lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarzyna87 wrote:Ola my chyba podobnie testujemy Mam nadzieję, że Nam się uda!
Mój wykres póki co baaaardzo płaski. Mam nadzieję, że odbije na dniach w górę.
Będziemy razem czekać Mój wykres za to na razie wyjątkowo nisko nie wiem czy to dobrze czy to źle... -
Katarzyna87 wrote:Jakim niepokojem! Wszystko będzie dobrze :*
bo tak to już jakoś jest, że najpierw czekamy niecierpliwie na owulacje, później na dwie kreski, a jak w końcu się uda i zobaczymy upragnione dwie kreski to nie koniec podekscytowań, później z niepokojem patrzy się czy beta dobrze przyrasta i czy z hormonami wszystko w porządku, a tak naprawdę to dopiero początek naszych obaw, lęków, to dopiero początek drogi....
trzymam kciuki za dzisiejsze testująceNiunia86 lubi tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Ja też nie mam pojęcia jak to powinno wyglądać. Uczę się dopiero interpretować w dobry sposób wykresy...;/
No ja własnie podobnie, a jeszcze jestem na lekach i każdy mój wykres wygląda trochę inaczej więc nie wiem co jest ok a co nie -
Katarzyna87 wrote:Czekolada, jak Ci pięknie tempka odbiła w górę
Trzymam kciuki Kiedy testujesz?
Dziękuje, ale wciąż plamie i to mnie martwi:(
Testuje w czwartek bo troche miałam stracha ze jak bede chciała testować dzisiaj to @ to wyczuje i przylezie:( -
A ja dla odstresowania ide z koleżanką i jej córeczką nad wode;) Trzeba się troche odmóżdżyć od tych badań,trosk,myśli itp. Chociaż godzinkę bo w moim stanie nie bardzo można z kąpieli słonecznych korzystać niestety ale godzinka też coś
Miłego dzionka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny