Lipcowe testowanie, czyli wakacyjne ciąże. :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:Częściej tzn kochacie się codziennie? My tylko 8,10,12,14 dc.
U nas w tym tygodniu badanie nasienia. Badalas? Namówiłam mojego, ma iść, a ja oczywiście 15dc na monit czy pękło i żeby omówić jakie wyniki męża. Nic nowego oprócz nasienia.Nona lubi tę wiadomość
-
Julka wrote:trzy dni codziennie jak byl pozytywny test w tym ze trzeciego dnia bylo az dwa razy rano i poznym wieczorem a potem juz nie .Badania nasienua robil niedawno i wyszlo dobrze takze juz nie wiem.Jedtnie to mam wizyte u innego gina na 7 sierpnia wiec zobacze .27l
02.2019 Sono Hsg - jajowody drożne
O2.2019 IUI nieudana
07.2019 Histeroskopia-usuniecie polipa endometrialnego
06.08.19 2IUI
09.2019 3IUI
Macica dwurożna lub lukowata?
AMH -0.92
Mała ilość plemnikow i morfologia 1% -
Mysza13 wrote:Kiedy ja na surowe miałam fazę... tak się odgrażałam, ze tylko będę mogła to pójdę i zamówię ojej... i nie poszłam bo mi przeszło 🤣🤣
Ja jestem z tych co w sukces wierzą do końca. Zaczyna się @ a ja myśle czy to czasem nie implementacja... ciężki przypadek ze mnie 🤪
👱♀️33 lat, 🤵38 lat
Starania od czerwca 2018
❌Problem męski azoospermia - zespół klinefeltera
📌1 IUI - lipiec 2021 - nieudane ☹️
📌2 IUI - październik nieudane ☹️
🧫 04.11 IN VITRO
🧫30. 11 punkcja-pobrano 18 cumulusow ✊✊ z czego 12 prawidłowych
🧫31.11 - mamy 5 zarodków
❄️ Jeden zarodek C.C.C.
🤢Grudzień - Stop Covid ☹️
⛄07.02 Transfer-Blastka 3CC 🙏
👶3dpt - prog 41
👶7dpt beta 38,2, prog 46,82
👶9dpt 120,7
👶11dpt - 409,5, prog 47,82
👶15dpt - 1592, prog 40,82
👶21dpt - 8735 - prog39,15
❤️04.03 (25dpt) mamy serduszko ❤️
*AMH 2,35
*TSH 2,97 - (Euthyrox) 1,56 (13.12)
*FSH 6,36
*Homocysteina 11,66 (28.10), 4,86 (13.12)
*Insulinooporość - Glucophage 500
Suplementy: kwas foliowy, witamina B12, ashawaganda, Magne B6, omega 3, preventic z wit D3, witamina C, koenzym Q10 -
nick nieaktualnyAngela wrote:My też od pozytywnego testu codziennie a pierwszego dnia dwa razy i dla nas to chyba za często bo mój mąż ma słabe nasienie
-
Julka wrote:Raczej bedziemy tak dalej bo skoro cidziennie nie wychodzi to jak ma wyjsc ci drugi dzien.Chociaz w grudniu robilismy to co dwa trzy dni tylko ze prawie do konca cyklu i udalo sie .Takze nie wiem juz sama.
Julka, Nona, Ignissa lubią tę wiadomość
27l
O2.2019 IUI nieudana
06.08.19 2IUI
09.2019 3IUI
AMH -0.92
nick nieaktualnyAngela wrote:Na to chyba nie ma dobrej reguły, trzeba mieć po prostu szczęście. Ale co 3 dni to już bym się bała że nie wstrzelimy się owulacje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2019, 22:20
-
Julka wrote:Wlasnie i pamietam ze robilam testy owu tylko rano i nie mialam pozytywnego dlatego robilismy to prawie do konca cyklu az wkoncu test byl pozytywny tylko pozniej pare dni tak wychodzil i wpisalam na necie o co moze chodzic i pisali ze moze wskazywac na ciaze i faktycznie zrobilam test i zaskoczenie.Takze jak czlowiek sie nie nastawia to wtedy sie udaje😕
Julka, Nona lubią tę wiadomość
27l
O2.2019 IUI nieudana
06.08.19 2IUI
09.2019 3IUI
AMH -0.92
Angela wrote:Najlepiej to chyba byłoby olać te całe testy i działać cały cykl właśnie. Ale ja np tylko podczas dni płodnych mam taką ochotę, i to nie że względu na to że może być ciąża tylko tak po prostu mam. A później mi przechodzi a wręcz czasem mnie drażni jak mąż się dobiera.
