lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak tam kochane spędzacie popołudnie ?
chwalić się
bo ja właśnie siadłam w końcu ogarnęłam to co sobie zaplanowałam na dziś, a teraz siedzę na tym wspaniałym forum i słucham radia, popijając cole z lodem
no i czekam na mojego P, wróci za 3h
jeszcze muszę tylko obrać fasole szparagową i ją ugotować i na dziś labaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 16:39
Angelabd lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZajsonek wrote:Jak tam kochane spędzacie popołudnie ?
chwalić się
bo ja właśnie siadłam w końcu ogarnęłam to co sobie zaplanowałam na dziś, a teraz siedzę na tym wspaniałym forum i słucham radia, popijając cole z lodem
no i czekam na mojego P, wróci za 3h
jeszcze muszę tylko obrać fasole szparagową i ją ugotować i na dziś laba
uwielbiam fasolkęZajsonek lubi tę wiadomość
-
Angelabd wrote:ja może odwiedzę rodziców... ale w sumie to nie mam ochoty na spotykanie... od wczoraj mam doła na maksa. życzę powodzenia w testowaniu
kochanie proszę cię nie załamuj się
a dlaczego kochanie twierdzisz, że już nic z tego jak można wiedzieć ?Angelabd lubi tę wiadomość
-
Zajsonku ja dziś uskuteczniam opierdaling póki co, a potem to jak pisałam wczesniej, koszenie, rowerek, może jakiś seks gdzies wpadnie..
Cola ma tyyle kalorii! Lepiej wrzuc lod do wody i kawalek cytrynki do tego mniam mniam!Zajsonek, Angelabd lubią tę wiadomość
-
Daisy wrote:Zajsonku ja dziś uskuteczniam opierdaling póki co, a potem to jak pisałam wczesniej, koszenie, rowerek, może jakiś seks gdzies wpadnie..
Cola ma tyyle kalorii! Lepiej wrzuc lod do wody i kawalek cytrynki do tego mniam mniam!
kochanie moje mi się przyda trochę kalorii
moim marzeniem jest przytyć
mam niedowagę wzrost 170 a waga 54
nie mogę przytyć wpierdaaalam w Mc', w KFC i nic..
Ale mój ojciec ma tak samo razem wpierrdalamy za 3 i nic
może jak fasolka się pojawi to zostanie mi po niej trochę tłuszczykuDaisy, Angelabd, JusWik lubią tę wiadomość
-
Oh Zajsonku ja wazylam 54 kg przy tym wzroscie jeszcze 2 lata temu i czulam sie swietnie z taka waga, teraz to juz mgliste wspomnienie pozostalo bo 64 i no nie drgnie nawet waga juz w dol..a te 54 kg trzymalam przez 5 lat po porodzie! ;/
A jaka ładna focia!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 16:51
Zajsonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZajsonek wrote:kochanie proszę cię nie załamuj się
a dlaczego kochanie twierdzisz, że już nic z tego jak można wiedzieć ?
Mam pęcherzyki 27 i 28 mm gin stwerdziła że to już ciałka krwiste albo krwotoczne jakos tak to ujela. mam brac luteine przez 10 dni a nastepnie czekac na @. Na poczatku @ mam sie do niej zglosic zeby sprawdzic czy wszystko sie wchlonelo... i znowu zaczne przygode z CLO i pregnylem -
Daisy wrote:Oh Zajsonku ja wazylam 54 kg przy tym wzroscie jeszcze 2 lata temu i czulam sie swietnie z taka waga, teraz to juz mgliste wspomnienie pozostalo bo 64 i no nie drgnie nawet waga juz w dol..a te 54 kg trzymalam przez 5 lat po porodzie! ;/
A jaka ładna focia!!!
to ładnie kochanie utrzymałaś
ja osobiście wolałabym trochę przytyć
lekarze wyszukiwali u mnie anoreksji, chociaż im mówiłam, że mam taką przemianę materii
ale tak jak pisałam chciałabym przytyć chociaż do 60
i dziękujeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 16:54
-
nick nieaktualny
-
Angelabd wrote:Mam pęcherzyki 27 i 28 mm gin stwerdziła że to już ciałka krwiste albo krwotoczne jakos tak to ujela. mam brac luteine przez 10 dni a nastepnie czekac na @. Na poczatku @ mam sie do niej zglosic zeby sprawdzic czy wszystko sie wchlonelo... i znowu zaczne przygode z CLO i pregnylem
kochana ale to już pewne w 100% ?
duże te Twoje pęcherzyki..
nie znam się, ale duże.
Kochanie trzymam za Ciebie kciuki jak najmocniej potrafię -
Angelabd wrote:Mam pęcherzyki 27 i 28 mm gin stwerdziła że to już ciałka krwiste albo krwotoczne jakos tak to ujela. mam brac luteine przez 10 dni a nastepnie czekac na @. Na poczatku @ mam sie do niej zglosic zeby sprawdzic czy wszystko sie wchlonelo... i znowu zaczne przygode z CLO i pregnylem
Angela u mnie pekaja 27-28 mm i sa zdolne do zaplodnienia (30dc miewam owulki, potwierdzone monitoringiem), wiec nie wiem skad takie dziwne fakty o torbielach krwotocznych wizal Twój gin! Poczekaj i za pare dni powtorz monitoring, jesli pekly to sie lekarz pomylil, jesli beda mialy powyzej 30mm, to trzeba czekac na okres. Nie wiem tylko po co Ci lutke w takim razie gin kazal brac, przedluzysz sobie tylko tym cykl, a po co progesteron skoro twierdzi ze owulki nie bedzie (to i ciazy nie bedzie)? Do tego jesli miala byc owulka z takiego duzego pecherzyka to wlasnie Ci lekarz ją zablokował najprawdopodobniejWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 16:58
Elfik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZajsonek wrote:kochana ale to już pewne w 100% ?
duże te Twoje pęcherzyki..
nie znam się, ale duże.
Kochanie trzymam za Ciebie kciuki jak najmocniej potrafię
tez sie nie znam, wiec zaufalam gin. Dziekuje za kciuki :* tez bede za Ciebie trzymacZajsonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Angela u mnie pekaja 27-28 mm i sa zdolne do zaplodnienia (30dc miewam owulki, potwierdzone monitoringiem), wiec nie wiem skad takie dziwne fakty o torbielach krwotocznych wizal Twój gin! Poczekaj i za pare dni powtorz monitoring, jesli pekly to sie lekarz pomylil, jesli beda mialy powyzej 30mm, to trzeba czekac na okres. Nie wiem tylko po co Ci lutke w takim razie gin kazal brac, przedluzysz sobie tylko tym cykl, a po co progesteron skoro twierdzi ze owulki nie bedzie (to i ciazy nie bedzie)? Do tego jesli miala byc owulka z takiego duzego pecherzyka to wlasnie Ci lekarz ją zablokował najprawdopodobniej
na pekniecie pecherzykow dostalam pregnylem w sobote 5.07. to byl 20 dc w niedziele przytulanko a od poniedzialku mialam brac luteine we wtorek monitoring i gin sie zdziwila ze nie pekly, powiedziala ze prawdopodobnie byla za mala dawka pregnylu. juz sama nie wiem co mam robic... niby w poniedzialek i wtorek odczuwalam straszny bol jajnika i w sumie calego podbrzusza... -
nick nieaktualny
-
Hej. Ja już po pracy.
Zajsonek, ja mam 169 i waże 53 kg i juz mnie szlak jasny trafia bo z każdej strony słysze "boze jaka ty chuda jesteś, weź przytyj troche". Powiem Ci szczerze Zże troche mnie pocieszyłaś ze mozna być zdrowym i szczupłym bo ja od tego ciągłego gadania juz zaczełam sobie wmawiać że jakaś chora moze jestem.Zajsonek, JusWik lubią tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:Gratulacje Brawurka! Rosnijcie zdrowo
U nas męża morfologia jest jeszcze gorsza od Twojego męża. Tylko 2%
Ale nadal walczymy, bo co pozostało?
Zajsonku, co Ty znowu za słit focie tu wklejasz, cio?
kochana nudzi mi się to wklejam
haha