lipcowe brzuszki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nasturcja wrote:Jak szparagowa to okej
Najgorsze bąki to podkołdernik jadowity i dwubulgotnik wanienny. Niebezpieczny jest też cichacz fotelowy. Niepozorny, ale aromat zostawia
HahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 20:58
Nasturcja lubi tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:Jak szparagowa to okej
Najgorsze bąki to podkołdernik jadowity i dwubulgotnik wanienny. Niebezpieczny jest też cichacz fotelowy. Niepozorny, ale aromat zostawiaZajsonek, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHahaha jeszcze znalazłam takie:
Senny Budzik - Bąk wyjątkowy. Atakuje tylko we śnie, zawsze nic nie spodziewającą się ofiarę. Dusi i nie pozwala złapać oddechu. Nie jest na tyle silny aby zabić, lecz długotrwały aromat nie daje spać. Bąk jako jeden z nielicznych potrafi przedostać się przez powłokę kołdry.
Dwupierdzian nadęty- lub tzw. bąk kumulatywny – przytrafia się najczęściej po kilkugodzinnej konferencji, gdzie puszczenie cichacza nie było możliwe. Fala akustyczna przenika przez wszystko, a smród skumulowanego gazu zabija wszystko. Na śmierć.
Buhahaha przepraszam bardzo. Musiałam wkleićkapturnica, Zajsonek, Elfik, sonia18a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Angela a masz mozliwosc zrobic sobie jutro rano E i LH? Juz bez prg bo bedzie zafalszowany. I monit do tego, choc po samej krwi bedziemy wiedzialy czy cos sie wydarzylo/wydarza.
Ja powyciagalam te chwasty, moj P. kosi trawke w sumie juz konczy powolutku. O 22 mecz ja kibicuje Holandii hihi zeby Messi nie trafil :p
Szczerze to bez roznicy kto wygra byleby Niemcy nie byli mistrzami
Smiesznie bo wczoraj bylismy u mojej sis w knajpie na meczu, my za Brazylia, a z nami siedziala grupka Niemcow
co to za badanie E?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 21:54
-
Angelabd wrote:co to za badanie E?
Estradiol kochana. Dojrzaly pecherzyk do pekniecia to pow. 200. Zazwyczaj ok 400 pekaja.
Jak masz mozliwosc to sobie zrob bedzie wiadomo co sie dzieje
Ja juz uciekam, siadlam do meczu, kochany robi zapiekanki, wypilam 2 piwka i zabieram sie za malibu mniam mniam
Do jutra! ♥♥♥
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Estradiol kochana. Dojrzaly pecherzyk do pekniecia to pow. 200. Zazwyczaj ok 400 pekaja.
Jak masz mozliwosc to sobie zrob bedzie wiadomo co sie dzieje
Ja juz uciekam, siadlam do meczu, kochany robi zapiekanki, wypilam 2 piwka i zabieram sie za malibu mniam mniam
Do jutra! ♥♥♥
napisz mi jesli jutro moglabym zrobic badanie to dzisiaj juz mam nie brac luteiny tak? mam 2 x 1 jedna juz dzisiaj wzielam. -
Dzień dobry dziewczyny
Ah pół nocy nie przespałam bo wpadła do nas ogromna ćma. Boje się ich niesamowicie, co chwila mojego A budziłam żeby ją zabił. Masakra
Mam do Was pytanie, spadła mi dziś temp czy to możliwe aby owulacji jeszcze nie było? Już się pogubiłam... -
Poproszę przepisać mnie na 22.07. Owulacja w 35 dc normalnie zwariować można przyszła sobie na rocznice ślubu.
Brawurka84 lubi tę wiadomość
-
W moim obecnym cyklu?? Niczego już nie jestem pewna. Ale największe jej objawy miałam wczorajszego wieczora dziś temp. do góry więc czekam na jutrzejszą temp jeszcze i zobaczymy jak podskoczy tzn że wczoraj była jak nie to ja już nic nie wiem.