lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
JusWik obie czekamy aż tempka odbije do góry...U mnie teoretycznie powinno się to stać za 2, max 3 dni.
Motylku widzisz cały czas czekamy:
- najpierw na owu
- potem na II kreski
- potem (niestety) na @
i tak w kółko
Mam nadzieję, że @ się nie doczekasz :*motyl1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam już wynik:)
Tak więc:
03.07 beta 383
07.07 beta 2348
Wydaje mi się,że to chyba dobry skok. Niestety nie mogłam jej powtórzyć po 48h bo wtedy wypadła sobota a w sobote nie pobieraj. Ale wydaje mi się,że raczej wszystko w porządku:) I żadna pozamaciczna mnie nie dotyczyczekolada:), Emily83, Maluszek 22, Kamelia, slodka100, motyl1993, Daisy lubią tę wiadomość
-
Ale mi się dzisiaj nic nie chce...mam takiego lenia, że najchętniej nie ruszyłabym się z łóżka...
Dziś na szczęście tylko 3 godzinki pracy, bo potem gin i goście w domu...
Jeszcze w domu muszę posprzątać.
U mnie żyją chyba skrzaty, które w nocy chodzą i brudzą!
Czekam na pozytywne informacje z rana Niunia, gddzie Twoje wyniki bety. Miały być o 9:00! Ja tu wiernie czekam:)
Anulka gratuluję! <3<3 -
Niunia86 wrote:Mam już wynik:)
Tak więc:
03.07 beta 383
07.07 beta 2348
Wydaje mi się,że to chyba dobry skok. Niestety nie mogłam jej powtórzyć po 48h bo wtedy wypadła sobota a w sobote nie pobieraj. Ale wydaje mi się,że raczej wszystko w porządku:) I żadna pozamaciczna mnie nie dotyczy
śliczny przyrost, ale fajnie że już wiesz,
ja z niepokojem czekam na jutrzejsze badanie bety -
nick nieaktualnyNiunia86 wrote:Mam już wynik:)
Tak więc:
03.07 beta 383
07.07 beta 2348
Wydaje mi się,że to chyba dobry skok. Niestety nie mogłam jej powtórzyć po 48h bo wtedy wypadła sobota a w sobote nie pobieraj. Ale wydaje mi się,że raczej wszystko w porządku:) I żadna pozamaciczna mnie nie dotyczyNiunia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nigdy się nie "wsłuchiwałam" w swoje ciało, tak jak teraz to robię i czasami się zastanawiam czy mnie zawsze tak w cylku pobolewały jajniki czy tylko teraz.
Nie wiem czy takie lekkie kłucie zaznaczać na of, bo to jest tak delikatne, że w ogóle nie przeszkadza w życiu codziennym.