Lipcowe testowanie, czyli wakacyjne ciąże. :)
- 

WIADOMOŚĆ

- 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualnyDziewczynki a ja tak trochę z innej beczki . Dzisiaj mam pierwsza nockę w pracy. Mogę spać ale muszę czuwac czy wszystko jest ok. Stresa mam niezłego i nie wiem czy wogole żasne. Trzymajcie kciuki żebym dożyła jutra 😀
                                    Julka, Nona, Ignissa, justyna1719, Malwcia89, boo123 lubią tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualnyTak tylko ta wizyta bedzie sporo drozsza niz u mojego lekarza ale co tam ten jeden raz.Zalezy mi zeby sprawdzil czy moze mam polip albo cos co blokuje plwmniki ,musze miec pewnosc ze starania nie ida na marne .Nona wrote:Julka super. Ja mam pakiet medyczny z pracy, skacze po kilku ginach. Bo jeden pomyśli że nienormalna co miesiąc usg robi w 14dc haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2019, 22:47
                                    Nona, Ignissa, justyna1719 lubią tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualnyNazywa się to mieszkalnictwo. Ja jestem opiekunem, trenerem. Osoby niepełnosprawne przyjeżdżają na to mieszkanie i przebywają tu przez tydzień, uczą się w miarę samodzielnego życia. W sobotę rano wyjeżdżają i przyjeżdża kolejna grupa. Ogólnie są 3 grupy które przyjeżdżają na zmianę.Nona wrote:Jaka branża?
Jakoś przetrwałam noc, nie było najgorzej. Zaraz pobudka i śniadanko. A ja do 8 i jadę na badania. Po południu czeka mnie wizyta u gin😀 miłego dnia dziewczynki
                                    Ignissa, Pani Ciasio, Nera, Nona lubią tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualnymarczelinka2112 wrote:Nazywa się to mieszkalnictwo. Ja jestem opiekunem, trenerem. Osoby niepełnosprawne przyjeżdżają na to mieszkanie i przebywają tu przez tydzień, uczą się w miarę samodzielnego życia. W sobotę rano wyjeżdżają i przyjeżdża kolejna grupa. Ogólnie są 3 grupy które przyjeżdżają na zmianę.
Jakoś przetrwałam noc, nie było najgorzej. Zaraz pobudka i śniadanko. A ja do 8 i jadę na badania. Po południu czeka mnie wizyta u gin😀 miłego dnia dziewczynki
Podziwiam, wiem jak trudno o dobrego opiekuna.
Szukam kogoś dla mojej babci, ale ona jest w stanie wystarczyć każdego 😆 - 

No ja mam lekarza w trakcie miesiączki ale najwyżej będę bez badania ginekologicznego.. Ale moze na inne badania mi da...Julka wrote:Dziewczyny ja sie zarejestrowalam na 7 sierpnia do innego gina .To bedzie chyba 10 dc bo chce zeby ktos inny spojrzal moze zobaczy cos czego tamten nie widzi.😕😒

👱♀️33 lat, 🤵38 lat
Starania od czerwca 2018
❌Problem męski azoospermia - zespół klinefeltera
📌1 IUI - lipiec 2021 - nieudane ☹️
📌2 IUI - październik nieudane ☹️
🧫 04.11 IN VITRO
🧫30. 11 punkcja-pobrano 18 cumulusow ✊✊ z czego 12 prawidłowych
🧫31.11 - mamy 5 zarodków
❄️ Jeden zarodek C.C.C.
🤢Grudzień - Stop Covid ☹️
⛄07.02 Transfer-Blastka 3CC 🙏
👶3dpt - prog 41
👶7dpt beta 38,2, prog 46,82
👶9dpt 120,7
👶11dpt - 409,5, prog 47,82
👶15dpt - 1592, prog 40,82
👶21dpt - 8735 - prog39,15
❤️04.03 (25dpt) mamy serduszko ❤️
*AMH 2,35
*TSH 2,97 - (Euthyrox) 1,56 (13.12)
*FSH 6,36
*Homocysteina 11,66 (28.10), 4,86 (13.12)
*Insulinooporość - Glucophage 500
Suplementy: kwas foliowy, witamina B12, ashawaganda, Magne B6, omega 3, preventic z wit D3, witamina C, koenzym Q10 - 

Jednak nie testowałam... Stwierdziłam że bez sensu.... W piątek i tak @ przyjdzie..

