Lipcowe testowanie, czyli pamiątki z wakacji :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Glendolinaa wrote:Widziałam na zdjęciach. I czegoś takiego wymacac nie mogę.
Z tymi staraniami to fakt. Celujemy jak tylko można. Jakieś dziwne żele, żeby się plemniczkom lepiej płynęło, ananasy po, morele przed. Cuda wianki:D teoretycznie nie może się nie udać! a jednak;D
Iii to jeszcze od początku się to przeczuwa.
ja z pierwszą dwójka nie zdążyłam się starać a już byłam w ciąży ale to młody człek był bez żadnych problemów . przy staraniach o trzecien
to trenowałam tak aby nie ćwiczyć za ostro, żeby nie przeszkodzic haha zmarnowałam tylko czas :p po 4m starań wkurzona wróciłam do normalnych ostrych ćwiczeń, odswiezylam głowę wypisując się z forum i zaszłam, i zagnieździło się bez cudowania i odmawiania sobie wszystkiego
w najspokojniejszym cyklu ever 😂
ale bardzo miło wspominam te starania z koleżankami z forum ma to jednak swoje plusy 😆 jest adrenalina
Niezapominajka ... moj maz pływa w czasie mojego orgazmu także też czuję że to pomaga plemniczkom 😆
i nie uznajemy szlabanu ale czego człek nie próbuje by przybliżyć się do celu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2020, 21:38
-
Apka przesunęła mi owulacje z 15 na 16 dzień i zrobiła się przerywaną linią... Wtf? ☹️32 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
nick nieaktualnyHey! Mam pytanie odnośnie interpretacji wykresu. Dzisiaj skoczyła mi temperatura i zakładam, ze ten poziom się utrzyma.
W poniedziałek test owulacyjny pozytywny już od rana, w środę ból wydaje mi się, ze owulacyjny między 13 a 17, ładny śluz, w czwartek spadek temperatury i śluz już bardziej kremowy, a dzisiaj wzrost.
Nawet wczoraj jak się kładłam po całym dniu, temperaturę miałam niższa niż dziś, jakby skok nastąpił w nocy.
Wszędzie piszą, ze owulacja następuje tuż po skoku. A tu u mnie wszystko po objawach wskazuje, ze była przed spadkiem.
Wy tu takie doświadczone jesteście, pomóżcie:)
https://zapodaj.net/a0e1858367db4.png.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2020, 07:27
-
nick nieaktualnyClausix wrote:Apka przesunęła mi owulacje z 15 na 16 dzień i zrobiła się przerywaną linią... Wtf? ☹️
Apka pokierowała się temperatura i wyznaczyła owu w dzień, kiedy tempka się odbijała. Czyli temperatura ważniejsza od innych objawow? Coraz bardziej widzę, ze to nie dla mnie, za dużo danych, często sprzecznych, nie ogarniam;D -
Glendolinaa wrote:Apka pokierowała się temperatura i wyznaczyła owu w dzień, kiedy tempka się odbijała. Czyli temperatura ważniejsza od innych objawow? Coraz bardziej widzę, ze to nie dla mnie, za dużo danych, często sprzecznych, nie ogarniam;D
Wczoraj wyznaczyła na dzień spadku, a dziś wpisałam temperaturę taką jak wczoraj i zmieniła zdanie... A że 16 już miałam kremowy śluz to jest przerywaną linią bo jej to nie pasuje 😕32 lata, starania od 10.2019
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
nick nieaktualnyClausix wrote:Wczoraj wyznaczyła na dzień spadku, a dziś wpisałam temperaturę taką jak wczoraj i zmieniła zdanie... A że 16 już miałam kremowy śluz to jest przerywaną linią bo jej to nie pasuje 😕
To mój pierwszy cykl, dopiero się uczę i myślałam, ze pomoże mi to poznać mój organizm, ale niestety jest odwrotnie. -
Glendolinaa wrote:Hey! Mam pytanie odnośnie interpretacji wykresu. Dzisiaj skoczyła mi temperatura i zakładam, ze ten poziom się utrzyma.
W poniedziałek test owulacyjny pozytywny już od rana, w środę ból wydaje mi się, ze owulacyjny między 13 a 17, ładny śluz, w czwartek spadek temperatury i śluz już bardziej kremowy, a dzisiaj wzrost.
Nawet wczoraj jak się kładłam po całym dniu, temperaturę miałam niższa niż dziś, jakby skok nastąpił w nocy.
Wszędzie piszą, ze owulacja następuje tuż po skoku. A tu u mnie wszystko po objawach wskazuje, ze była przed spadkiem.
