Lipcowe testowanie, czyli pamiątki z wakacji :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka95 wrote:Beta 13 mIU/ml
Siedzę i gapię się w wynik
Gratulacje !
A martwiłas się o morfologię plemnikówAntoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Natka95 wrote:Kurde, zamiast się cieszyć to szukam po internetach czy to aby ani za maly wynik na ten dpo..
Tez bym tak robiła bo woem jakie miałam bety 9 dpo i wiem kiedy miałam ja na 100%,Wiec bym porównywała, ale ciaza to nie komputer, nie ma chyba analogii a Ty wiesz kiedy masz owulacje ? Testowalas wcześniej ?
Spokojnie, powtórz po 48 h i się nie martw !
Gratulacje raz jeszcze !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2020, 17:06
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Natka95 wrote:Kurde, zamiast się cieszyć to szukam po internetach czy to aby ani za maly wynik na ten dpo..
Nie wkrecaj sobie 😉
Ja w 1 ciąży miałam 13dpo wynik 22, czyli niewiele większy od Twojego, a dwa dni później już ponad 100. Aż mnie wystraszylo czy to aby nie bliźniaki 😉
Ciąża zdrowiutka 😊Syn 2018
-
Natka95 wrote:Beta 13 mIU/ml
Siedzę i gapię się w wynikNatka95 lubi tę wiadomość
-
Lizamichelle wrote:Hej. Wczoraj +
.. dzisiaj termin miesiączki i wlasnie pojawiło się niewielkie brązowe plamienia...
Myślicie że to jest normalne? -
Hania007 wrote:A miałaś wcześniej przed okresem plamienia? Jeśli tak to często bywa tak ze one występują nawet w ciąży. W terminie miesiączki może pojawić się nawet krew i wcale zle to nie wróży, staraj się nie stresować na pewno będzie dobrzez
Mialam plamienia ale krwiste a. Teraz takie brudzenie brązowe.
Z tym stresem ciezko bo pełno w pracy... Probowalam wyluzować to szef się wkurzył..
Myślisz że od stresu mogłam dostać plamien? Czuje się winna 😕 -
nick nieaktualnyLizamichelle wrote:Mialam plamienia ale krwiste a. Teraz takie brudzenie brązowe.
Z tym stresem ciezko bo pełno w pracy... Probowalam wyluzować to szef się wkurzył..
Myślisz że od stresu mogłam dostać plamien? Czuje się winna 😕
Nie czuj się winna bo to pewnie nie ma kompletnie nic do rzeczy ! Plamienia na początku ciąży to nic dziwnego .
A powtorzyłaś może test ? -
Dziewczyny właśnie odebrałam wyniki męża... Reszta hormonów tj. testosteron, Lh, fsh będą jutro.
Co myślicie o dzisiejszych wynikach? Są jakieś zależności tak jak np w naszym przypadku, że dobrze kiedy TSH jest poniżej 2?
https://naforum.zapodaj.net/f4c6d38c1440.jpg.html💔 Aniołek - 05.11.2018 - 7tyg
👩🏼
✅ TSH 1,170 μIU/ml,
✅ FT3 3,40 pg/ml,
✅ FT4 1,18 ng/dl,
✅ Toxoplazma gondi IgM 0.2 COI,
✅ Toxoplazma gondi IgG <0.1IU/ml,
✅ OB 4.0 mm/h,
✅ Glukoza 4,81 mmol/l,
✅ Morfologia -> leukocyty 4,90.
✅Progesteron,
✅Cytologia (grupa II),
✅Prolaktyna 10,00
✅FHS 9,63
✅LH 7,54
✅Estradiol 75,10,
✅Testosteron 30,50.
🧔🏼:
✅FSH 5,05
✅ LH 7,59
✅Testosteron 570
✅TSH 1,569
✅Prolaktyna 11,86.
❌Morfologia 1%
💊kwas foliowy
,,Ciężko jest czekać na coś, co może się nigdy nie przydarzyć. Ale jeszcze ciężej jest z tego zrezygnować, kiedy wiesz, że to jedyna rzecz, której pragniesz" -
Biedronka89 wrote:Nie czuj się winna bo to pewnie nie ma kompletnie nic do rzeczy ! Plamienia na początku ciąży to nic dziwnego .
A powtorzyłaś może test ?
Tak zrobiłam przed chwilka. Jest mocna czerwona kreska. Ciężko mi stwierdzić czy mocniejsza bo wtedy robiłam rano a teraz jest wieczór.
Dzięki, dobiło to moja dzisiejsza sytuacje -
Też Wam ogromnie dziękuję dziewczyny. Nie miałam dziś możliwości za dnia tu zajrzeć. Cały dzień biegałam do toalety sprawdzać, czy krwawienie się zmniejsza, a że się nie zmniejszało, to coraz większe nerwy. O betę też się bałam że jakaś mała jak na 14dpo, a po waszych podtrzymujących na duchu wpisach już ze spokojem czekam na kontrolę jutrzejszą bety.
-
Moanka wrote:Też Wam ogromnie dziękuję dziewczyny. Nie miałam dziś możliwości za dnia tu zajrzeć. Cały dzień biegałam do toalety sprawdzać, czy krwawienie się zmniejsza, a że się nie zmniejszało, to coraz większe nerwy. O betę też się bałam że jakaś mała jak na 14dpo, a po waszych podtrzymujących na duchu wpisach już ze spokojem czekam na kontrolę jutrzejszą bety.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2020, 18:51
-
Lizamichelle wrote:Jesteś w ciąży i tez masz plamienia?
Tak. W niedzielę 13dpo (moglam zrobic blad w obliczeniach, bo dopiero zaczynalam, zabraklo mi systematyki), miałam coś na kształt rozkrecajacego się okresu. Akurat byłam w pracy na nocce. Koło wieczora krwi było coraz mniej i zaczęła się robić brunatna. Miałam już plamienia, ale zawsze rozowo-czerwone. Pomyślałam, że coś jest na rzeczy i mimo że z racji pracy nie miałam typowego moczu z nocy, to rano zrobiłam test. Wyszedł zgrabny bladzioch. Pojechalam na krew i Bhcg była 39,5. Dziś jest 3ci dzień jak mam czerwono-różowe dość obfite plamienia, ale jednak wyraźnie mniej obfite niż pierwszy dzień miesiączki, więc nie tracę nadziei. Jutro po południu wyniki bety.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2020, 22:03
-
Lizamichelle wrote:Mialam plamienia ale krwiste a. Teraz takie brudzenie brązowe.
Myślisz że od stresu mogłam dostać plamien? Czuje się winna 😕