Lipcowe testowanie, czyli pamiątki z wakacji :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Clausix wrote:W 13dc wypiłam dwa kieliszki wina, czy to mogło spowodować skok temp w 14dc?
Warto obserwować śluz, to głowny wyznacznik okresu płodności. Nie zaznaczyłaś śluzu płodnego tylko sam kremowy wiec OF uznało że wogóle go nie było. Trzeba obserwować dalej nie ma innego wyjścia. A @ niech nie przychodzi lepiej ! -
nick nieaktualny
-
Hania007 wrote:Owszem, zależy od ogranizmu ale każdy alkohol może wpłynać na interpretacje. Ja po dwoch kieliszkach wina byłbym już pijana,
Warto obserwować śluz, to głowny wyznacznik okresu płodności. Nie zaznaczyłaś śluzu płodnego tylko sam kremowy wiec OF uznało że wogóle go nie było. Trzeba obserwować dalej nie ma innego wyjścia. A @ niech nie przychodzi lepiej !
Dziękuję Hania007
U mnie dość ciężko z obserwacją śluzu bo przez cały cykl jest go niewiele. Ale spróbuję w kolejnym (oby nie było takiej potrzeby )32 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
nick nieaktualny
-
U mnie okresu brak. Nie wiem kiedy miałam owulacje. To jest frustrujące 🤬
Wczoraj robiłam test bo od tygodnia wychodzi biel vizira, nie wiem czemu licze ze jednak się coś pokaże. Kupiłam inny test. Zerknijcie.. Biel.. 😭
https://naforum.zapodaj.net/d72ddc4e1610.jpg.html
Dziś testowanie odpuściłam..
Zaczyna boleć mnie brzuch, okres spóźnia się 3 dni. Nie znoszę spóźniających się 🐒!! -
Ni3zapominajka wrote:Dziewczyny a czy któraś z Was chodziła na monitoring? Przy jakiej wielkości pęka pecherzyk?👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
Maj: rozpoczęcie starań 🌱
𝟐𝟎𝟐𝟎:
Maj: Gameta Gdynia
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷
“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTez myśle o monitoringu, może w następnym miesiącu się wybierzemy.
Mam pytanie dot. infekcji. Nie wiem, czy któraś ma jakieś doświadczenia z tym. Wyszła mi w pochwie e.coli. W ogóle ostatnio ciagle coś mam z bakteriami. Dieta spoko, higiena mega, probiotyki itd, a to dziadostwo wraca. Czy może mnie mąż tym częstować, bo sobie założył w nasieniu hodowle i nie ma dolegliwości? To by chyba mogło wpływać na płodność? -
Wyszłam właśnie od ginekologa. Byłam zrobić kontrolne usg jajników bo miałam mini torbielkę. Jajniki czyste, torbieli brak. Minus taki, że na żadnym nie widać żadnych pęcherzyków, a przy cyklach mojej długości to owulka powinna być 12-14 dc. Dziś mam 10dc.36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Glendolinaa wrote:Tez myśle o monitoringu, może w następnym miesiącu się wybierzemy.
Mam pytanie dot. infekcji. Nie wiem, czy któraś ma jakieś doświadczenia z tym. Wyszła mi w pochwie e.coli. W ogóle ostatnio ciagle coś mam z bakteriami. Dieta spoko, higiena mega, probiotyki itd, a to dziadostwo wraca. Czy może mnie mąż tym częstować, bo sobie założył w nasieniu hodowle i nie ma dolegliwości? To by chyba mogło wpływać na płodność?👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
𝟐𝟎𝟐𝟎:
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
𝟐𝟎𝟐𝟐:
nick nieaktualnyNiezapominajka 🍀 wrote:Niestety tak. Jeżeli Ty masz bakterię to mąż obowiązkowo musi się przebadać. Ecola ma wpływ na płodność i niestety nie jest się łatwo jej pozbyć.
-
Glendolinaa wrote:Dziękuje za odpowiedz, tego się obawialam. A odkad z nim jestem to mam problemy i to z bakteriami właśnie, gdzie wcześniej nie wiedziałam co to infekcja. Lekarze oczywiście nie mówią o potrzebie leczenia partnera.
Glendolinaa lubi tę wiadomość
👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
𝟐𝟎𝟐𝟎:
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Mama8latka, Hania - macie jakiekolwiek objawy albo przeczucia na ⏸️? 🙂👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
𝟐𝟎𝟐𝟎:
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
𝟐𝟎𝟐𝟐:
misia881 wrote:Beta 0
Progesteron 7,99
Dupa. Wyje👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
𝟐𝟎𝟐𝟎:
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
𝟐𝟎𝟐𝟐:
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niestety u mnie beta spadła, dalej plamie. Nic z tego 😔 czekam na nowy cykl ...