Lipcowe testowanie, czyli pamiątki z wakacji :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hania007 wrote:Ja mam FEMOMETER i bardzo ale to bardzo polecam. Smutno mi nawet ze od jutra już nie będę mierzyć temperatury bo dla mnie to sama przyjemność 😜😊 on ma super aplikacje, niestety po angielsku tylko ale rewelacja. I jest mega dokładny.
Co do objawów to ja akurat nie miałam typowych, nawet biust nie boli ale wiecie co zauważyłam bo badałam szyjkę i Zawsze po owulacji była zamknięta i twarda wysoko lub średnio i stopniowo się obniżała a teraz była średnio wysoko, zamknięta, albo nawet lekko uchylona i bardzo miękka taka rozpulchniona i to tez mnie zastanowiło.
a z szyjka to miałam podobnie w ostatniej ciąży .nie była taka twarda jak zawsze przed okresem -
Jejciu, dziewczyny, jak patrzę na pierwszą stronę to aż czlowiekowi milej się robi że jest tyle serduszek 😍 gratulacje wszystkim, którym się udało, rosnijcie zdrowo!
💌 czekając na cud 💌
💌11cs
23.07 - Beta-hcg: 485.39 mIU/ml, Progesteron: 24.600 ng/ml
8.08 - 6+2 💓
18.09 - 12+1 krwawienie - hospitalizacja 😭
28.09 - 13+4 prenatalne spóźnione (według badania 14+1)- rozwastwienie
5.10 - 14+4 badanie kontrolne - prawdopodobnie dziewczynka 💗 (krwiak 6x2 cm)
5.12 - 23+2 - 700 g ( brak krwiaka ❤)
11.01 - 28+4 - 1800g kruszynki 🤣
03.02 - 31+6 - 2500g
22.02 - 34+ - 2900~3060 g
09.03 - 36+6 - 3500 g
16.03.21 -37+6 - narodziny córeczki o 10:45 ❤ 55 cm i 3470 gram szczęścia ❤
-
Lolipop wrote:ten co pokazałam? bo z tego firmy jest jeszcze taki inny tańszy hmm
a z szyjka to miałam podobnie w ostatniej ciąży .nie była taka twarda jak zawsze przed okresem
Tak, dokładnie ten. Sporo za niego zapłaciłam ale jest wart ceny. Jest jeszcze raki sam tylko z dodatkowym wyświetlaczem, jeszcze droższy ale jak jest apka to po co wyświetlacz 😁 -
nick nieaktualnyMoje pomiary temperatur w tym cyklu nie nadają się niestety do niczego. Mierzylam o 7, a odkad mamy psa, od 4 nie śpię. Cały dzień mały drań śpi, a przychodzi 4 rano, to chce się bawić w najlepsze!! No nic, przerzucę się na 4, a wnioski będę wyciągać z kolejnych cykli.
Teraz chyba cisza przed burza na forum, mało nas teraz testuje, ale mam nadzieje, ze za kilka dni będzie kolejny wysyp:)Ni3zapominajka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ni3zapominajka wrote:Hej dziewczyny u mnie dziś 21 dc, ok 5 dpo. sny miałam takie że hoho same pozytywy. Dobrze, że jadę na urlop to nie będę biegać po pobliskich aptekach po testy.. Na razie brak pms, może zatestuje w weekend a co tam
Ja dziś 6dpo, temperatura constans 36,6... Postaram się doczekać do pon z testowaniem, ale nie wiem czy wytrzymam 😜Ni3zapominajka lubi tę wiadomość
32 lata, starania od 10.2019
03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
Dziewczyny, ja dzisiaj chyba oszaleję 🤯 Znowu skok temperatury, dzisiaj powinna spaść, a jutro okres. Boję się jak nie wiem wierzyć, że coś na rzeczy, bo czuję się totalnie normalnie, wyjątek jest taki, że nie mam pms, nic mnie nie wkurza, a wręcz mam od wczoraj dobry nastrój i czuję wewnętrzny spokój. Teraz sobie mówię, że ta temperatura to pewnie od tego, że jest mi ciepło od upałów, w sobotę niby tak samo ciepło było, a temperatura spadła, ale jestem niedowiarek i będę sobie racjonalizować sytuację.👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
Maj: rozpoczęcie starań 🌱
𝟐𝟎𝟐𝟎:
Maj: Gameta Gdynia
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
🔸3 IUI (2 IUI CB💔) ➡️ 14dpi: 156, 16dpi: 404, 24dpi: 5280, 27dpi: ❤️
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Luty: Łucja 3090g, 53cm 👶🏼🩷
“𝐸𝑣𝑒𝑛 𝑚𝑖𝑟𝑎𝑐𝑙𝑒𝑠 𝑡𝑎𝑘𝑒 𝑎 𝑙𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒 𝑡𝑖𝑚𝑒.” 🕊️ -
nick nieaktualnyNiezapominajka 🍀 wrote:Dziewczyny, ja dzisiaj chyba oszaleję 🤯 Znowu skok temperatury, dzisiaj powinna spaść, a jutro okres. Boję się jak nie wiem wierzyć, że coś na rzeczy, bo czuję się totalnie normalnie, wyjątek jest taki, że nie mam pms, nic mnie nie wkurza, a wręcz mam od wczoraj dobry nastrój i czuję wewnętrzny spokój. Teraz sobie mówię, że ta temperatura to pewnie od tego, że jest mi ciepło od upałów, w sobotę niby tak samo ciepło było, a temperatura spadła, ale jestem niedowiarek i będę sobie racjonalizować sytuację.
Niezapominajka 🍀 lubi tę wiadomość
-
Niezapominajka 🍀 wrote:Dziewczyny, ja dzisiaj chyba oszaleję 🤯 Znowu skok temperatury, dzisiaj powinna spaść, a jutro okres. Boję się jak nie wiem wierzyć, że coś na rzeczy, bo czuję się totalnie normalnie, wyjątek jest taki, że nie mam pms, nic mnie nie wkurza, a wręcz mam od wczoraj dobry nastrój i czuję wewnętrzny spokój. Teraz sobie mówię, że ta temperatura to pewnie od tego, że jest mi ciepło od upałów, w sobotę niby tak samo ciepło było, a temperatura spadła, ale jestem niedowiarek i będę sobie racjonalizować sytuację.
Wygląda dobrze 😉 może jednak jutro test z ⏸️ zamiast 🐵Niezapominajka 🍀 lubi tę wiadomość
32 lata, starania od 10.2019
💊 Euthyrox 50/75, Metformina 750, Acard 150, Dostinex 0,5, Prograf 1, + worek supli 😅
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec." -
nick nieaktualny
-
Niezapominajka 🍀 wrote:Dziewczyny, ja dzisiaj chyba oszaleję 🤯 Znowu skok temperatury, dzisiaj powinna spaść, a jutro okres. Boję się jak nie wiem wierzyć, że coś na rzeczy, bo czuję się totalnie normalnie, wyjątek jest taki, że nie mam pms, nic mnie nie wkurza, a wręcz mam od wczoraj dobry nastrój i czuję wewnętrzny spokój. Teraz sobie mówię, że ta temperatura to pewnie od tego, że jest mi ciepło od upałów, w sobotę niby tak samo ciepło było, a temperatura spadła, ale jestem niedowiarek i będę sobie racjonalizować sytuację.
Ja tez nie miałam wogole PMS a mam zawsze. Nawet piersi nie bolą nic totalnie. Także oby to było to co u mnie 😁😁😁 Mam dobre przeczucia❤️Niezapominajka 🍀 lubi tę wiadomość
-
Do jutra jeszcze wytrzymam, ale mam taki strach przed testowaniem, że zobaczę to co zawsze 😣👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
𝟐𝟎𝟐𝟎:
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
𝟐𝟎𝟐𝟐:
U mnie zależy czy wyjadę na weekend, jak wyjadę to nie potestuje bo moje przyjaciółki nic nie wiedzą. Ale jak będę w domu to myślę, że sobota to max 😂
Czuje się jakbym była lekko przeziębiona... Taki lekki katar i w buzi takie uczucie jak w czasie gorączki, takie suche... Sama nie wiem jak to opisać. ☹️32 lata, starania od 10.2019
💊 M - Fertilman Plus 2x1
Niezapominajka 🍀 lubi tę wiadomość
Mamy to !!! 11dpo⏸️😍 28.09
30.11 7,4 cm chłopiec 💙🥰
-
Clausix wrote:U mnie zależy czy wyjadę na weekend, jak wyjadę to nie potestuje bo moje przyjaciółki nic nie wiedzą. Ale jak będę w domu to myślę, że sobota to max 😂
Czuje się jakbym była lekko przeziębiona... Taki lekki katar i w buzi takie uczucie jak w czasie gorączki, takie suche... Sama nie wiem jak to opisać. ☹️
Jak wyjedziesz to przynajmniej nie będziesz o tym myślała, my teraz byliśmy na weekend nad morzem to 3 dni zleciały bez myślenia prawie o kreskach😀 najgorzej w tyg jak siedzę przed kompem i między fakturami myślę co mogłabym zmienić, żeby się udało 😂😂😂Clausix lubi tę wiadomość
Mamy to !!! 11dpo⏸️😍 28.09
30.11 7,4 cm chłopiec 💙🥰
-
Dziękuję dziewczyny ❤️ nie wiem czy wierzyć, znowu robić sobie nadzieję, jutro się okaże 😬
Hania ja zawsze kilka dni przed mam ochotę udusić męża za wszystko i za nic 😅 teraz totalnie chill i nie mam też trądziku, nic mnie nie wysypało, a to moje standardowe objawy. Cycki bez zmian, nie czuję.
Clausix mnie w sobotę obudził ból gardła i spadek temperatury. Od niedzieli ani śladu po tym.👩🏼29 PCOS, IO, PAI-1 4G/5G hetero, AMH 3.48
🧔🏼31
𝟐𝟎𝟏𝟗:
𝟐𝟎𝟐𝟎:
🔸6 cykli stymulowanych
𝟐𝟎𝟐𝟏:
Czerwiec:
𝟐𝟎𝟐𝟐:
Niezapominajka pięknie to wygląda! Może akurat miałam rację że to implantacja 🙂🙂🙂🍀🍀
Testuj A co tam 😀
U mnie biel vizira dziś, tempka nie powala takze czekam już teraz.
Trzymam kciuki ✊Niezapominajka 🍀 lubi tę wiadomość
👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
Dziwne te nasze organizmy 😂 w weekend też nie myślałam o testach, a teraz jadę do pracy i już wałkuje forum i wykresy 😂32 lata, starania od 10.2019
💊 M - Fertilman Plus 2x1
"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec."