X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Lipcowe testowanie, czyli pamiątki z wakacji :)
Odpowiedz

Lipcowe testowanie, czyli pamiątki z wakacji :)

Oceń ten wątek:
  • Clausix Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2020, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    belldandy wrote:
    jak dla mnie dzis masz 10dpo, a nie 9dpo;) odwulacje moglas miec na 2 dzień po pozytywnym tescie :0

robisz bete?

Najpierw OF wyznaczył na 15dc owu, a potem zmienił na 16dc, więc w sumie nie wiem kiedy była :P

Robiłam TSH, ft3, ft4, prog i prolaktynę. Czekam grzecznie do pon na testowanie, chociaż dziś przyjdzie paczka z testami, które będą kusić żeby już haha ale dam radę wytrzymać jeszcze kilka dni ;)

33 lata, starania od 10.2019
    03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
    💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅

💊 M - Fertilman Plus 2x1

"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec."
  • Clausix Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2020, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ekta wrote:
    No i chyba mi na głowę siada 🤣 bo od wczoraj czuję mdłości i mam zawroty głowy. Ale przecież to zdecydowanie za wcześnie 🤦‍♀️ jeszcze bóle jakby okresowe, choć raczej nigdy przed @ mnie nie boli, tylko drugiego dnia dopiero.
    Chyba za mocno się nakręcam 🙈

Mózgi nam wszystkim płatają takie figle ;) Postaraj się zrelaksować, chociaż to się tylko łatwo mówi, a gorzej z realizacją :P

Ekta lubi tę wiadomość

💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅

💊 M - Fertilman Plus 2x1

"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec."
  • Mama8latka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2020, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezapominajka 🍀 wrote:
    Trzymam kciuki za Wasze ⏸️ w poniedziałek. Musi wyjść conajmniej jedna, a najlepiej wszystkie pięć 😊🍀 Będzie owocnie na koniec miesiąca.
    Maja nie stresuj się, będzie dobrze, wszystkie tu jesteśmy z Tobą myślami 😊
    Mama8latka jejku niech już przyjdzie i nie robi problemów ten małpiszon 😕 Oby dziś się rozkręciło.
    Ja się naczytałam przypadków beznadziejnych, bez diagnozy albo z diagnozami, których się leczyć nie da albo leczenie nie pomaga, o immunologii, genetyce, nietolerancjach pokarmowych i wszystkim innym i mam spadek nastroju. Ta drożność się zbliża, boję się wyniku tak samo jak boję się, że wynik będzie dobry i nadal pozostanę bez odpowiedzi i bez ciąży 😪 Beznadzieja.
    Moja szwagierka idzie na laparoskopie czy histereskopie już teraz nie pamietam i też tak ma że boi się że coś wyjdzie A jednocześnie boi się że nic nie wyjdzie i pozostanie nadal bez odpowiedzi dlaczego nie zachodzi.....
    Nie.ma co się martwić na zapas kochana, będziesz krok dalej, garstke wiedzy wiecej . Ja już nie wiem na co mam badanie zrobic. Dziewczyna w wątku immunologicznym podsunela pomysł z badaniem KIR. Ale musiała bym cala Polske przejechac bo u mnie nie robią

Niezapominajka 🍀 lubi tę wiadomość

👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
    👼 2019r -15tc 💔
    👼 2019r - 9tc 💔
    2 x CB 💔
    06.2023r - CB 💔
    06.2024r - CB 💔

❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌
  • Niezapominajka 🍀 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2020, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama8latka wrote:
    Moja szwagierka idzie na laparoskopie czy histereskopie już teraz nie pamietam i też tak ma że boi się że coś wyjdzie A jednocześnie boi się że nic nie wyjdzie i pozostanie nadal bez odpowiedzi dlaczego nie zachodzi.....
    Nie.ma co się martwić na zapas kochana, będziesz krok dalej, garstke wiedzy wiecej . Ja już nie wiem na co mam badanie zrobic. Dziewczyna w wątku immunologicznym podsunela pomysł z badaniem KIR. Ale musiała bym cala Polske przejechac bo u mnie nie robią
    Ehh kochana wiesz jak jest. Wiedza przytłacza, a niewiedza chyba jeszcze bardziej, bo budzi za duże pola do wyobraźni 😪 O KIR też czytałam i chyba bym zrobiła. Twoja historia jest dużo trudniejsza niż moja, a ciągle masz tyle siły, ja też będę tu o Ciebie walczyła nieustannie. Naprawdę wierzę, że Ci się uda 🍀W sierpniu o siebie zadbaj, witaminki, zdrowa dieta, próbujcie ile się da, kto wie co przyniesie sierpień 😘

Mama8latka lubi tę wiadomość

👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
    🧔🏼31

𝟐𝟎𝟏𝟗:
    Maj: rozpoczęcie starań 🌱
    𝟐𝟎𝟐𝟎:
    Maj: Gameta Gdynia
    🔸6 cykli stymulowanych
    𝟐𝟎𝟐𝟏:
    Czerwiec:
    🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
    𝟐𝟎𝟐𝟐:
    Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷

“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️
  • Mama8latka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2020, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezapominajka 🍀 wrote:
    Ehh kochana wiesz jak jest. Wiedza przytłacza, a niewiedza chyba jeszcze bardziej, bo budzi za duże pola do wyobraźni 😪 O KIR też czytałam i chyba bym zrobiła. Twoja historia jest dużo trudniejsza niż moja, a ciągle masz tyle siły, ja też będę tu o Ciebie walczyła nieustannie. Naprawdę wierzę, że Ci się uda 🍀W sierpniu o siebie zadbaj, witaminki, zdrowa dieta, próbujcie ile się da, kto wie co przyniesie sierpień 😘
    No przerwa bedzie praktycznie przymusowa bo jeszcze chyba nikt nie zaszedł z <3 pare dni po @ , jeszcze przed okienkiem płodnym... szkoda mi bardzo ale widocznie tak musi byc.
    Pierwsze co mam w planach po @ to zapisanie sie do nowego lekarza. Troche zdziera na wizytach bo nawet i 450zł , ale prowadzi kliniki niepłodności w wiekszych miastach i nawet w moim otoczeniu pomogł parom które bardzo dlugo sie starały. Także ciekawa jestem co bedzie miał do zaproponowania w moim przypadku.
    Z ta siła to tak różnie , czasami juz mam wszystkiego dosyc dolina totalna ale mam synka i musze sie ogarniac dla niego :):)

👼 2019r -15tc 💔
    👼 2019r - 9tc 💔
    2 x CB 💔
    06.2023r - CB 💔
    06.2024r - CB 💔

Wysłany: 23 lipca 2020, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama8latka wrote:
    No przerwa bedzie praktycznie przymusowa bo jeszcze chyba nikt nie zaszedł z <3 pare dni po @ , jeszcze przed okienkiem płodnym... szkoda mi bardzo ale widocznie tak musi byc.
    Pierwsze co mam w planach po @ to zapisanie sie do nowego lekarza. Troche zdziera na wizytach bo nawet i 450zł , ale prowadzi kliniki niepłodności w wiekszych miastach i nawet w moim otoczeniu pomogł parom które bardzo dlugo sie starały. Także ciekawa jestem co bedzie miał do zaproponowania w moim przypadku.
    Z ta siła to tak różnie , czasami juz mam wszystkiego dosyc dolina totalna ale mam synka i musze sie ogarniac dla niego :):)
    Jak każda z nas 🙂 Ja mam wiarę, ale też często wątpię. Chociaż przeczucie od zawsze mówi mi, że się w końcu uda, ale na co mi przeczucie jak chce się mieć namacalne dowody i wiedzę 😉 Synek na pewno daje Ci siłę i ogrom szczęścia, warto walczyć ❤️ Myślę, że zmiana lekarza to bardzo dobry pomysł, nawet jeśli jest drogi to najważniejsze żeby był skuteczny. Ja również mam polecanego lekarza, więc w niego wierzę i w to, że na nas znajdzie metodę. Ale jeszcze walczymy ostatkiem sił naturalnie.

