Lipcowe testowanko 💜
-
WIADOMOŚĆ
-
Tulipan wrote:Widziałam nie jeden wykres gdzie była ciąża mimo "niskiej" temp.. trzymam kciuki, pamietaj póki nie ma @ to nadzieja jest !!!
Dziękuję za słowa wsparcia 😃 niską temperaturą Siennie martwię bo taką mam naturalnie kwestia też wstawania o 5 rano, skok po owu był i to najważniejsze. Bardziej mnie martwi ten negatywny test 14 dp no i wahania temp w ostatnich dniach 😉 ale będę żyła nadzieją 😍🙋♀️26
🙋🏽♂️34
PCOS- podwyższone androgeny
Starania od 12.2021
Sierpień 22 -⏸️😍
Wrzesień 22- 💔7+5 😭 -
Kłapciuch wrote:Dziękuję za słowa wsparcia 😃 niską temperaturą Siennie martwię bo taką mam naturalnie kwestia też wstawania o 5 rano, skok po owu był i to najważniejsze. Bardziej mnie martwi ten negatywny test 14 dp no i wahania temp w ostatnich dniach 😉 ale będę żyła nadzieją 😍
Dla jednych 14dpo to duzo dla jednych malo, zależy od dlugosci cyklu itp Może owu się przesunęła? nadzieja zawsze jest i trzeba ją mieć..Madziq6 lubi tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia... -
Popieram słowa póki niema 🐒zawsze jest nadzieja😁chociaż ostatnio jak dostałam plamienia też miałam nadzieję ale szybko ona prysła 😥
U mnie pojawił się wodnisty śluz niewiem czy to dobrze czy źle ,🙈🙈albo leci tak że mnie nadal po nocy 🤣💗 -
Kurka, ja za to robię testy owu no i dzisiaj chyba coś źle test zrobiłam bo mam słabszą kreskę niż wczoraj, a mam więcej śluzu... Zawsze pod górkę... Miała tak któraś? Dodam że wczorajszy test owu był na zasadzie, że kreska testowa była trochę ciemniejsza. A dzisiaj ledwo widoczna w przeciwieństwie do kreski testowej 😒29 👱♀️
31 👨🦱
starania od 02.2022 👶
Suple 👱♀️: inozytol, olej z wiesiołka, zioła ojca sroki, pregnastart
Suple 👨🦱: kwasy omega 3, wit D
🍀✊ -
PaniJulietta wrote:Kurka, ja za to robię testy owu no i dzisiaj chyba coś źle test zrobiłam bo mam słabszą kreskę niż wczoraj, a mam więcej śluzu... Zawsze pod górkę... Miała tak któraś? Dodam że wczorajszy test owu był na zasadzie, że kreska testowa była trochę ciemniejsza. A dzisiaj ledwo widoczna w przeciwieństwie do kreski testowej 😒
Pokaz zdjęcie 😊II procedura 🦕
13.07.2024r - Start 💉
19.07.2024r - 8 🥚
29.07.2024r - Punkcja 👩⚕️⏳️
04.08.2024r - ❄️❄️❄️
03.09.2024r - Transfer 4AB ❄️
5 dpt - ⏸️
6 dpt - 53 mIU/ml
8 dpt - 119 mIU/ml / 33 ng/ml
10 dpt - 284 mIU/ml / 13 ng/ml
13 dpt - 996 mIU/ml / 16 ng/ml
15 dpt - 2112 mIU/ml / 50 ng/ml
17 dpt - 5023 mIU/ml / 13 ng/ml
25 dpt - maleństwo z bijącym ❤️
13.11 - 6cm szcześcia🍀
09.01 - II prenatalne
-
https://zapodaj.net/cade7eeea64ca.jpg.html
Nie wiem co robię źle. Może powinnam w innych godzinach robić niż 17/18? Ale o to ciężko bo do 16 pracuje...29 👱♀️
31 👨🦱
starania od 02.2022 👶
🍀✊ -
PaniJulietta wrote:Kurka, ja za to robię testy owu no i dzisiaj chyba coś źle test zrobiłam bo mam słabszą kreskę niż wczoraj, a mam więcej śluzu... Zawsze pod górkę... Miała tak któraś? Dodam że wczorajszy test owu był na zasadzie, że kreska testowa była trochę ciemniejsza. A dzisiaj ledwo widoczna w przeciwieństwie do kreski testowej 😒
-
Madziq6 wrote:Ja mam dziś trochę podobnie zauważyłam dość trochę sluzu ale testy wychodził rano mocniejszy ale to nie pik na bank a teraz znowu ledwo widoczna kreska🙄🙄29 👱♀️
31 👨🦱
starania od 02.2022 👶
🍀✊ -
PaniJulietta wrote:Hahaha, to witam siostro 😂 dobrze, że ktoś ze mną ciągnie ten cyrk!
-
kalo wrote:Dziewczyny jestem 2 cykl na CLO i dziś mam 14 dc zauważyłam taki płodny śluz przezroczysty lecz z domieszką krwi są to takie niteczki krwi w śluzie. Czy to coś niepokojącego? Miała tak którąś co to oznacza?
Ja tak miałam przy zagnieżdzeniu zarodka 😊 -
Najgorsze testy owulacyjne.. kupcie sobie facelle albo testeo z allegro. To dwa najbardziej polecaneII procedura 🦕
13.07.2024r - Start 💉
19.07.2024r - 8 🥚
29.07.2024r - Punkcja 👩⚕️⏳️
04.08.2024r - ❄️❄️❄️
03.09.2024r - Transfer 4AB ❄️
5 dpt - ⏸️
6 dpt - 53 mIU/ml
8 dpt - 119 mIU/ml / 33 ng/ml
10 dpt - 284 mIU/ml / 13 ng/ml
13 dpt - 996 mIU/ml / 16 ng/ml
15 dpt - 2112 mIU/ml / 50 ng/ml
17 dpt - 5023 mIU/ml / 13 ng/ml
25 dpt - maleństwo z bijącym ❤️
13.11 - 6cm szcześcia🍀
09.01 - II prenatalne
-
#Aleksandra wrote:No to zależy z czym się zmagasz, czy Twój partner/mąż miał robione badanie nasienia?
Nie mial takich badań, mamy 3 letniego synka i nawet jakby się pogorszyło nasienie przez ten czas to pewnie by się coś trafiło przez tyle czasu, jeżeli wszystko u mnie jest ok, tak mi się wydaje. Nie biorę tego pod uwagę na razie i mój gin. też. On twierdzi, że jest wszystko ok, ale nie zlecił żadnych badań, to dobry i oblegany lekarz. Ja też czuje, ze wszystko odbywa się regularnie, a mimo to nie zachodzę w ciążę. Zastanawiam się co by można było jeszcze sprawdzić, jaka mogłaby być jeszcze przyczyną z takich najczęściej występujących. Jestem zdrowa osoba, szczupłą, nie biorę innych leków. Synek udał się za pierwszym podejściem. -
kalo wrote:Dziewczyny jestem 2 cykl na CLO i dziś mam 14 dc zauważyłam taki płodny śluz przezroczysty lecz z domieszką krwi są to takie niteczki krwi w śluzie. Czy to coś niepokojącego? Miała tak którąś co to oznacza?
-
Hej
Dziewczyny ja to już glupieje testy pokazywała wczoraj rano taka lekka kreskę na testach owu wieczorem znowu prawie niewidoczna, apka wyznaczyła owu na wczoraj ale teraz mi przesuwa z dnia na dzień ciągle...temp raz był skok a teraz ciągle coraz niżej więc niewiem o co chodzi🙄🙄