Lipcowe testowanie, czyli pamiątki z wakacji :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama8latka wrote:Dastiny jakas cienka niteczka jest ale nie wiem czy tak to powinno wygladac 🤔
Ja wczoraj miałam cień ma tescie Horien Medical i już ich NIE polecam bo dziś na Pinku biel....
Spadek tempki w 7dpo też nie oznaczal u mnie implantacji bo już by testy wyszły. Ostatnio o tym pisalysmy.
Do @ zostały 3 dni takze czekam, już chyba nawet testowac nie będę bo nie wiem czy ma to sens. Nie czuje się Ani na 🐵 Ani na 🤰. -
nick nieaktualnyHey Angie! Ja się tak zastanawiałam, gdzie się podziewasz. Dobrze, ze dałaś na luz. Trzeba czasem dać głowie odpocząć. Szczególnie jak się świruje.
Mierzenie temperatury mi się podoba bardzo, ale tego nie rozumiem, co, jak, kiedy i to mnie stresuje. Ale pewnie po 3 miesiącach pomiarów i dokładnych obserwacji dopiero można dostrzec zależności. Ja taka w gorącej wodzie kąpana i chce na już
Dastiny, ja tam kompletnie nic nie widzę. Może za wcześnie jest.Karenira, Clausix lubią tę wiadomość
-
Glendolinaa wrote:Hey Angie! Ja się tak zastanawiałam, gdzie się podziewasz. Dobrze, ze dałaś na luz. Trzeba czasem dać głowie odpocząć. Szczególnie jak się świruje.
Mierzenie temperatury mi się podoba bardzo, ale tego nie rozumiem, co, jak, kiedy i to mnie stresuje. Ale pewnie po 3 miesiącach pomiarów i dokładnych obserwacji dopiero można dostrzec zależności. Ja taka w gorącej wodzie kąpana i chce na już
Dastiny, ja tam kompletnie nic nie widzę. Może za wcześnie jest. -
Dastiny wrote:Ja mam dziś spadek o 4 kreski 9 dpo nie mam pojęcia dlaczego👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
Mama8latka wrote:Jeśli to by była implantacja to testy dopiero po 48h czule cokolwiek pokaza. Mi się utrzymuje teraz tempka w górze ale wiadomo że może spaść z dnia na dzien jak tylko pojawi się 🐵
Mama8latka lubi tę wiadomość
👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
Maj: rozpoczęcie starań 🌱
𝟐𝟎𝟐𝟎:
Maj: Gameta Gdynia
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷
“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️ -
Niezapominajka 🍀 wrote:Jesteśmy w dokładnie tym samym momencie cyklu, u mnie rowniez dzisiaj wzrost, temperatura jak na mnie wysoka 36,72. Trzymam mocno kciuki za Ciebie ✊🏻😊
A testowalas już czy cierpliwie czekasz ?
Dzięki ja również trzymam kciuki za Ciebie ✊🍀Niezapominajka 🍀 lubi tę wiadomość
👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
Mama8latka wrote:I Nawet spadek też mialas w 6dpo 🙂
A testowalas już czy cierpliwie czekasz ?
Dzięki ja również trzymam kciuki za Ciebie ✊🍀
Również dziękuję 😊🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2020, 09:16
👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
𝟐𝟎𝟐𝟎:
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Niezapominajka 🍀 wrote:Czekam 🙂 Po równym roku starań miałam załamkę i postanowiłam, że do daty okresu nie robię już testów. Mam tylko jeden ukryty w szafce nocnej i chciałabym żeby był tym, który kiedyś pokaże po raz pierwszy ⏸️
Również dziękuję 😊🍀
🍀🍀🍀 damy rade jeszcze parę dni 😊Niezapominajka 🍀 lubi tę wiadomość
👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
Mama8latka wrote:Podziwiam 🤩🤗 ja to bym najlepiej już od 7dpo testowala 🤦♀️🤪 wiem chory mózg hehe wczoraj miałam cień, dzisiaj biel więc teraz już czekam.
🍀🍀🍀 damy rade jeszcze parę dni 😊👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
𝟐𝟎𝟐𝟎:
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
𝟐𝟎𝟐𝟐:
nick nieaktualny
-
Glendolina, według mnie owulacja powinna hyc 14 lub 16dc ponieważ miałaś pozytywny test w 14dc a skok następuje 24-48h. Pożarem brakuje jeszcze przynajmniej dwóch pomiarów które potwierdza ta owulacje. Mierz temperaturę dalej.
Clausix, masz przerywana linie, ponieważ testy owulacyjne wychodziły Ci wcześniej a owulacje potwierdzają temperatury i dlatego of jest niepewne co do dnia owulacji. Kiedy skończyłaś robić testy owu?
Niezapominajka, Mama8latka, ja idę z Wami tez mam dzisiaj 10dpo 🤛🏻
Luska18, gratuluje jest kreska jak nic! 😻
luśka18, Niezapominajka 🍀 lubią tę wiadomość
-
Ja miałam testować ale nie miałam Takiej możliwości dzisiaj, wczoraj nawet kupiłam specjalnie testy o czułości 10. Zawsze jestem bardzo pozytywnie nastawiona i czuje się na ciąże a teraz nie czuje nic wogole. Spróbuje jutro siknac, bo 10dpo i jeszcze nie z porannego moczu to chyba nie ma sensu jak myślicie?
-
Hania007 wrote:Glendolina, według mnie owulacja powinna hyc 14 lub 16dc ponieważ miałaś pozytywny test w 14dc a skok następuje 24-48h. Pożarem brakuje jeszcze przynajmniej dwóch pomiarów które potwierdza ta owulacje. Mierz temperaturę dalej.
Clausix, masz przerywana linie, ponieważ testy owulacyjne wychodziły Ci wcześniej a owulacje potwierdzają temperatury i dlatego of jest niepewne co do dnia owulacji. Kiedy skończyłaś robić testy owu?
Luska18, gratuluje jest kreska jak nic! 😻👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
𝟐𝟎𝟐𝟎:
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Hania007 wrote:Glendolina, według mnie owulacja powinna hyc 14 lub 16dc ponieważ miałaś pozytywny test w 14dc a skok następuje 24-48h. Pożarem brakuje jeszcze przynajmniej dwóch pomiarów które potwierdza ta owulacje. Mierz temperaturę dalej.
Luska18, gratuluje jest kreska jak nic! 😻
14 i 15dc były pozytywne, 16 już negatyw, więc dalej nie robiłam. Wydaje mi się, że 14 był ciemniejszy niż 15, dlatego założyłam owu na 15dc. Apka wczoraj to potwierdziła, a dziś po dodaniu pomiaru temp zmieniła zdanie. Ale nie pasuje jej kremowy śluz32 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Niezapominajka 🍀 wrote:Hania pięknie, to czekamy razem we trzy, oby to była szczęśliwa trójka 😊🍀 Myślę, że dzisiaj odpuść test, zaczekalabym chociaż do jutra, tym bardziej, że to nie poranny sikaniec. Dasz radę! ✊🏻
-
Hania007 wrote:Oby oby🍀A Ty testujesz wcześniej ? Masz racje, poczekam do jutra. O ile znowu się nie będzie mój pałętał w łazience.. nie chce przy nim testować bo nawet jak wyjdzie vizir to ja wiem ze może to nie znaczyć zupełnie nic a on by się pewnie już przejął. Notabene kiedyś 3 dni po stosunku pytał czy jestem w ciąży 🙈 ehh fajnie byłoby tak szybko wiedzieć.😁👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
𝟐𝟎𝟐𝟎:
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
𝟐𝟎𝟐𝟐:
“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️