lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:zostało mi to po Czerwcówkach szukajcie a się zarazicie
Trzymam kciuki za dziesiejsze boćki i testujące
to mamy juz 3 bocki wspaniale..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 09:36
JusWik, Maluszek 22, mizzelka, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurcze jak tam czytam to może i mnie za kilka dni bocianek zaskoczy. U mnie tez słoneczko ale jakoś z łóżka wyjść nie moge. Też jakieś głupoty mi sie śniły i piersi w nocy dokuczały... Chyba nie wytrzymam do środy i zrobie test w poniedziałek... Szkoda tylko,że mam jak zwykle złe przeczucie
Maluszek 22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kitty wrote:Dzień dobry w środę!
U Was też tak zimno? Brrrrr! Gdzie to lato?
Witam się i ja przy porannej kawce, czytam Was codziennie ale jak już skończę to juz nie wiem której co odpisać, medal kochane dla Was za aktywność na forumWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 12:47
Maluszek 22, ewelina25, JusWik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnulka26 wrote:Witajcie dziewczyny w ten paskudny zimny dzień... Właśnie Kitty gdzie to lato? Mnie dzisiaj bardzo boli gardło chyba właśnie przez te zmiany temperatur... Już niedługo będę i ja testować, w tym cyklu mam niezwykle mało danych bo nie mierzyłam temperatury więc na dobrą sprawę nie wiem nic. Chciałam iść za złota radą "wyluzuj", ale stwierdzam, że nie do końca umiem ;/
Mnie też od rana gardło boli... Brrr! Mam nadzieję, że się nie rozłożę kompletnie. Ja wrzucam na luz od następnego cyklu, ten jeszcze doprowadzę do końca, ale uznałam, że do września zrobię sobie wakacje od termometru i of -
nick nieaktualny