👱♀️33 lat, 🤵38 lat
Starania od czerwca 2018
❌Problem męski azoospermia - zespół klinefeltera
📌1 IUI - lipiec 2021 - nieudane ☹️
📌2 IUI - październik nieudane ☹️
🧫 04.11 IN VITRO
🧫30. 11 punkcja-pobrano 18 cumulusow ✊✊ z czego 12 prawidłowych
🧫31.11 - mamy 5 zarodków
❄️ Jeden zarodek C.C.C.
🤢Grudzień - Stop Covid ☹️
⛄07.02 Transfer-Blastka 3CC 🙏
👶3dpt - prog 41
👶7dpt beta 38,2, prog 46,82
👶9dpt 120,7
👶11dpt - 409,5, prog 47,82
👶15dpt - 1592, prog 40,82
👶21dpt - 8735 - prog39,15
❤️04.03 (25dpt) mamy serduszko ❤️
*AMH 2,35
*TSH 2,97 - (Euthyrox) 1,56 (13.12)
*FSH 6,36
*Homocysteina 11,66 (28.10), 4,86 (13.12)
*Insulinooporość - Glucophage 500
Suplementy: kwas foliowy, witamina B12, ashawaganda, Magne B6, omega 3, preventic z wit D3, witamina C, koenzym Q10 - 

marczelinka2112 wrote:Nazywa się to mieszkalnictwo. Ja jestem opiekunem, trenerem. Osoby niepełnosprawne przyjeżdżają na to mieszkanie i przebywają tu przez tydzień, uczą się w miarę samodzielnego życia. W sobotę rano wyjeżdżają i przyjeżdża kolejna grupa. Ogólnie są 3 grupy które przyjeżdżają na zmianę.
Kochana, nie wiem jakie to badania,ale jeśli np hormony z krwi, to radzilabym Ci zrobić je innego dnia,po przespanej nocy. Większość badań należy robić na czczo i po odpoczynku nocnym
                                Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* - 
                        nick nieaktualnyNona wrote:Julka super. Ja mam pakiet medyczny z pracy, skacze po kilku ginach. Bo jeden pomyśli że nienormalna co miesiąc usg robi w 14dc haha
Ja chodze do kilku ginów odkąd dwa lata temu wyryli mi torbiel czekoladową. Wolę sprawdzić sytuację u kilku z nich, żeby niczego nie przeoczyć.
Nawet jak robiłam USG prenatalne, to nie u mojego prowadzącego.
Nie ufam żadnemu na 100%
                                    Nona lubi tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualnyInka wrote:Gdybym w tym cyklu zaszła w ciążę termin program mi wyliczył na urodziny syna 😎
W zeszłym cyklu wyliczył na, dzien urodzin męża 😉
W ogóle tak jakoś dziwnie ostatni cykl 32 dniowy, owulacja bardzo późno a teraz na urlopie owulacja w 12dc i przewidziana, długość cyklu 26 dni... Taki rozrzut ciekawe czemu...
Jaki program wylicza płeć dziecka?
Strasznie mnie to intryguje. - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualnyNo w sumie hormony też robię, ale już trudno. Czekam w kolejce to już się nie będę wracać. W nocy z 6 godzin przespałam to nie jest zle a na czczo jestem.Pani Ciasio wrote:Kochana, nie wiem jakie to badania,ale jeśli np hormony z krwi, to radzilabym Ci zrobić je innego dnia,po przespanej nocy. Większość badań należy robić na czczo i po odpoczynku nocnym

- 

6h snu to spoko, możesz robićmarczelinka2112 wrote:No w sumie hormony też robię, ale już trudno. Czekam w kolejce to już się nie będę wracać. W nocy z 6 godzin przespałam to nie jest zle a na czczo jestem.

U mnie dziś tempka lekko w dół, piersi jakby mniej bolą, za to podbrzusze bardziej. @ czeka za rogiem, do pełnego obrazu tylko plamienia brakuje
                                Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 - 

Ja dzisiaj beta. Zaczynam pracę o 8 na drugim końcu Warszawy, klinika w centrum, więc budzik na 6:15, żeby zdążyć. Normalnie wstaję raptem jakieś 30min później, ale miałam wrażenie jakby ten piekielny wynalazek wyrwał mnie ze snu w środku nocy. Teraz siedzę ledwo żywa i weszłam Was poczytać, bo cyferki w Excelu mi się zlewają. Jestem ostatnio permanentnie niewyspana.
Przy okazji bety upuściłam trochę więcej krwi – zawsze to jedno kłucie i wstawanie. Potas i magnez, zlecone przez lekarza, a przy okazji TSH, bo ostatnie badanie mam ze stycznia.
Teraz czekam na wyniki, do południa powinny być. Jakoś nie mam wiary w sukces, sformalizuję to tylko i przenosze się na sierpień.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2019, 09:11
                                    SylwiaLu, justyna1719, Pani Ciasio lubią tę wiadomość
                                Ona: 29 lat, PCO, lekko podwyższone TSH (Dostinex, Euthyrox); jajowody obustronnie drożne;
On: 03.2019 morfologia 2%; 11.2019 znacznie obniżone parametry nasienia: HBA: 72% (norma >80%); Fragmentacja DNA 18% (norma <25%); MSOME: I: 0%, II: 0%, III: 7%, IV: 93%
Starania od 08.2018; 9 cykli stymulowanych;
05.2020 1 IVF IMSI (12 dojrzałych oocytów; 6 zamrożonych; 4 blastki na zimowisku)
06.2020 1FET
07.2020 FET 😍
10dpt - 289
12dpt - 658
14dpt - 1830