lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelcia wrote:Witajcie dziewczyny i gratuluję nowym mamusiom
U mnie raptem 3 dni po owu, co prawda program nie wyznaczył go jako mocne krechy ale to mam w nosie bo testy potwierdziły owu
Mam wrażliwe sutki i zaczyna mnie boleć brzuch miesiączkowo... dzisiaj pierwsza lutka... i znów stres. Człowiek tylko wrócił do życia po urlopie i nagle stresy
Witam sie kochane
Ewelciu testy owu nie potwierdzaja owulki, tylko pik LH, jego wyrzut, max po 72 h wystepuje owulka. Owu tak Ci wyznaczylo, bo masz ignorowana tempke. Moim zdaniem jeszcze Ci sie termin owu zmieni wiec dzielnie serduszkuj Bo na pewno nie jest to 12dc. Predzej 13, a nawet 14 bym sie pokusilaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 11:25
-
a ja wskakuje tylko potwierdzic, ze dzis test rowniez pokazal mi dwie kreski. niestety nie mam mozliwosci zrobienia bety, wiec musze sie sugerowac testami na mocz, ale chyba nie moga az tak klamac??
wrzucam link, bo dzis umieram, z powodu stresu
http://zapodaj.net/99fd83bfe8957.jpg.html
Niunia, gratulacjemomo1009, Angelabd, Niunia86, Daisy, olka30, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysonia18a wrote:a ja wskakuje tylko potwierdzic, ze dzis test rowniez pokazal mi dwie kreski. niestety nie mam mozliwosci zrobienia bety, wiec musze sie sugerowac testami na mocz, ale chyba nie moga az tak klamac??
Niunia, gratulacje -
Ola89 wrote:Dziewczyny a używa może któraś z Was mikroskopu owulacyjnego?********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnyZajsonek wrote:Gratuluję wszystkim nowym mamusia
U mnie lipa z owulacja
Niestety wystarczy spojrzeć na mój wykresZajsonek lubi tę wiadomość
-
momo1009 wrote:Ola, kupiłam go jakiś czas temu, ale szybko się zniechęciłam, bo nie pokazywał tego co powienien (moim zdaniem niczego nie pokazywał). W tym cyklu planuję jednak dać mu drugą szansę, zobaczymy
No ja właśnie też nie wiem czy mu wierzyć, bo znowu u mnie pokazuje za długo te paprotki -
nick nieaktualny
-
sonia18a wrote:a ja wskakuje tylko potwierdzic, ze dzis test rowniez pokazal mi dwie kreski. niestety nie mam mozliwosci zrobienia bety, wiec musze sie sugerowac testami na mocz, ale chyba nie moga az tak klamac??
Niunia, gratulacje
gratulacje : ) -
nick nieaktualny
-
laseczki ja juz po wizycie u gina robil mi badanie paluchami i powiedzial ze wszystko super macica itp i ze mam zaokrąglony brzuszek więc ciąża ale jeszcze usg i na nim zobaczylam mala kropeczke z której lada moment zrobi sie pecherzyk ciazowy juz mi gratulowal i przepisal luteine dopochwowa 2x/dzien i za tydz w piatek znowu wizyta i jak nie bedzie pozamacicznej to zaklada mi karte bardzo sie ciesze ale tak z rezerwa bo musze miec bank a za 2 dni powtarzam test gin tak mi kazal
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 12:15
motyl1993, Maluszek 22, Emily83, Niunia86, Daisy, Daisy, Angelabd, Ewelcia, kaarolaa, mizzelka, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola89 wrote:No ja właśnie też nie wiem czy mu wierzyć, bo znowu u mnie pokazuje za długo te paprotki
I jaki masz mikroskop? Afrodyta?********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
momo1009 wrote:A to w drugą stronę. A przestrzegasz reguł, zeby nic nie jeść i nie pić na ileś godzin przed pomiarem? Nie pamiętam ilem, ale jest o tym na opakowaniu, a ja czasem łapałam się na tym, że w ciągu dnia zapominałam o tym niepodjadaniu .. najlepiej chyba z samego rana robić testy, tak mam zamiar w tym cyklu.
I jaki masz mikroskop? Afrodyta?
Zawsze mierzę rano albo przed obiadem żeby było na czczo więc nie iem czemu tak pokazuje. Ja mam Fertil control -
Ola89 wrote:Zawsze mierzę rano albo przed obiadem żeby było na czczo więc nie iem czemu tak pokazuje. Ja mam Fertil control
W sumie producent nie powinien mieć tu nic do rzeczy - po prostu szkło powiększające i latarka . Jak mi w tym cyklu znowu nic nie pokaże, albo jakieś głupoty wyjdą, wrócę do testow paskowych
Wszystkim nowym Mamusiom serdecznie gratuluję!!********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...