Lipcowe testowanie, czyli pamiątki z wakacji :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Naprawdę nie mogę w to uwierzyć, przecież byłam u tej ginekolog, wykryła torbiel i ta woda w zatoce Douglasa. Nie myślałam, że może się udać chociaż miałam cichą nadzieje. Ten cykl był inny, nie miałam wogóle objawów po owulacji, bolał mnie tylko jajnik, ten z tą torbielą. Piersi zawsze mnie napierdzielaja a teraz zrobiły się tylko wrażliwe i pełniejsze. Miałam dziwny śluz pare dni temu, pisałam o tym, taki jak mleko rzadki, o też mnie zastanowił bo zazwyczaj miałam gęsty kremowy lub lepki. Wczoraj miałam pierwszy raz w życiu zgagę, bolalo mnie przy tym gardło taka jakby gula [?]
Nie wiem totalnie co robić dalej, miałam wszystko obcykane apropo starań a teraz nie wiem nic, czy brać nadal witaminy? Łykać jeszcze ten Acard? Piłam Inofem - kontynuować? Co ja mam robić ?? -
Mama 8latka, tak to facelle Romana o czułości 10, jak zrobiłam test to po kilkunastu minutach poleciałam grzebać w śmieciach za pudełkiem bo mysłałam, że sie walnełam i kupiłam owulacyjny...
PS wczoraj robiłam wieczorem owulaka i wyszedł pozytywny jak nigdy nawet przy owulce !
Glendolinaa, torbiel uśpiła moją czujność bo ona miała się zrobić z przerośniętego ciałka żółtego,
Ag1, Oliwia Natka, i wszystkie moje drogie koleżanki dziękuje Wam za gratulacje i za to że trzymałyście za mnie kciuki.
Wogóle dzieczywny jesteście ogromnym wsparciem i ciesze się że trafiłam na forum !! Będę Wam wszystkim mocno kibicować i trzymać kciuki! i oczywiście służę pomocą przy wykresach :D
Dzisiaj mąż rano mówi do mnie żebym się nikomu nie chwaliła bo już miałam biochemiczne ale ja mówie że musze napisać swoim koleżanką z forum na co on że koleżankom z forum to MOGE!!! :D
Ag91, Achna, Ni3zapominajka, Mama8latka lubią tę wiadomość
-
Hania 😍 Co za krecha! Ale Ci wczoraj wykrakałam, ja to jestem czarownica, zawsze przyjaciółka mi tak mówi 😅 Tak się cieszę!
Mama8latka jeszcze na Ciebie czekam i trzymam kciuki 😍
U mnie niestety dzisiaj ból gardła niewiadomego pochodzenia i temperatura spadła o 0.2 - 2 dni szybciej niż ostatnio, a wczoraj była taka ładna wysoka 😔 Nie mam żadnych objawów, ani na 🙈 ani tym bardziej na ⏸️ także czekam cierpliwie do wtorku, ale odkąd łykam niepokalanek to nie mam żadnych dolegliwości przedokresowych. Chociaż drożność zrobię i kupiłam Miovelia + Miovelia NAC i będę łykać zanim zacznę przygodę z Aromkiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2020, 10:04
Mama8latka lubi tę wiadomość
👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
Maj: rozpoczęcie starań 🌱
𝟐𝟎𝟐𝟎:
Maj: Gameta Gdynia
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷
“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️ -
Dastiny wrote:Ja stosuje glucophage 500 ale to chyba to samo?22 lata
08.2018 - początek starań
27.09.2019 - ⏸️
Poronienie w 5 tygodniu..
05.10.2019 - zabieg łyżeczkowania 😞
01.2020 - wznowienie starań ❤️
06.2020 - HSG
Prawy jajowód niedrożny.
Lewy jajowód znacznie zwężony, udało się delikatnie udrożnić.
07.2020 - Start stymulacją Aromkiem 1x1
14.08.20 - ⏸️ (24cs)
14.08.20 - Beta 400
17.08.20 - Beta 1661
19.08.20 - Beta 3389
▪️ Neoparin
▪️ Duphaston
▪️ Femibion 1
28.08.20 -?
,, Rozgość się kruszynko... 🙏"
-
Hej... dziewczyny można dołączyć....?
Czy mogła by któraś mi pomóc z wykresem?
Mierzę codziennie temp... w 15dc pokazało mi że owulacje miałam w 12dc później w 17 dc zmieniło mi na 14dc a dziś mi znów zmieniło na ze owulacja była w 15 dc... i Teraz to już już nic nie wiem ile dni po jestem czy 6
dni czy 4 dni czy wkońcu 3 dni po dziś mam 18 dc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2020, 10:10
-
nick nieaktualny
-
Angell wrote:Hej... dziewczyny można dołączyć....?
Czy mogła by któraś mi pomóc z wykresem?
Mierzę codziennie temp... w 15dc pokazało mi że owulacje miałam w 12dc później w 17 dc zmieniło mi na 14dc a dziś mi znów zmieniło na ze owulacja była w 15 dc... i Teraz to już już nic nie wiem ile dni po jestem czy 6
dni czy 4 dni czy wkońcu 3 dni po dziś mam 18 dc
Udostępnij wykres to dziewczyny na pewno co podpowiedzą 😉33 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Z ciekawości zmierzyłam dziś temperaturę jak zwykle w ustach, a potem w pochwie - różnica 3 kresek 😮 i jednak w pochwie łatwiej 😜 chyba kupię owulacyjny termometr na kolejny cykl, możecie jakiś polecić?33 lata, starania od 10.2019
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Dziewczyny powiedzcie mi proszę, bo trochę mnie wczoraj gin zmartwił.
Jeśli w 10dc nie widział żadnych pęcherzyków na jajnikach, a owulację powinnam mieć niby za 2-4 dni to mam się spodziewać, że testy owulacyjne nie wyjdą pozytywne i nie będzie skoku temperatury?
Gin mówił, że cykl bezowulacyjny Oczywiście pocieszył, że to normalne i czasem się zdarza. Z wiekiem niestety częściej. Rozumiem, ale mimo wszystko trochę mnie to zasmuciło.36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
nick nieaktualny
-
Hania zostałaś wywołana do tablicy 😜 popatrz na nasze wykresy proooszę 😉
I gratulacje ogrooomne! 😁33 lata, starania od 10.2019
💊 M - Fertilman Plus 2x1
Hania007 wrote:Naprawdę nie mogę w to uwierzyć, przecież byłam u tej ginekolog, wykryła torbiel i ta woda w zatoce Douglasa. Nie myślałam, że może się udać chociaż miałam cichą nadzieje. Ten cykl był inny, nie miałam wogóle objawów po owulacji, bolał mnie tylko jajnik, ten z tą torbielą. Piersi zawsze mnie napierdzielaja a teraz zrobiły się tylko wrażliwe i pełniejsze. Miałam dziwny śluz pare dni temu, pisałam o tym, taki jak mleko rzadki, o też mnie zastanowił bo zazwyczaj miałam gęsty kremowy lub lepki. Wczoraj miałam pierwszy raz w życiu zgagę, bolalo mnie przy tym gardło taka jakby gula [?]
Nie wiem totalnie co robić dalej, miałam wszystko obcykane apropo starań a teraz nie wiem nic, czy brać nadal witaminy? Łykać jeszcze ten Acard? Piłam Inofem - kontynuować? Co ja mam robić ??
Ja po 2 kreskach odstawiłam w ten sam dzień Castagnusa i Inofem tez i też 2 msc temu miałam wykrytą torbiel 😂