Lipcowe testowanie, czyli pamiątki z wakacji :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś do póki nie dostanę wyników pozwolę sobie trochę poleniuchować,
Chociaż jak wróciłam z krwi to po drodze zrobiłam zakupy, odkurzyłam, ogarnelam jak to się mówi „wzrokiem salon”
I teraz dopiero usiadłam, wygoniłam młodego na ogródek z psem a ja usiądę sobie i walczę jakiś przyjemny serial i wypije herbatkę 😊 -
nick nieaktualny
-
U nas często weekendy oznaczają leniuchowanie i czas na hobby. Dzisiaj może dodatkowo puszczę robota z mopem, bo nawet on ma grafik ustalony od poniedziałku do piątku. Obkupiliśmy się wczoraj w owoce i dzisiaj będę robić moje ukochane gofry. Najlepszy deser pod słońcem
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Pytanie do dziewczyn, które mają monitorek clearblue. W przyszłym cyklu będę używać do pierwszy raz. Od którego dnia cyklu będzie kazał mi robić testy (mam średnio 26 dni)? Pytam bo nie mam jeszcze testów kupionych i optymistycznie chciałabym się wstrzymać z tym do terminu małpy. A nóż nie przyjdzie36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Karenira wrote:Pytanie do dziewczyn, które mają monitorek clearblue. W przyszłym cyklu będę używać do pierwszy raz. Od którego dnia cyklu będzie kazał mi robić testy (mam średnio 26 dni)? Pytam bo nie mam jeszcze testów kupionych i optymistycznie chciałabym się wstrzymać z tym do terminu małpy. A nóż nie przyjdzie
od 6dcAntoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualnyKarenira wrote:Pytanie do dziewczyn, które mają monitorek clearblue. W przyszłym cyklu będę używać do pierwszy raz. Od którego dnia cyklu będzie kazał mi robić testy (mam średnio 26 dni)? Pytam bo nie mam jeszcze testów kupionych i optymistycznie chciałabym się wstrzymać z tym do terminu małpy. A nóż nie przyjdzie
On kazuje od 6 dc ale znam swój organizm i wiem że wcześniej niż 10 dc nie ma sensu -
Cześć laski 😊 Miałam nic nie pisać, bo nastrój ciągle bez zmian to nie chce tu smutnej energii Wam przynosić. Ale życzę Wam słonecznego weekendu 🌞
Mama8latka dla mnie czas od okresu do owulacji to najgorszy w cyklu, dłuży się, tracę nadzieję na cokolwiek, mam spadek nastroju, wątpię w owulację, wątpię w powodzenie i tak w kółko także czekam razem z Tobą 🙈
Belldandy współczuję chorych dzieci 😔 Pewnie wymęczone, a Ty z nimi. Ja też zawsze chorowałam w wakacje, nie wiem skąd się biorą te wirusy wtedy 😒
Maja czekam na wyniki i ciągle trzymam kciuki za piękny przyrost ✊🏻
Ja dzisiaj totalny chill, upiekłam zapowiedziane jagodzianki, do tego serial i kanapa, wczoraj ogarnęłam dom także dzisiaj tylko jakieś drobne porządki mi zostały. Może na poprawę nastroju zrobię jakiś shopping online, bo wczoraj w sklepach nic nie wpadło mi w ręce poza małymi bodziakami na "kiedyś, które nadejdzie nie wiadomo kiedy" 😂 Ale nie miałam nic, wiec wzięłam żeby mieć cokolwiek na dzień, w którym powiem mojemu M. Zainspirowała mnie Niereanimuj swoimi zdobyczami z H&M.Mama8latka lubi tę wiadomość
👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
Maj: rozpoczęcie starań 🌱
𝟐𝟎𝟐𝟎:
Maj: Gameta Gdynia
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷
“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️ -
Majaaaa trzymam kciuki, żeby wyniki przyszły szybko ✊
Belldandy tempka ładnie idzie w górę. Może owulaki u Ciebie będą coś oznaczać 😁
Parachute za Ciebie również trzymam ogromne kciuki żeby w końcu było dobrze 💜
Ollaaa jaka piękna beta 😍😍😍
Biedronka dzisiaj 11 dzień. A Ty już masz wysoka płodność. Niesamowite jak Dong skrócił Ci te cykle. Nie mogę się doczekać aż dostanę okres i sama zacznę go brać po małpie 😀 powodzenia w koszeniu i udanych bzyków, bo owulka czai się za rogiem 😁
Widzę, że już sporo z Was ma monitorek. Ja na razie wykorzystam moje fioletowe testy clearblue. I może później sobie też taki sprawie.
Piękna pogoda dzisiaj. Korzystajcie z tego dnia dziewczyny 🌄😎😁😁😁😘Mamy to !!! 11dpo⏸️😍 28.09
30.11 7,4 cm chłopiec 💙🥰
-
Niezapominajka 🍀 wrote:Cześć laski 😊 Miałam nic nie pisać, bo nastrój ciągle bez zmian to nie chce tu smutnej energii Wam przynosić. Ale życzę Wam słonecznego weekendu 🌞
Mama8latka dla mnie czas od okresu do owulacji to najgorszy w cyklu, dłuży się, tracę nadzieję na cokolwiek, mam spadek nastroju, wątpię w owulację, wątpię w powodzenie i tak w kółko także czekam razem z Tobą 🙈
Belldandy współczuję chorych dzieci 😔 Pewnie wymęczone, a Ty z nimi. Ja też zawsze chorowałam w wakacje, nie wiem skąd się biorą te wirusy wtedy 😒
Maja czekam na wyniki i ciągle trzymam kciuki za piękny przyrost ✊🏻
Ja dzisiaj totalny chill, upiekłam zapowiedziane jagodzianki, do tego serial i kanapa, wczoraj ogarnęłam dom także dzisiaj tylko jakieś drobne porządki mi zostały. Może na poprawę nastroju zrobię jakiś shopping online, bo wczoraj w sklepach nic nie wpadło mi w ręce poza małymi bodziakami na "kiedyś, które nadejdzie nie wiadomo kiedy" 😂 Ale nie miałam nic, wiec wzięłam żeby mieć cokolwiek na dzień, w którym powiem mojemu M. Zainspirowała mnie Niereanimuj swoimi zdobyczami z H&M.Niezapominajka 🍀 lubi tę wiadomość
Mamy to !!! 11dpo⏸️😍 28.09
30.11 7,4 cm chłopiec 💙🥰
-
Papillon wrote:Niezapominajka wczoraj bardzo poprawiłaś mi humor jak zawsze jesteś pomocna i w każdą mocno wierzysz!!! My też wierzymy, że w końcu uśmiechnie się do Ciebie los i te body wręczysz już niedługo. Bo na pewno n'a to bardzo zasługujesz 💜 Pamiętaj sierpień jest nasz!!😎💖♥️ Już to ustaliłyśmy. Za chwilę będziemy czekać u Ciebie już na owulkę i od razu humor się polepszy. Czilluj kochana😘
Cieszę się, że jakkolwiek mogę tutaj pomagać, bo dla mnie to zawsze największa wartość, wzajemne wsparcie, każda ma prawo do swoich uczuć i bycia wysłuchaną i chociaż wirtualnie przytuloną.
W sierpniu walczymy, bez zmian 💪🏻⏸️🍀Papillon, Mama8latka lubią tę wiadomość
👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
Maj: rozpoczęcie starań 🌱
𝟐𝟎𝟐𝟎:
Maj: Gameta Gdynia
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷
“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️ -
Czesc dziewczyny u mnie 8dpo. Czekam na @ i tez zaczynam testowac.
Boobsy mnie napierdzielaja po bokach, sutkow dotknac nie moge..
Odliczam dni do wyjazdu do PL, mam wizyte u lekarza i psy moje przywoze do Uk.26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
Parachute90 wrote:Majaaaa przykro mi bardzo 😔😔😔😔
Konsultowałaś swój przypadek już z jakimś lekarzem?
Ja już chyba odpuszczam lekarzy mam dość co miesiąc to samo rozczarowanie ze źle rosnącą betą.
Na początku się ucieszyłam bo myślałam ze 82 to beta nie progesteron ale moje szczęście trwało dosłownie 10 sekund. Bo to żeby pomylili wyniki w labo nie wieże.
Ale jeżeli progesteron jest 82 to trochę sobie poczekam na @.
Mam już jedno dziecko najwyraźniej tylko jedno było mi dane i tyle 🤷♀️ -
Majaaaa wrote:Zastanawiam się czy duphaston aż tak mógł podnieść poziom progesteronu?
Ja już chyba odpuszczam lekarzy mam dość co miesiąc to samo rozczarowanie ze źle rosnącą betą.
Na początku się ucieszyłam bo myślałam ze 82 to beta nie progesteron ale moje szczęście trwało dosłownie 10 sekund. Bo to żeby pomylili wyniki w labo nie wieże.
Mam już jedno dziecko najwyraźniej tylko jedno było mi dane i tyle 🤷♀️
Tak sobie teraz myślę, że moze faktycznie pomylili? 82 progesteron to jakis kosmos wynik. Mam luteinę 100 mg, biorę dwa razy dziennie 2x2 plus takie inne czopki z progesteronem 400 mg i po 20 dniach brania, mam właśnie progesteron 32.
-
Majaaaa wrote:Zastanawiam się czy duphaston aż tak mógł podnieść poziom progesteronu?
Mam już jedno dziecko najwyraźniej tylko jedno było mi dane i tyle 🤷♀️
Ja nie mam ani jednego i czasami juz zaczynam wątpić, czy kiedykolwiek uda mi sie donosić ciążę 😔