Wy tu takie doświadczone jesteście, pomóżcie:)
https://zapodaj.net/a0e1858367db4.png.html
Nie jestem ekspertem bo dopiero tez sie tego ucze ale mam ta sama sytuację co Ty tylko ze mi test owu wczoraj wyszedl pozytywny. Wczoraj mialam spadek tak jak Ty i dzis juz mam skok i mi apka wyliczyla na dzis owu. Mam ta sama aplikacje co Ty jak spoajrzalam na zdjęcie.04.11.2021 ⏸️🍀
28.06.2022 Blanka 🥰 Julia 🥰
👼11.2020r. 11tc💔
👱♀️ 29 lat
3dc:
AMH- 5,53
Tsh-1.55-->2,1 -->1,73-->2,02
Lh-7.78-->6,84✔️
Fsh-7.48-->8,57✔️
Estradiol-59.54--> <20 ❌
Prolaktyna-11.45--> 7,17✔️
Testosteron-0.27✔️
👱♂️29 lat
morfologia 4 %--->5%✔️
Koncentracja 58.70 mln/ml --->88.61mln/ml✔️
“Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie” -
Hej 😊
Dwa dni Was nie czytałam bo byłam obrazona na świat za @ 😂 teraz mi przeszło i wracam z podwojona siłą 😊 założył już ktoś sierpniowe testowanie? 😉
Wzięliśmy sobie z mężem dzisiaj dzień wolnego i pójdziemy dzisiaj chyba z młodym do Zoo jeszcze ani razu nie był więc pewnie będzie dla niego duża frajda 😊
A tymczasem lecę poczytać co u Was 🙈
Miłego dnia kochane 😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2020, 07:43
Ni3zapominajka lubi tę wiadomość
Syn 2018
-
misia881 wrote:Ja poszłam na Bete. 6 dni przed @, niech sie dzieje wola nieba.04.11.2021 ⏸️🍀
28.06.2022 Blanka 🥰 Julia 🥰
👼11.2020r. 11tc💔
👱♀️ 29 lat
3dc:
AMH- 5,53
Tsh-1.55-->2,1 -->1,73-->2,02
Lh-7.78-->6,84✔️
Fsh-7.48-->8,57✔️
Estradiol-59.54--> <20 ❌
Prolaktyna-11.45--> 7,17✔️
Testosteron-0.27✔️
👱♂️29 lat
morfologia 4 %--->5%✔️
Koncentracja 58.70 mln/ml --->88.61mln/ml✔️
“Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie” -
Glendolinaa wrote:Aaa. Zaliczyła temperaturę wczoraj do temperatur niskich. Długo już mierzysz temperaturę?
To mój pierwszy cykl, dopiero się uczę i myślałam, ze pomoże mi to poznać mój organizm, ale niestety jest odwrotnie.
Zdenerwowała mnie od rana ☹️
Też pierwszy cykl mierze i chyba mam większą spinę niż przedtem, więc nie wiem czy będę mierzyć w kolejnym cyklu32 lata, starania od 10.2019
💊 M - Fertilman Plus 2x1
nick nieaktualny
-
Clausix, Glendolina spokojnie, dajcie sobie czas na poznanie swojego organizmu
Po kilku cyklach regularnego mierzenia będziecie przynajmniej wiedziały jaki wzór przyjmują Wasze temperatury. Sama mierzę dopiero trzeci cykl, ale całkiem mi się to podoba. Tylko nie można tego traktować jako dodatkowy stresujący czynnik. Spotkałam się z opiniami, że trzeba mierzyć przynajmniej 3 miesiące temperaturę, żeby móc na jej podstawie wyciągać dalsze wnioski.
Też mnie irytuje jak mi nagle apka przesuwa owulację, albo zaznacza przyrywaną linią, ale planuję podchodzić do tego na większym luzie. W tym miesiącu będziemy serduszkować co 2 dni. Mniej więcej, bo nie chcę też wprowadzać do łóżka sztywnego grafiku. Myślę sobie, że nawet jeśli mi apka poprzesuwa owu dzień w tę czy w tę to nie będzie różnicy.
Jak ma się udać, to się uda36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Cześć dziewczyny, cały miesiąc mnie nie było!
Wszystkim szczęśliwym dwukreskowiczkom gratuluję!!! Bardzo, bardzo!
Mi można @ wpisać, przyszla 2 dni wczesniej niż miała. Nie spodziewałam się kompletnie nic w tym miesiącu. Odpuściłam kompletnie , musiałam odpocząć, nie mierzyłam temp. Nie sprawdzałam nic, kompletnie i naprawdę tego potrzebowałam, bo człowiek już bzikował. -
Karenira wrote:Clausix, Glendolina spokojnie, dajcie sobie czas na poznanie swojego organizmu
Po kilku cyklach regularnego mierzenia będziecie przynajmniej wiedziały jaki wzór przyjmują Wasze temperatury. Sama mierzę dopiero trzeci cykl, ale całkiem mi się to podoba. Tylko nie można tego traktować jako dodatkowy stresujący czynnik. Spotkałam się z opiniami, że trzeba mierzyć przynajmniej 3 miesiące temperaturę, żeby móc na jej podstawie wyciągać dalsze wnioski.
Też mnie irytuje jak mi nagle apka przesuwa owulację, albo zaznacza przyrywaną linią, ale planuję podchodzić do tego na większym luzie. W tym miesiącu będziemy serduszkować co 2 dni. Mniej więcej, bo nie chcę też wprowadzać do łóżka sztywnego grafiku. Myślę sobie, że nawet jeśli mi apka poprzesuwa owu dzień w tę czy w tę to nie będzie różnicy.
Jak ma się udać, to się uda
Trochę mnie po prostu zmartwiło, że może tej owu wcale nie było... sama już nie wiem. Ehhh... i niby wiem, że nie powinnam się nakręcać, no ale jakoś się nie da akurat o częstotliwość ❤️ się nie martwię, ale te obserwacje wszystkiego mnie dobijają. No nic... może będzie dobrze32 lata, starania od 10.2019
💊 M - Fertilman Plus 2x1
Dastiny jakas cienka niteczka jest ale nie wiem czy tak to powinno wygladac 🤔
Ja wczoraj miałam cień ma tescie Horien Medical i już ich NIE polecam bo dziś na Pinku biel....
Spadek tempki w 7dpo też nie oznaczal u mnie implantacji bo już by testy wyszły. Ostatnio o tym pisalysmy.
Do @ zostały 3 dni takze czekam, już chyba nawet testowac nie będę bo nie wiem czy ma to sens. Nie czuje się Ani na 🐵 Ani na 🤰.👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
32 lata, starania od 10.2019
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec."