lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
momo1009 wrote:Eh, kochane.. jak mi się sprzątać nie chce... Jeszcze 2 dni temu byli u nas goście (zapowiedzeni ), więc i porządek zrobiłam, a dziś jest bałagan jak po tornadzie. Mogłabym zarabiać na życie robiąc bałagan (gdyby tylko ktoś chciał za to płacić)
Kochana, wchodze z tobą w spółkę, jestem wysoce wykwalifikowana tym temacie, ja naprawdę nie mogę uwierzyć, co mi się udaje zdziałać w jeden dzień po generalnych porządkach... Jakby tam mieszkało stado robotnikow sezonowych i każdy hodował oposa...
Co do lady dziewczyny, nie za wcześnie na kreskę? U niej temp wciaz w gorze, ze test ujemny, no ja specjalista nie jestem ale owu obstawailaym na 27 czerwca, to jeszcze test nie wychodzi...
Optymizmu nie da się zdusić do końca , jak widaćMaluszek 22, Iwka, momo1009, Zima lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie przy kawce. ja podczytuje ale w tym miesiacu odpuszczam starania na siłe. Nie chce mi sie mierzyc nawet temp ale cos tam zmierze od czasu do czasu. na minitoring tez w tym miesiacu nie ide,co mi to da... ZObaczymy jak bedzie,jestem juz zmeczona. Skupiam sie na pracy i jakos dzien za dniem płynie.
Życze miłego dniaIwka lubi tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
dziewczyny dużo dużo wirusków śle &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&trzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 08:39
JusWik, Iwka, julita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny w ten paskudny zimny dzień... Właśnie Kitty gdzie to lato? Mnie dzisiaj bardzo boli gardło chyba właśnie przez te zmiany temperatur... Już niedługo będę i ja testować, w tym cyklu mam niezwykle mało danych bo nie mierzyłam temperatury więc na dobrą sprawę nie wiem nic. Chciałam iść za złota radą "wyluzuj", ale stwierdzam, że nie do końca umiem ;/
JusWik, Iwka, Kitty lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMizzelka jesteś najlepszą tropicielką Ja też umówiłam się do lekarza na 2 sierpnia na wizytę podobno jakiś świetny specjalista ginekolog endokrynolog okaże się na miejscu, Dałam sobie czas do sierpnia, jeśli moja sytuacja się nie zmieni to zaczynam ostro działać...
JusWik, mizzelka, Iwka lubią tę wiadomość