🧔🏼31

𝟐𝟎𝟏𝟗:
    𝟐𝟎𝟐𝟎:
    🔸6 cykli stymulowanych
    𝟐𝟎𝟐𝟏:
    Czerwiec:
    𝟐𝟎𝟐𝟐:

• Mama8latka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2020, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezapominajka 🍀 wrote:
    Jak każda z nas 🙂 Ja mam wiarę, ale też często wątpię. Chociaż przeczucie od zawsze mówi mi, że się w końcu uda, ale na co mi przeczucie jak chce się mieć namacalne dowody i wiedzę 😉 Synek na pewno daje Ci siłę i ogrom szczęścia, warto walczyć ❤️ Myślę, że zmiana lekarza to bardzo dobry pomysł, nawet jeśli jest drogi to najważniejsze żeby był skuteczny. Ja również mam polecanego lekarza, więc w niego wierzę i w to, że na nas znajdzie metodę. Ale jeszcze walczymy ostatkiem sił naturalnie.
    Wkoncu sie kiedys uda !!! :):) Ja naczytałam sie że dziewczyny z Toczniem układowym przeszły ciążę i urodziły zdrowe dzieci także nadzieje jeszcze mam , tym bardziej ze mam 29 lat wiec mysle ze jeszcze zegar biologiczny ma czas:)
    A z drugiej strony czytam ze kobiety z wysokimi przeciwciałami przeciwjadrowymi nie zachodza w ciaze lub ronią.... i takie o niby moze byc dobrze a jednak nie i kogel mogel

👼 2019r -15tc 💔
    👼 2019r - 9tc 💔
    2 x CB 💔
    06.2023r - CB 💔
    06.2024r - CB 💔

Wysłany: 23 lipca 2020, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama8latka wrote:
    Wkoncu sie kiedys uda !!! :):) Ja naczytałam sie że dziewczyny z Toczniem układowym przeszły ciążę i urodziły zdrowe dzieci także nadzieje jeszcze mam , tym bardziej ze mam 29 lat wiec mysle ze jeszcze zegar biologiczny ma czas:)
    A z drugiej strony czytam ze kobiety z wysokimi przeciwciałami przeciwjadrowymi nie zachodza w ciaze lub ronią.... i takie o niby moze byc dobrze a jednak nie i kogel mogel
    Wiesz jakie ja historie czytałam? Przypadki beznadziejne bez szans, którym naturalnie się udało zajść w ciążę, ale myślę, że w takich sprawach kluczowa jest dieta i spokojna psychika. Cuda się zdarzają 🙂 A Ty przecież nie jesteś przypadkiem beznadziejnym tylko z problemami! Uda się, mówię Ci 😘 Młodziutka jesteś, jeszcze zobaczymy te ⏸️ kreseczki. I mocno liczę, że całkiem niedługo, że w tym roku 😊 Obiecałam wsparcie i nie odpuszczę. Z każdym upadkiem będę podawać rękę aż się uda 🍀

🧔🏼31

𝟐𝟎𝟏𝟗:
    𝟐𝟎𝟐𝟎:
    🔸6 cykli stymulowanych
    𝟐𝟎𝟐𝟏:
    Czerwiec:
    𝟐𝟎𝟐𝟐:

• misskity Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2020, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezapominajka 🍀 wrote:
    Właśnie wiem, dlatego zakupiłam NAC już od tego miesiąca, jutro pierwsza dawka, a później ruszam z Aromkiem, ale przez urlop nie w każdym miesiącu uda mi się stymulacja, bo nie będę w terminie owu mogła iść na monitoring. Ale NAC będę brała cały czas. Dziękuję za słowa otuchy 💪🏻😊 Walczymy, trzymam za Ciebie mocno zaciśnięte kciuki, oby te 3msc przyniosły szczęście 🍀

A jak wspominasz badanie? Oba jajowody drożne?

Tak, oba drożne 😀 Samo badanie nie należy do najprzyjemniejszych. Bolało mnie i to bardzo. Przypomniały mi się bóle porodowe gdy lekarz podawał mi kontrast 😰Ale udrożnil
    oba jajowody wiec jestem dobrej myśli ☺️

3i49e6ydsc3mf9zm.png
  • Mama8latka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2020, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezapominajka 🍀 wrote:
    Wiesz jakie ja historie czytałam? Przypadki beznadziejne bez szans, którym naturalnie się udało zajść w ciążę, ale myślę, że w takich sprawach kluczowa jest dieta i spokojna psychika. Cuda się zdarzają 🙂 A Ty przecież nie jesteś przypadkiem beznadziejnym tylko z problemami! Uda się, mówię Ci 😘 Młodziutka jesteś, jeszcze zobaczymy te ⏸️ kreseczki. I mocno liczę, że całkiem niedługo, że w tym roku 😊 Obiecałam wsparcie i nie odpuszczę. Z każdym upadkiem będę podawać rękę aż się uda 🍀
    No i te beznadziejne przypadki daja najwiecej nadziei nie :):):)
    Dziekuje Ci bardzo :):) Kochana jestes :) Jedziemy na jednym wózku, mam nadzieje ze obu bedzie nam dane zobaczyc II :):) Pamietaj że jak bedziesz miec jakis problem, pytanie czy bedziesz chciała sie wyzalic , pogadac , pisz :) Jestem :) :*

Ja sie tak zastanawiam czy ten moj przedłuzajacy sie cykl nie jest zasługą Mioveli bo koncze pierwsze opakowanie dopiero.... a nic innego nie wprowadzilam , nowego oprocz tego.

👼 2019r -15tc 💔
    👼 2019r - 9tc 💔
    2 x CB 💔
    06.2023r - CB 💔
    06.2024r - CB 💔

Wysłany: 23 lipca 2020, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misskity wrote:
    Tak, oba drożne 😀 Samo badanie nie należy do najprzyjemniejszych. Bolało mnie i to bardzo. Przypomniały mi się bóle porodowe gdy lekarz podawał mi kontrast 😰Ale udrożnil
    oba jajowody wiec jestem dobrej myśli ☺️
    Na ból się nastawiam, ale jak ma nam pomóc to damy radę 💪🏻 Dobrze, że trwa chwila moment. U mnie w szpitalu robią z USG, nie kontrastem także od razu możemy działać w tym samym miesiącu. Cieszę się ogromnie, że się udało udrożnić 😊 Niech te dziady teraz przepuszczają piękny zarodek i sierpień przyniesie Ci upragnione ⏸️🍀

🧔🏼31

𝟐𝟎𝟏𝟗:
    𝟐𝟎𝟐𝟎:
    🔸6 cykli stymulowanych
    𝟐𝟎𝟐𝟏:
    Czerwiec:
    𝟐𝟎𝟐𝟐:

Wysłany: 23 lipca 2020, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama8latka wrote:
    No i te beznadziejne przypadki daja najwiecej nadziei nie :):):)
    Dziekuje Ci bardzo :):) Kochana jestes :) Jedziemy na jednym wózku, mam nadzieje ze obu bedzie nam dane zobaczyc II :):) Pamietaj że jak bedziesz miec jakis problem, pytanie czy bedziesz chciała sie wyzalic , pogadac , pisz :) Jestem :) :*

Ja sie tak zastanawiam czy ten moj przedłuzajacy sie cykl nie jest zasługą Mioveli bo koncze pierwsze opakowanie dopiero.... a nic innego nie wprowadzilam , nowego oprocz tego.
    Będę pisać w każdym dołku i będę wspierać w Twoich i kibicować cały czas 😘 Dziękuję ❤️
    U mnie te wszystkie specyfiki działają na plus, nie wydłużają cyklu, a wręcz przeciwnie także ciężko doradzić, bo każdy organizm inaczej reaguje 😕 Ja miałam tylko w styczniu dłuższy cykl, ale dlatego, że był bezowulacyjny i niski progesteron. W pozostałych miesiącach nie mam problemów.

🧔🏼31

𝟐𝟎𝟏𝟗:
    𝟐𝟎𝟐𝟎:
    🔸6 cykli stymulowanych
    𝟐𝟎𝟐𝟏:
    Czerwiec:
    𝟐𝟎𝟐𝟐:

• Mama8latka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2020, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezapominajka 🍀 wrote:
    Będę pisać w każdym dołku i będę wspierać w Twoich i kibicować cały czas 😘 Dziękuję ❤️
    U mnie te wszystkie specyfiki działają na plus, nie wydłużają cyklu, a wręcz przeciwnie także ciężko doradzić, bo każdy organizm inaczej reaguje 😕 Ja miałam tylko w styczniu dłuższy cykl, ale dlatego, że był bezowulacyjny i niski progesteron. W pozostałych miesiącach nie mam problemów.
    A trudno sie mówi, co ma byc to bedzie juz teraz i tak mi wszystko jedno czy przyjdzie jutro czy kiedy bo i tak nic nie pasuje terminowo .... musze sie z tym ppogodzic.

A teraz tak patrze w Twoja stopke , ty masz 26 lat ? To zobacz jestes 3 lata do przodu z zegarem biologicznym ;p;p Masz wieksze szanse niz ja :) (oczywiscie nie biorac pod uwage tego ze ja juz mam 1 dziecko )Takze zobaczysz po drożnosci zaskoczy ! ;p

Pogoda dzisiaj nie nastraja pozytywnie , ale odbieram 3 paczki z zakupami takze humor sie poprawi :P

👼 2019r -15tc 💔
    👼 2019r - 9tc 💔
    2 x CB 💔
    06.2023r - CB 💔
    06.2024r - CB 💔

Wysłany: 23 lipca 2020, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama8latka wrote:
    A trudno sie mówi, co ma byc to bedzie juz teraz i tak mi wszystko jedno czy przyjdzie jutro czy kiedy bo i tak nic nie pasuje terminowo .... musze sie z tym ppogodzic.

A teraz tak patrze w Twoja stopke , ty masz 26 lat ? To zobacz jestes 3 lata do przodu z zegarem biologicznym ;p;p Masz wieksze szanse niz ja :) (oczywiscie nie biorac pod uwage tego ze ja juz mam 1 dziecko )Takze zobaczysz po drożnosci zaskoczy ! ;p

Pogoda dzisiaj nie nastraja pozytywnie , ale odbieram 3 paczki z zakupami takze humor sie poprawi :P
    Tak, 26 zaczęłam starania mając jeszcze nieskończone 25 😉 Mój lekarz jak zobaczył mój wiek to mówił, że jestem taka młodziutka i zdrowa, i że co mi lekarze wymyślają 😅 No, ale mimo wieku trwa to i trwa... Oby drożność to był krok do przodu, a nie w tył...
    Ja też chyba się w weekend pocieszę jakimś shoppingiem 🙈 I upiekę jagodzianki, pieczenie mnie relaksuje. Przez trzymanie diety odmawiam sobie tej przyjemności, ale czasem w weekend daje sobie wolne od rygoru. U mnie akurat piękne słońce 😉
    Co tam kupiłaś?

🧔🏼31

𝟐𝟎𝟏𝟗:
    𝟐𝟎𝟐𝟎:
    🔸6 cykli stymulowanych
    𝟐𝟎𝟐𝟏:
    Czerwiec:
    𝟐𝟎𝟐𝟐:

• belldandy Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2020, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uff ogarnełam na kwadracie ;D wczoraj nic nie sprzątałam bo byliśmy z chłopcami na wycieczce w Krynicy. Teraz jedzą spaghetii i lecimy na miasto pozałatwiać sprawy.

miłego dnia!

Ekta lubi tę wiadomość

Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
    Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
    Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
    Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm

[*] 2014 i 2016
  • Clausix Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2020, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znowu siedzę w biurze i odliczam do 16 :P
    Dziś mamy randkę z moim M, dawno nigdzie nie byliśmy, więc się cieszę na maxa :D

Niezapominajka 🍀, Ekta lubią tę wiadomość

💊 M - Fertilman Plus 2x1

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2020, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    belldandy wrote:
    uff ogarnełam na kwadracie ;D wczoraj nic nie sprzątałam bo byliśmy z chłopcami na wycieczce w Krynicy. Teraz jedzą spaghetii i lecimy na miasto pozałatwiać sprawy.

miłego dnia!

Morskiej czy Zdrój?

Ja dziasiaj sobie poprawiłam humor torebką o bagiem z vinted bo w torebce dźwigam czasem pół domu jak to przy dziecku bywa.
    Poza tym zastanawiam się czy w przyszłym miesiącu jednak nie odwiedzić gina . Mam prawie 31lat i czas ucieka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2020, 11:41

Niezapominajka 🍀, belldandy lubią tę wiadomość

• Mama8latka Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2020, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezapominajka 🍀 wrote:
    Tak, 26 zaczęłam starania mając jeszcze nieskończone 25 😉 Mój lekarz jak zobaczył mój wiek to mówił, że jestem taka młodziutka i zdrowa, i że co mi lekarze wymyślają 😅 No, ale mimo wieku trwa to i trwa... Oby drożność to był krok do przodu, a nie w tył...
    Ja też chyba się w weekend pocieszę jakimś shoppingiem 🙈 I upiekę jagodzianki, pieczenie mnie relaksuje. Przez trzymanie diety odmawiam sobie tej przyjemności, ale czasem w weekend daje sobie wolne od rygoru. U mnie akurat piękne słońce 😉
    Co tam kupiłaś?
    Kurcze nic mi nie mow o trzymaniu diety bo ja jestem z tym totalnie na bakier hehe wczoraj pekła paczka Leysow zielonych ;p w weekend placki i torcik bo synek urodzinki ma dzisiaj ale w weekend wyprawialismy, tak mnie ciagnie do slodyczy a wiem ze powinnam sie powstrzymac jeszcze przy Encortonie. A pozniej narzekam na cellulit ;P

No te wszystkie niepokalanki, miovelie , termometr,testy ;P niby nic wielkiego ale rozpakowywanie mi zawsze poprawia humor :):):):) Zakupiłam jeszcze 6 pakietów wody i mam nadzieje ze dam rade wypijac te 1,5l dziennie.. Boziiu macie jakis patent na wypijanie wody ??;p;p

👼 2019r -15tc 💔
    👼 2019r - 9tc 💔
    2 x CB 💔
    06.2023r - CB 💔
    06.2024r - CB 💔

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2020, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama8latka wrote:
    Kurcze nic mi nie mow o trzymaniu diety bo ja jestem z tym totalnie na bakier hehe wczoraj pekła paczka Leysow zielonych ;p w weekend placki i torcik bo synek urodzinki ma dzisiaj ale w weekend wyprawialismy, tak mnie ciagnie do slodyczy a wiem ze powinnam sie powstrzymac jeszcze przy Encortonie. A pozniej narzekam na cellulit ;P

No te wszystkie niepokalanki, miovelie , termometr,testy ;P niby nic wielkiego ale rozpakowywanie mi zawsze poprawia humor :):):):) Zakupiłam jeszcze 6 pakietów wody i mam nadzieje ze dam rade wypijac te 1,5l dziennie.. Boziiu macie jakis patent na wypijanie wody ??;p;p

Dodaje sobie do niej coś co lubię sok z cytryny czy miętę:)

• Emiliaa Koleżanka

Wysłany: 23 lipca 2020, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże dziewczyny! Jestem taka zła! Właśnie w radio usłyszałam, że rodzice pobili na śmierć noworodka...
    Jestem załamana jaki świat jest niesprawiedliwy... każda z nas tak bardzo chce I nie może mieć dziecka a tacy ***** co robią....

‹‹ 111 112 113 114 115 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