U mnie dokładnie to samo. A jeszcze córka dba żeby nie było rodzeństwa i się budzi z płaczem bo picie bo chce się przytulić...Julka lubi tę wiadomość
-
Julka wrote:trzy dni codziennie jak byl pozytywny test w tym ze trzeciego dnia bylo az dwa razy rano i poznym wieczorem a potem juz nie .Badania nasienua robil niedawno i wyszlo dobrze takze juz nie wiem.Jedtnie to mam wizyte u innego gina na 7 sierpnia wiec zobacze .
Opowiedz cos wiecej co juz mialas badane, czy były monitoringi czy clo bo to napewno nie tylko kwestia trafienia w te dni -
Mysza13 wrote:U mnie dokładnie to samo. A jeszcze córka dba żeby nie było rodzeństwa i się budzi z płaczem bo picie bo chce się przytulić...
Julka, Mysza13, Ignissa lubią tę wiadomość
27l
O2.2019 IUI nieudana
06.08.19 2IUI
09.2019 3IUI
AMH -0.92
nick nieaktualnyMiałam dzisiaj tak stresujący dzień, że otworzyłam wino. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że się mogło udać, ale na jakiekolwiek testy jeszcze za wcześnie. Także nasze zdrowie, dziewczyny
Mysza13, Julka, boo123, Pani Ciasio, Nona, Agafiga, justyna1719, Ignissa, Angela, pingwinkowa, SylwiaLu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena986 wrote:Opowiedz cos wiecej co juz mialas badane, czy były monitoringi czy clo bo to napewno nie tylko kwestia trafienia w te dni
-
nick nieaktualnyDziewczyny tak sobie mysle ze my moze myslimy ze sie nie udaje i kombinujemy ale moze jest problem z zagniezdzeniem dlatego nawet tedty ciazowe nie wychodza.Takze trafiamy w owulacje .Chodzi mi o to bo ostatnia ciaza biochemiczna to wiem dokladnie kiedy pwknal mi pecherzyk graffa bo to czulam jak nigdy w zyciu .Po prostu usiadlam i naraz poczulam doslownie pekniecie a chwile pozniej musialam sie polozyc bo sie czulam jakbym miala goraczke.Dzien wczesniej rano test owu pozytywny a wieczorem tego dnia bylo❤ i plemniki przetrwaly do rana bo byla ciaza .I tak sobie mysle ze wtedy plemniki przetrwaly a teraz nie umia😕
-
Ignissa wrote:Ja za to w tej udanej ciąży, nawet nie przypuszczałam, że zaskoczylo i szaleliśmy dosc mocno wtedt. Nie zaszkodzilo
I słusznie Chociaż ja to się śmieję, że mój mąż wywołuje mi @ seksami Często tak jest, że właśnie po nocnych rano mam już małpiszona
Moja niezbyt lubiana znajoma, kobieta złośliwa i niestety zwyczajnie podła, właśnie "subtelnie" pokazała światu, że jest w ciąży...Julka, justyna1719 lubią tę wiadomość
Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:Ej też mam na 7.08
To sobie napiszemy co tam. U mnie będzie 15dc czyli mysle że usłyszę że już po owu I nie muszę bzykac
A na wizycie omówie nasienie, usg gin I jeszcze wymaz tzn posiew z pipki zrobię bo 3x już wyszedł mi stan zapalny, candida, liczne bakterie. Może to powód?
Biorę pevaryl I gynoflor of 3 tygodni, ciekawe czy pomógł...Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny