. Fajnie by było gdyb y okazało się że to ciąża u mnie w tym cyklu pewnie znów nic bo oczywiście jak trzeba sie pomiziać to Mój nagle z sił opada i dupa blada. Chyba wyczuwa owulację bo zawsze tak jest. W sumie twierdzi że on sie tak konkretnie nie stara bo czuje że nie dojrzał i sie boi może dlatego automatycznie mu się wyłącza coś między nogami wtedy kiedy trzeba działać
-
nick nieaktualnyagus3004 wrote:Hej lipcóweczki
Ja też już się nie doszukuje kresek a tym bardziej objawów, w czerwcu miałam już wszystkie objawy a @ i tak przyszła wiec teraz już w nic nie uwierzę Dopiero jak @ spóźni mi się z tydzień to zacznę się zastanawiać
Dziś mam rozmowę kwalifikacyjną więc troszkę się stresuje, trzymajcie kciuki
Trzymamy mocno! Nie stresuj się, podejdź do tego na luzie! Choć wiem, że to trudne, ale pierwsze wrażenie jest bardzo ważne Jak zobaczą uśmiechnięta, pewną siebie dziewczynę to na pewno się uda!agus3004 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:hej kobietki co u Zajsonka bo sie nie odzywała jeszcze. Fajnie by było gdyb y okazało się że to ciąża u mnie w tym cyklu pewnie znów nic bo oczywiście jak trzeba sie pomiziać to Mój nagle z sił opada i dupa blada. Chyba wyczuwa owulację bo zawsze tak jest. W sumie twierdzi że on sie tak konkretnie nie stara bo czuje że nie dojrzał i sie boi może dlatego automatycznie mu się wyłącza coś między nogami wtedy kiedy trzeba działać
kierzynka czy mu oby nie mamy tego samego męża? Mój ma IDENTYCZNIE
Dlatego wydaje mi się, że moje dopisanie się do listy tylko popsuje Wam statystyki. Jeszcze teraz jak of przesunął date owulki to już w ogóle serduszkowaliśmy zbyt wcześnie.
Ale Wy widzę ostro działaliście w okolicach ovu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 09:25
kierzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagus3004 wrote:Hej lipcóweczki
Dziś mam rozmowę kwalifikacyjną więc troszkę się stresuje, trzymajcie kciuki
kopmniaka na szczescie
Ja sie nie doszukuje objawoe ciazy to M. Bardziej fiksuje to ciaza tamto ciaza kreci mi w glowce ale dystans jest potrzebny