lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:Już nie ma szans, zeby pekły? Nie wiem nie znam się, dlatego pytam...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nasturcja wrote:Zajsonek oglądasz mecz czy poszłaś bzykać swojego chłopa? Ja siedzę i się gapię na tego bramkarza brazylijskiego
Hahaha
Oglądam meczyk ale przed meczykiem uuu. .. działo się
Kochana powiedz mi proszę czy są jakieś szanse ze była u mnie owulka ? :*Nasturcja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJezu brazylijski bramkarz wpuścił już 5 bramek
5:0 dla Niemiec. Ale jaja
Kochana, Ty miałaś owulkę według mnie 15 lub 16 dnia cyklu. Ja patrzę pod względem temperatury no i testów owu. Myślę, że ovu friend wyznaczy Ci linię jutro albo pojutrze, bo muszą być chyba 3 lub 4 pomiary po owulacji i skok tempki, żeby program wyznaczył linię. Także myślę, że jesteś już po. Teraz tylko czekać co z tego wyjdzieZajsonek lubi tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:Jezu brazylijski bramkarz wpuścił już 5 bramek
5:0 dla Niemiec. Ale jaja
Kochana, Ty miałaś owulkę według mnie 15 lub 16 dnia cyklu. Ja patrzę pod względem temperatury no i testów owu. Myślę, że ovu friend wyznaczy Ci linię jutro albo pojutrze, bo muszą być chyba 3 lub 4 pomiary po owulacji i skok tempki, żeby program wyznaczył linię. Także myślę, że jesteś już po. Teraz tylko czekać co z tego wyjdzie
Dziękuję ci kochana
test w 16dc był mega pozytywny
Boże tak mi szkoda tych Brazylijczykow
Ale cóż to jest piłka -
Hej Wam!
Jestem tu nowa ( choć podczytuje was od jakiegoś czasu)
jestem miesiąc po ślubie i to Nasz drugi cykl starań
w pierwszym cyklu się nie powiodło.
Niestety nie mam łatwo bo muszę mieć cykl wspomagany CLO.
w tym cyklu również DUPHASTON.
W tym miesiącu jestem zadziwiona, 2 dni po 5 dniowej kuracji CLO dziś byłam u ginekologa. I CO? DZIS MAM OWULACJĘ - pęcherzyk był widoczny ale wydobywał się z niego płyn. Niestety mój mąż jest wciąż na wyjazdach, czy jest sens kochać się jutro rano jak wróci z delegacji? czy to już za późno.
Ostatni stosunek był z niedzieli na poniedziałek nie wiem czy w ogóle brać pod uwage ten cykl..
Zajsonek lubi tę wiadomość