lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak tam moja wieczór? Ja upiekłam dla mamy na jutrzejsze urodzinki ciacho... Pycha!
Polecam, bo już któryś raz je robię i zawsze wychodzi!
Oczywiście jak ktoś lubi serniczki!
http://www.kwestiasmaku.com/desery/serniki/sernik_kajmakowy/przepis.html
Ja tylko zmieniam proporcję. Daje całe wiaderko serka (tj. kg) i mniej masy kajmakowej, bo nie lubię zbyt mulących i słodkich ciast (mała puszka 400g).
Kto dziś ogląda mecz? Komu kibicujecie? Ja jakoś nie mam nastroju... Myślałam, że mamie sprawię prezent na urodzinki, a tu lipa.Zajsonek, Angelabd lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKitty wrote:Jak tam moja wieczór? Ja upiekłam dla mamy na jutrzejsze urodzinki ciacho... Pycha!
Ja tylko zmieniam proporcję. Daje całe wiaderko serka (tj. kg) i mniej masy kajmakowej, bo nie lubię zbyt mulących i słodkich ciast (mała puszka 400g).
Kto dziś ogląda mecz? Komu kibicujecie? Ja jakoś nie mam nastroju... Myślałam, że mamie sprawię prezent na urodzinki, a tu lipa.
ja będę napewno ogladać
-
Angelabd wrote:mniam
jak myślisz pregnyl wpływa na test owulacyjny? wiem że na test ciążowy tak.
Nie należy wykonywać testów jeżeli był podany pregnyl (bądź inne leki zwierające LH, HCG) ponieważ zaburza on wynik testu owulacyjnego..
myślę, że pomogłamAngelabd lubi tę wiadomość
-
Kitty wrote:Jak tam moja wieczór? Ja upiekłam dla mamy na jutrzejsze urodzinki ciacho... Pycha!
Kto dziś ogląda mecz? Komu kibicujecie? Ja jakoś nie mam nastroju... Myślałam, że mamie sprawię prezent na urodzinki, a tu lipa.
spróbuje upichcić
skoro mówisz, że dobry i zawsze wychodzi
mecz - obowiązkowo !!
HOLANDIA to im kibicujeAngelabd lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zajsonek wrote:kochanie moje mi się przyda trochę kalorii
moim marzeniem jest przytyć
mam niedowagę wzrost 170 a waga 54
nie mogę przytyć wpierdaaalam w Mc', w KFC i nic..
Ale mój ojciec ma tak samo razem wpierrdalamy za 3 i nic
może jak fasolka się pojawi to zostanie mi po niej trochę tłuszczyku
Zajsonku to tak jak i ja wzrostu mam 172 a waga 55kg. Też chcę przytyćZajsonek lubi tę wiadomość
-
Angela kochana skoro Ci idzie pozytyw na owu to serduszkuj! Test owu nie potwierdzi owulacji, ale pokazuje pik hormonu lh, ktory odpowiada za pekanie pecherzykow. Kto wie, moze masz szczyt i faktycznie lada chwila/godzina/dzien peknie?? Nie takie cuda sie tu zdarzaly! Moze tak mala lutka Ci nie zablokuje owu.
To co piszesz o lutce, to prawda, przygotowuje i pomaga w zagniezdzeniu i utrzymaniu ciazy - to wiemy bo to podstawa Ale lekarz, ktory nie potwierdzil owu i nie obserwuje (a moze pekly pecherzyki po 3 h od wizyty) i kazr zazywac lutke to moim zdaniem jest niezbyt kompetentny. Byc moze chcial zwyczajnie wywolac Ci okres..ale pamietajmy, ze progesteron to hormon i nie jest dla organizmu obojetny. Spodziewaj sie ciazowych objawow az do czasu @. A co do pregnylu to bedzie on wykryty przez test ciazowy wiec jak cos to testuj tak za 13,14 dni. Koniecznie serduszkuj! Ja tu siedze juz rok i rozne cuda widzialam Teraz laski sa juz na fioletowej stronie mocy, ale niektore mialy takie wykresy ze lohoho w zyciu bysmy ciazy nie podejrzewalyAngelabd, Zima lubią tę wiadomość
-
Angela a masz mozliwosc zrobic sobie jutro rano E i LH? Juz bez prg bo bedzie zafalszowany. I monit do tego, choc po samej krwi bedziemy wiedzialy czy cos sie wydarzylo/wydarza.
Ja powyciagalam te chwasty, moj P. kosi trawke w sumie juz konczy powolutku. O 22 mecz ja kibicuje Holandii hihi zeby Messi nie trafil :p
Szczerze to bez roznicy kto wygra byleby Niemcy nie byli mistrzami
Smiesznie bo wczoraj bylismy u mojej sis w knajpie na meczu, my za Brazylia, a z nami siedziala grupka NiemcowZajsonek, Angelabd, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki ja na chwile.Przy hashi bierze sie hormony tarczycowe zapobiegawczo:tak mi poradził mój gin-endo,pracuje w klinice niepłodności.
Ja biorę najmniejszą dawkę,bo zawsze miałam ładne tsh.
Nie łączę poronienia z hashimoto,bo okazało się,że w 1 ciąży również byłam chora o czym nie miałam pojęcia (nie miałam wtedy usg tarczycy),a synek jest cały i zdrowy.Jednak hashi często idzie w parze z innymi chorobami-np.zespół antyfosfolipidowy,który jest bazrdzo groźny w ciąży.
Tym,ktorym się nie udało zostawiam wiruski-łapcie ..........................................
Przepraszam,że piszę bez polskich znaków,ale syn mi zalał lazptopa...i mało co działa echhh
Pozdrawiamkapturnica, Angelabd, Daisy, lulu_ovufriend lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny