Lipcowe testowanie, czyli wakacyjne ciąże. :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ignissa wrote:Nie czytaj za dużo, bo cię tylko glowa od tego rozboli. Dla spokoju zrób bete i powtórz za 2 dni. Kreska jest ladna i dobrze widoczna, więc nie masz się czym martwic a co do barwy, to w testach dwoch różnych firm, nie na co porownywać.
Dziękuję Ci za wsparcie, Ignissa.Ignissa lubi tę wiadomość
-
lithium wrote:
U mnie w ogóle nie ciemniała kreska na teście.
Robiłam w odstępie dwóch dni, testy tej samej firmy.
A beta ładnie rośnie. Także nie sugeruje się kolorami tylko pędź jutro na betę. Będziesz spokojniejszalithium, Ignissa lubią tę wiadomość
-
Lithium kreska dużo ciemniejsza moim zdaniem wie raczej nie masz się czym martwić. Z tego co widziałam to niektórym dziewczynom testy długo wychodza blade a beta jest prawidlowa
lithium lubi tę wiadomość
27l
02.2019 Sono Hsg - jajowody drożne
O2.2019 IUI nieudana
07.2019 Histeroskopia-usuniecie polipa endometrialnego
06.08.19 2IUI
09.2019 3IUI
Macica dwurożna lub lukowata?
AMH -0.92
Mała ilość plemnikow i morfologia 1% -
nick nieaktualnyNo a u mnie okres rozkręcił się na maksa, ból straszny. Z lipcowego testowania rezygnuje bo @ przyszła o tydzień za wcześnie, więc spadam na sierpień. Powiem szczerze, że trochę się wkurwiłam.
Idę w przyszłym tygodniu do gina. Mam wrażenie z moja pierwsza ciąża to był jakiś przypadek, który już więcej się nie powtórzy 😔lithium lubi tę wiadomość
-
Ignissa wrote:Ale chyba jest ciemniejsza od tamtej, więc wszystko ok.
To jest piękna kreseczka ❤️ Poza tym z tego co się orientuję to testy Facelle są o czułości 25 mlu/ml, a nie 10 mlu/ml. Więc moim może wychodzić bledsza kreska przy tak wczesnej ciąży i przy teście mniej czułym. Idź na betę, a jak chcesz się dodatkowo uspokoić to zrób test ciążowy, ale 10, a nie 25 mlu/ml
Ja się zaczynam natomiast niecierpliwić... Korci mnie testowanie chociaż wiem, że jest za wcześnie, bo to dopiero 8dpo, a wg fertility friend 7 dpo. Więc głupia bym była jakbym teraz zatestowała. Ale naoglądałam się w galerii testów robionych 6dpo, 7dpo i zaczęłam wkręcać sobie, że może mi też teraz wyjdzie? Mam taki kłopot z cierpliwością, że to głowa mała. Nie umiem sobie z tym poradzić. Nawet coś co mi sprawiało wcześniej przyjemność czyli np. sport, zakupy jest obecnie wypierane przez myśl o ciąży...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2019, 10:07
-
nick nieaktualnylithium wrote:Oby tak było... Za dużo się naczytalam o tych nieciemniejących kreskach i poronieniach, że mam takiego stracha...
lithium lubi tę wiadomość
-
Kamalaika wrote:To jest piękna kreseczka ❤️ Poza tym z tego co się orientuję to testy Facelle są o czułości 25 mlu/ml, a nie 10 mlu/ml. Więc moim może wychodzić bledsza kreska przy tak wczesnej ciąży i przy teście mniej czułym. Idź na betę, a jak chcesz się dodatkowo uspokoić to zrób test ciążowy, ale 10, a nie 25 mlu/ml
Ja się zaczynam natomiast niecierpliwić... Korci mnie testowanie chociaż wiem, że jest za wcześnie, bo to dopiero 8dpo, a wg fertility friend 7 dpo. Więc głupia bym była jakbym teraz zareagowała. Ale naoglądałam się w galerii testów robionych 6dpo, 7dpo i zaczęłam wkręcać sobie, że może mi też teraz wyjdzie? Mam taki kłopot z cierpliwością, że to głowa mała. Nie umiem sobie z tym poradzić. Nawet coś co mi sprawiało wcześniej przyjemność czyli np. sport, zakupy jest obecnie wypierane przez myśl o ciąży...Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
talku wrote:U mnie w ogóle nie ciemniała kreska na teście.
Robiłam w odstępie dwóch dni, testy tej samej firmy.
A beta ładnie rośnie. Także nie sugeruje się kolorami tylko pędź jutro na betę. Będziesz spokojniejsza -
Angela wrote:Lithium kreska dużo ciemniejsza moim zdaniem wie raczej nie masz się czym martwić. Z tego co widziałam to niektórym dziewczynom testy długo wychodza blade a beta jest prawidlowa
-
Kamalaika wrote:To jest piękna kreseczka ❤️ Poza tym z tego co się orientuję to testy Facelle są o czułości 25 mlu/ml, a nie 10 mlu/ml. Więc moim może wychodzić bledsza kreska przy tak wczesnej ciąży i przy teście mniej czułym. Idź na betę, a jak chcesz się dodatkowo uspokoić to zrób test ciążowy, ale 10, a nie 25 mlu/ml
Ja się zaczynam natomiast niecierpliwić... Korci mnie testowanie chociaż wiem, że jest za wcześnie, bo to dopiero 8dpo, a wg fertility friend 7 dpo. Więc głupia bym była jakbym teraz zatestowała. Ale naoglądałam się w galerii testów robionych 6dpo, 7dpo i zaczęłam wkręcać sobie, że może mi też teraz wyjdzie? Mam taki kłopot z cierpliwością, że to głowa mała. Nie umiem sobie z tym poradzić. Nawet coś co mi sprawiało wcześniej przyjemność czyli np. sport, zakupy jest obecnie wypierane przez myśl o ciąży...
Kochana, też nie jestem cierpliwa. Ale wytrzymałam do tego 11dpo. Zajmij czymś głowę, dzisiaj niedziela, to może włączcie sobie jakiś serial, idźcie na spacer, albo wydrukuj sobie i koloruj mandale. Niby kolorowanki dla dzieci, ale my z teściową często w stresie sobie je kolorujemy -
lithium wrote:Ten jest 10mlU/ml, tak jest napisane na opakowaniu.
Kochana, też nie jestem cierpliwa. Ale wytrzymałam do tego 11dpo. Zajmij czymś głowę, dzisiaj niedziela, to może włączcie sobie jakiś serial, idźcie na spacer, albo wydrukuj sobie i koloruj mandale. Niby kolorowanki dla dzieci, ale my z teściową często w stresie sobie je kolorujemy
A mogę wiedzieć w jakim mieście dostajesz o czułości 10? Ja jestem z Wrocławia i w żadnym Rossmanie w mojej okolicy (u mnie na osiedlu oraz w galeriach handlowych) nie mają 10 tylko 25. -
Ladinola wrote:Moje kreski ciemnialy a i tak poroniłam. Nie czytaj głupot. Piękna kreska i tyle, nie potrzeba robić więcej sikańców. Zostaje beta i wizyta u lekarza. ♥ Bądź dobrej myśli.
-
Kamalaika wrote:A mogę wiedzieć w jakim mieście dostajesz o czułości 10? Ja jestem z Wrocławia i w żadnym Rossmanie w mojej okolicy (u mnie na osiedlu oraz w galeriach handlowych) nie mają 10 tylko 25.
Ignissa, justyna1719 lubią tę wiadomość
-
Lena986 wrote:Lithium Z tymi testami to jednoznaczne nie jest, mi przy biochemie kreska bledla, a beta powoli jeszcze rosla, wiec nie wszystko co w krwi to w siku
-
Kamalaika wrote:W aplikacji w sklepie Rossmana jest napisane, że to czułość 25. Więc nie wiem skąd takie rozbieżności.
https://zapodaj.net/e6961db16ea8c.jpg.htmlStarania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
Dziewczyny czy według was już po owulacji?? Dziś też pojawiła się jeszcze lekka kreska na teście...
Tempka w górę poszła, wczoraj. Więc tak jakby 12 już była owulka...
👱♀️33 lat, 🤵38 lat
Starania od czerwca 2018
❌Problem męski azoospermia - zespół klinefeltera
📌1 IUI - lipiec 2021 - nieudane ☹️
📌2 IUI - październik nieudane ☹️
🧫 04.11 IN VITRO
🧫30. 11 punkcja-pobrano 18 cumulusow ✊✊ z czego 12 prawidłowych
🧫31.11 - mamy 5 zarodków
❄️ Jeden zarodek C.C.C.
🤢Grudzień - Stop Covid ☹️
⛄07.02 Transfer-Blastka 3CC 🙏
👶3dpt - prog 41
👶7dpt beta 38,2, prog 46,82
👶9dpt 120,7
👶11dpt - 409,5, prog 47,82
👶15dpt - 1592, prog 40,82
👶21dpt - 8735 - prog39,15
❤️04.03 (25dpt) mamy serduszko ❤️
*AMH 2,35
*TSH 2,97 - (Euthyrox) 1,56 (13.12)
*FSH 6,36
*Homocysteina 11,66 (28.10), 4,86 (13.12)
*Insulinooporość - Glucophage 500
Suplementy: kwas foliowy, witamina B12, ashawaganda, Magne B6, omega 3, preventic z wit D3, witamina C, koenzym Q10 -
nick nieaktualny