lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarzyna87 wrote:Możecie mnie wykreślić.
Byłam u ginekologa sprawdzić czy zbliża się owulacja, tym bardziej, że testy caly czas są na (-) wiec myślalam, że za 2-3 dni zacznie się coś dziać. Niestety gin własnie mi powiedział, że mam płyn po owulacji, ale nic nie widać.
Najprawdopodobniej odbyła się wcześniej, ale nikt nie wie kiedy.
Ogólnie rzecz biorąc DUPA!
Jej jak mi przykro
ale ja pewnie dziś usłyszę, że owulki nie bylo i nie będzie także nie jesteś sama
-
Zajsonek wrote:dobra lecę się wykąpać i wyszykować
i lecę do wyroczni
trzymajcie mocno kciuki, może pomożecie
od razu zajdę na zakupy, a zaraz potem zawitam z wiadomością
kciukajcie laski
Zaciskam kciuki,żebyś się dowiedziała samych konkretów a nie jakichś domysłów -
Katarzyna87 wrote:Możecie mnie wykreślić.
Byłam u ginekologa sprawdzić czy zbliża się owulacja, tym bardziej, że testy caly czas są na (-) wiec myślalam, że za 2-3 dni zacznie się coś dziać. Niestety gin własnie mi powiedział, że mam płyn po owulacji, ale nic nie widać.
Najprawdopodobniej odbyła się wcześniej, ale nikt nie wie kiedy.
Ogólnie rzecz biorąc DUPA!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 16:32
Niunia86, Iwka lubią tę wiadomość
-
mizzelka wrote:ale płyn jest zaraz po owulacji (przez dobę chyba) więc owulkę możesz mieć dziś? lub teraz? testy owulacyjne średnio są wiarygodne, jedynie w 60%...
Hmm podoba mi się Twój tok myślenia ;p
Człowiek szuka nadziei we wszyskim
Szkoda tylko, że mój wykres nijak tego nie potwierdza
Kochana a nie wiesz może czy lekarz nie powinien widzieć czegos jeszcze? Tam był tylko ten płyn...widziałam ten czarny "pusty" trójkąt.
Jak dzisiaj wyszłam od ginka to się poryczałam. Jestem zadaniowcem, w pracy i w życiu. Nie przyjmuje odmowy jak coś się da zrobić, poprawić. Tak jak na wszystko mamy jako taki wpływ tak na swoje ciało kurde no żadnego ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 16:39
-
Katarzyna87 wrote:Hmm podoba mi się Twój tok myślenia ;p
Człowiek szuka nadziei we wszyskim
Szkoda tylko, że mój wykres nijak tego nie potwierdza
Kochana a nie wiesz może czy lekarz nie powinien widzieć czegos jeszcze? Tam był tylko ten płyn...widziałam ten czarny "pusty" trójkąt.
Jak dzisiaj wyszłam od ginka to się poryczałam. Jestem zadaniowcem, w pracy i w życiu. Nie przyjmuje odmowy jak coś się da zrobić, poprawić. Tak jak na wszystko mamy jako taki wpływ tak na swoje ciało kurde no żadnego ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 16:56
-
Skromna
Początkująca
Ranking: 70
[zaproś mnie]
Data dodania: 08-07-2014, 16:48
zgłoś do moderacjicytuj
Witam ! wink
Kochałam sie z chlopakiem jakies 3 miesiace temui sposcil sie we mne bo gumka pekła a w niej nic nie bylo... Spóźniał mi sie okres wiec zrobiłam test ale wynik był negatywny więc sie uspokoiłam. W nastepnym tez dostałam ale juz mniej obfiy. A ten co teraz mam to tak jakbym go w ogóle nie maiała frown Za te 5 dni okresu to wystarczyła by mi jedna podpaska.. Mam małe plamienia. Troszke nawet udało mi sie przytyc pare dag ale zawsze cos co mi ciezko przychodzi. I wydaje mi sie, że piersi ostatnio mi sie powiekszyły.. Nie wiem co mam myśleć frown Zas od nowa zaczełam sie denerwowac.
-
Nic mi nie dał
Kurde człowiek idzie tępy do tego lekarza ;/
Cóż, dzisiaj na "wszelki wypadek" poserduszkujemy
Mizelko jesteś wspaniała!
A jak Twoja ciąża? Jak się czujesz?
Obserwowałam Twoje "zmagania" na czerwcówkach Bardzo się cieszę że się udało! -
Katarzyna87 wrote:Nic mi nie dał
Obserwowałam Twoje "zmagania" na czerwcówkach Bardzo się cieszę że się udało!
miałam płyn w zatoce douglasa... groziła mi ciąża pozamaciczna,
ale okazało się że jest wszystko ok, po wzroście bety,
ale najgorszemu wrogowi nie życzę takiego strachu.
co do cyklu twojego to nie ma co też tak polegać na ginach a tym bardziej na opinii jednego... nawet na fioletowej stronie jest temat że miały kobietki bezowulacyjny a są jakimś cudem w ciąży, oni nie są guru nie wiadomo co.. też popełniają błędy, ale według mnie skoro jest płyn a żałuję bardzo że nie opisał w jakiej ilości i aby niepotrzebnie pieprzy ci że po fakcie jak może jesteś w trakcie "faktu" ;/ i 11dc mialaś więc nie ma co się martwić
paranoja.Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Owu powinnam mieć jutro albo w czwartek. Dziwię się bo nigdy aż takiego dużego spadku nie miałam przed owu
Cykl-cyklowi nie równy. Ja z kolei miałam bardzo niskie temp. w I fazie. W poprzednich cyklach 36,4, albo 36,5, a teraz 36,2. U Ciebie pewnie jutro jak mówisz, albo pojutrze nastąpi skok. Owulka może wystąpić zarówno na 3 dni przed jak i po skoku temperatury. Statystycznie jest to dzień przed skokiem, dlatego owu zawsze ją tak zaznacza -
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:Nic mi nie dał
Obserwowałam Twoje "zmagania" na czerwcówkach Bardzo się cieszę że się udało!
Katarzynko tak jak mówi Mizzelka - owu może być za równo na 3 dni przed jak i 3 dni po skoku. Ty skoku jeszcze nie miałaś, skoro jest płyn to działajcie - może jeszcze nic straconego
Katarzyna87, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:Dziewczyny dziękuję Wam za słowa wsparcia :* Jestescie nieocenione!
Już nawet nie chodzi o płyn czy owulację, miło jest przeczytać dobre słowo, otuchę.
:*
Zawsze do usług! Po to tu jesteśmy, by się wspierać.
Myślę, że nikt nie zrozumie pragnienia posiadania dziecka tak mocno, jak inna staraczka.Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Jestem
iiiii...
za późno poszłam
ale jest plus
nie będzie żadnej laparoskopii
moja torbiel jest za mała.. torbiel poniżej 5cm obserwuje się przynajmniej przez pół roku, a moja była gin po trzech miesiącach mnie wysłała na laparo niczym mnie nie lecząc
acchhh jak się cieszę
na następny cykl już jestem umówiona na monitoring
Pani gin powiedziała, że moje endometrium to mieszkanie 5cio pokojowe i że przygotowane jest na przyjęcie lokatora
o dziwo gin znalazła na lewym jajniku, tam gdzie znajduje się torbiel dwa pęcherzyki i drugie dwa na prawym
Mam się do niej udać w 11/12dc i wtedy zobaczymy jak moje jajniki pracują a jak nie pracują to je trochę wspomożemy
Tak się cieszę, że się do niej wybrałam, bo niepotrzebnie miałabym zabieg
Jejku jestem tak szczęśliwa
Każdemu życzę tak super Pani Ginekolog
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 19:43
mizzelka, Maluszek 22, Kasia *, momo1009, Sue, Niunia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZajsonek wrote:Jestem
iiiii...
za późno poszłam
ale jest plus
moja torbiel jest za mała.. torbiel poniżej 5cm obserwuje się przynajmniej przez pół roku, a moja była gin po trzech miesiącach mnie wysłała na laparo niczym mnie nie lecząc
acchhh jak się cieszę
Pani gin powiedziała, że moje endometrium to mieszkanie 5cio pokojowe i że przygotowane jest na przyjęcie lokatora
o dziwo gin znalazła na lewym jajniku, tam gdzie znajduje się torbiel dwa pęcherzyki i drugie dwa na prawym
Mam się do niej udać w 11/12dc i wtedy zobaczymy jak moje jajniki pracują a jak nie pracują to je trochę wspomożemy
Super wieści Zajsonku! :* -
Kitty wrote:Katarzynko tak jak mówi Mizzelka - owu może być za równo na 3 dni przed jak i 3 dni po skoku. Ty skoku jeszcze nie miałaś, skoro jest płyn to działajcie - może jeszcze nic straconego
-
Zajsonek wrote:Jestem
iiiii...
za późno poszłam
ale jest plus
acchhh jak się cieszę