Lipcowe testowanie, czyli pamiątki z wakacji :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatka95 wrote:Laski, napisałam ten żal post, poplakalam sobie, wracam do testu i kurde cos tam widze. Obracam i obracam dalej widzę.
Zrobiłam więc jeszcze jeden test., który Wam wrzucam
Co wy na to? Bo mnie roztrzęslo
https://zapodaj.net/6daa00a468279.jpg.html
Albo zrob jeszcze jeden dla pewności.
Ja tym pinkom wierze, one rzadko oszukują.
Ciekawe po jakim czasie ta kreska wylazla? Więcej jak 10 min? -
Glendolinaa wrote:Coś tam jest, a weź go rozpakuj i wstaw zdjęcie bez szybki?
Albo zrob jeszcze jeden dla pewności.
Ja tym pinkom wierze, one rzadko oszukują.
Ciekawe po jakim czasie ta kreska wylazla? Więcej jak 10 min?
To co wam wrzuciłam to nie jest ten poczasiak, tylko drugi test który zrobiłam jak zobaczyłam coś na płytkowym.
Nie mogę już niestety go otworzyć bo musiałam jechać do pracy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka95 wrote:To co wam wrzuciłam to nie jest ten poczasiak, tylko drugi test który zrobiłam jak zobaczyłam coś na płytkowym.
Nie mogę już niestety go otworzyć bo musiałam jechać do pracy.
Dla mnie 9.00 to jeszcze za wcześnie na czytanie ze zrozumieniem;D jak ten wyszedł w regulaminowym czasie i to jeszcze drugi, to cos się dzieje;D
Podoba mi się ten lipiec -
nick nieaktualnyIle emocji od rana, dziewczyny podczytywalam od grudnia kilka wątków, ale ten zdecydowanie wymiata😂😂😂 Myślę, że jak już zaciążymy to będzie nam trochę tęskno za tymi emocjami, testami itd. Oczywiście nie życzę nikomu żeby to trawo zbyt długo. My od grudnia się staramy, ale wcześniej może 2/3 mies jako tako się wstrzelilismy w dni płodne i zaraz partner wyjeżdżał. Teraz leci drugi cykl, że mam go i jego sprzęt codziennie pod ręką 😂 boję się, że po konizacji czyli wycięciu stożka macicy może być trudniej zajść. Daje sobie jeszcze czas do końca sierpnia i od wrzesnia spróbujemy z inseminacja, rozmawiałam z gin, że taki zabieg na szyjce jest wskazaniem. Co jak co ale do końca roku zajde w ciążę. U nas 8 dc, także w weekend będzie 🔥 🔥 🔥.
A pytanie - w trakcie starań jesteście zwolenniczkami seksu co drugi dzień czy codziennie? Czytałam różne opinie. Raz, że plemniki muszą mieć czas na regenerację, raz że w dni płodne lepiej codziennie. Bo nam to bliżej do codziennie przez większość cyklu dlatego pytam😂😂😂
Buziaki dziewczyny!! I gratki 🤰🏼 -
Biedronka89 wrote:Rentysława piękny ten cień
Drugi dzień spadku i sama nie wiem co myśleć.
Małpa przyjdzie ? 7 dpo ? -
Ni3zapominajka wrote:Ile emocji od rana, dziewczyny podczytywalam od grudnia kilka wątków, ale ten zdecydowanie wymiata😂😂😂 Myślę, że jak już zaciążymy to będzie nam trochę tęskno za tymi emocjami, testami itd. Oczywiście nie życzę nikomu żeby to trawo zbyt długo. My od grudnia się staramy, ale wcześniej może 2/3 mies jako tako się wstrzelilismy w dni płodne i zaraz partner wyjeżdżał. Teraz leci drugi cykl, że mam go i jego sprzęt codziennie pod ręką 😂 boję się, że po konizacji czyli wycięciu stożka macicy może być trudniej zajść. Daje sobie jeszcze czas do końca sierpnia i od wrzesnia spróbujemy z inseminacja, rozmawiałam z gin, że taki zabieg na szyjce jest wskazaniem. Co jak co ale do końca roku zajde w ciążę. U nas 8 dc, także w weekend będzie 🔥 🔥 🔥.
A pytanie - w trakcie starań jesteście zwolenniczkami seksu co drugi dzień czy codziennie? Czytałam różne opinie. Raz, że plemniki muszą mieć czas na regenerację, raz że w dni płodne lepiej codziennie. Bo nam to bliżej do codziennie przez większość cyklu dlatego pytam😂😂😂
Buziaki dziewczyny!! I gratki 🤰🏼
Haha dołączam do pytania o częstotliwość bo mamy podobnie 😜
Dziś 9dc więc też weekend się zapowiada obiecująco 😉Ni3zapominajka lubi tę wiadomość
32 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Ni3zapominajka wrote:Ile emocji od rana, dziewczyny podczytywalam od grudnia kilka wątków, ale ten zdecydowanie wymiata😂😂😂 Myślę, że jak już zaciążymy to będzie nam trochę tęskno za tymi emocjami, testami itd. Oczywiście nie życzę nikomu żeby to trawo zbyt długo. My od grudnia się staramy, ale wcześniej może 2/3 mies jako tako się wstrzelilismy w dni płodne i zaraz partner wyjeżdżał. Teraz leci drugi cykl, że mam go i jego sprzęt codziennie pod ręką 😂 boję się, że po konizacji czyli wycięciu stożka macicy może być trudniej zajść. Daje sobie jeszcze czas do końca sierpnia i od wrzesnia spróbujemy z inseminacja, rozmawiałam z gin, że taki zabieg na szyjce jest wskazaniem. Co jak co ale do końca roku zajde w ciążę. U nas 8 dc, także w weekend będzie 🔥 🔥 🔥.
Buziaki dziewczyny!! I gratki 🤰🏼
-
Powiedzcie mi proszę co znaczy skrót cb?32 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Renatyslawa widze cienie
Natka 95 jest cien delikatny
Biedronka.. jeszcze moze isc do gory, nie ma @ wciaz, nadzieja jest
Clausix ciaza biochemiczna.
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualny
-
Renatyslawa wrote:Ja cykl ten skreslilam po tym jak 3-4 dni po owu byłam u lekarza i moje endometrium miało tylko 6,9mm. Podłamało mnie to. Ale wczoraj wieczorem zasypiałam na stojąco i źle się czułam. Rano mnie podkusilo i zrobiłam test.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2020, 11:46
-
Hania007 wrote:Renatyslawa, gratuluje jest kreska jak byk! Powiedz mi, miałaś robione usg dopochwowe na badaniu? Ja idę właśnie do lekarza w poniedziałek tuż po owulce, boje się żeby tam nic w razie W nie naruszyła .. 🙈
-
Gratuluję kresek dziewczyny:)
tak was podczytuje i piszecie co ile sie starać...
napiszę wam że w zależności od kobiety .. śluz płodny występuje dłużej bądź krócej ( wpływ ma na to zaburzenia hormonalne które często przychodzą z wiekiem) ..czasem się zdarzy że aby dzień i tylko na szyjce więc wiele kobiet wręcz potrzebuje idealnego momentu aby się udało:) ale to aby jeden czynnik ..
a ja zwolenniczką jestem i codzien aby się mężowi chciało 😄
i tak bardzo doradzić bym się chciała.
czy kiedy miałyście torbiel to jakie dokładnie miałyście objawy ? nigdy nie miałam takich problemów a widzę że co jakiś czas mam w cały świat
i zaś ten cykl mam zeswirowany a którym miałam nadzieję że coś się zadzieje ..
tydzień plamien ..pod koniec czarnych gęstych..a na 2 dzień @ dopiero krew ciemna i w wiekszej ilości..nie mówiąc że od owu pobolewalo mnie brzuch na @ także coś czuję że pęcherzyk nie pękł.
i czy to mogłoby być to? nie chce diagnozy a potwierdzenie przypuszczenia
w sumie jak zaszłam z 3 synkiem w ciaze to jeden cykl przeć zajściem miałam właśnie taki sam .
następny już był książkowy i zaszłam w ciaze:)
będę mieć wizytę z lekarzem co do szyjki również niedługo to jeszcze o tym wspomnę.
miałam LEETz przed zajściem w ciążę i niedawno wyczułam jakieś wzniesienia także mam nadzieję że to nie ma związku.
dziękuję za pomoc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2020, 11:56