Lipcowe testowanie, czyli wakacyjne ciąże. :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemka, pięknie, że taka beta i progesteron. Zabieg był tego wart
U mnie niestety @, wczoraj lekkie plamienie, dziś już na dobre zagościla. Pół nocy splakalam, staram się być dzielna cały czas, ale jak już @ przychodzi wszelkie nadzieje odlatuja i rozpadam się.
Teraz muszę podjąć decyzję czy brać jutro leki stymulujące owulacje czy odpuścić na trochę. Jakoś nie mam planu, nie chce znowu biegać po tych monitoringach, ale szkoda mi znowu odpuścic. Jeśli wezmę leki, to na pewno poluje na wizytę u Wrony po @.
Trzumam nadal kciuki za jak największą ilość 2 kresek w lipcu ♥Julka lubi tę wiadomość
Pragnąca92 -
Nikodemka wrote:Beta 42,1
Progesteron: 27,8
Udalo sie!
Ja jutro z rana robię kolejnego sikańca, jak będzie ciemniejsza kreseczka to zapisuję się na wizytę u gin i na spokojnie ☺Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Beta 42,1
Progesteron: 27,8
Udalo sie!Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
nick nieaktualny
-
Nikodemka gratulacje )) jakieś objawy szczególne miałaś?Ja:endometrioza (laparo 11.2018),
Partner: 4% prawidłowych plemników (dane z 2019r)
Rozpoznanie: niepłodność idiopatyczna
8.07.2019 1 IUI-
29.07.2019- 2 IUI ♥️--> Ur. Małej😍
05.2022- 3 IUI ❤-->ur. Małego 🥰 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Julka - polipa wykryl lekarz podczas histeroskopii. Wczesniej nie bylo go widac ani na usg , ani podczas hsg. Podobno blokowal doplyw plemnikom.
Histeroskopie mialam 12dc i od razu zaczelismy sie starac
Co do innych „wspomagaczy”, to ten cykl byl naprawde na luzie. Bralam niepokalanek tylko jak mi sie przypomnialo, do tego kwas foliowy, witamine B12 i D3. Po seksie nogi do gory i 15 minut lezenia, o ile to w ogole dziala :d Sluzu nie mialam naprawde WCALE. To byla wyjatkowa susza.
A objawy... Zazwyczaj 5-6 dni przed okresem zaczynal sie bol piersi, bole podbrzusza i delikatne bezowe plamienia, ktore stopniowo przemienialy sie w brunatne.
Tym razem 8dpo zaczely mnie baaaardzo bolec piersi i nic poza tym. Jesli mialabym powiedziec cos o nietypowym objawie, to zdecydowanie był to żółty, kremowy śluz. Widzialam taki pierwszy raz w zyciu.Malwcia89, Julka, Pani Ciasio, Nona, Magduullina lubią tę wiadomość
-
U mnie pojawił się koło południa dość silny ból podbrzusza, jakby skurcz. Teraz zobaczyłam na papierze, że plamię Mam nadzieję, że @ szybko przyjdzie, bo też chcę już tego polipa wyciąć
Nie powiem, Nikodemka, że Twoja historia zrobiła mi sporą nadzieję Trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo, gratulacjeNikodemka, lithium lubią tę wiadomość
Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
nick nieaktualnyNikodemko piękna beta! ♥ Gratuluję z całego serduszka! 💕
Mnie mąż wyciągnął na zakupy i na obiad do restauracji więc humorek lepszy. Mieliśmy jutro jechać do kina na premierę Annabelle wraca do domu ale miejsc w kinie zabrakło na premierę. No szkoda. Pójdziemy następnym razem.Julka, lithium lubią tę wiadomość
-
To ja tylko dodam, ze sama szukalam w Internecie, pokrzepiajacych historii o ciazy po usunieciu polipa i znalazlam ich sporo... Usuwajcie, starajcie sie i robcie bety!
Pani Ciasio lubi tę wiadomość
-
Lena986 wrote:Pani Casio uda sie wykonac w terminie zabieg? Dobrze pamietam ze balas sie przekladania ze wzgledu na @?
Tak, miałam problemy z terminem, bo moja lekarka wzięła urlop. Teraz już powinna być, więc mam nadzieję, że ten zabieg w końcu się odbędzie. Oby to było to ...
Wprowadziłam też do OF temperatury, które mój mąż zapisywał na kartce i planowo okres ma przyjść w środę- czyli te plamienia też jednak nie przyszły tak szybko, jak w pozostałych cyklach. Mam tylko nadzieję, że @ faktycznie pojawi się w środę, to za jakieś półtorej tygodnia byłabym już po zabiegu.Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
Cześć, proszę o poradę: miałam monitoring w środę były 3 pęcherzyki (11,4 11,8 I 12 mm) po stymulacji clo 2x1.
W piątek został tylko jeden pęcherzyk 17 mm...
W poniedziałek mamy przyjść wziąć pregnyl, jednak mam wątpliwości czy już nie będzie za późno i czy ten ostatni pęcherzyk te może się wchłonąć?
Teraz test owu bardzo słaby. Miała któraś z Was taką sytuację?
-
nick nieaktualnyNikodemka wrote:To ja tylko dodam, ze sama szukalam w Internecie, pokrzepiajacych historii o ciazy po usunieciu polipa i znalazlam ich sporo... Usuwajcie, starajcie sie i robcie bety!
-
Dziewczyny nie nadrobię chyba wszystkich postow, ale widzę serduszka u lihtium i nikodemki. Dziewczyny wielkie gratulacje 😀♥️
Miałam nie testować przed terminem ale chyba już nie wytrzymam widząc takie dobre wieści u Was, a termin @ mam taka jak Wy miałyście, to też może u mnie już coś wyjdzie.
A piersi mnie bolą mocno, może to dobry znak. Jutro wracam do domu wieczorem i zrobię testlithium lubi tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