Lipcowe testowanko 💜
-
WIADOMOŚĆ
-
Kimbra wrote:Ja już pod ośrodkiem 😨😨
Powodzenia, tylko w nie stój w katowickich korkach rano 🙈🤣II procedura 🦕
13.07.2024r - Start 💉
19.07.2024r - 8 🥚
29.07.2024r - Punkcja 👩⚕️⏳️
04.08.2024r - ❄️❄️❄️
03.09.2024r - Transfer 4AB ❄️
5 dpt - ⏸️
6 dpt - 53 mIU/ml
8 dpt - 119 mIU/ml / 33 ng/ml
10 dpt - 284 mIU/ml / 13 ng/ml
13 dpt - 996 mIU/ml / 16 ng/ml
15 dpt - 2112 mIU/ml / 50 ng/ml
17 dpt - 5023 mIU/ml / 13 ng/ml
25 dpt - maleństwo z bijącym ❤️
13.11 - 6cm szcześcia🍀
09.01 - II prenatalne
-
Kimbra wrote:P.S
A kiedy masz urodzinki?Ja mam rocznicę ślubu 15.09 🙂
W piątek 🤭😊
Ktora już rocznice ślubu będziecie mieli? 😊Kimbra lubi tę wiadomość
II procedura 🦕
13.07.2024r - Start 💉
19.07.2024r - 8 🥚
04.08.2024r - ❄️❄️❄️
5 dpt - ⏸️
6 dpt - 53 mIU/ml
13.11 - 6cm szcześcia🍀
09.01 - II prenatalne
-
#Aleksandra wrote:Powodzenia, tylko w nie stój w katowickich korkach rano 🙈🤣Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Starania od dobrych ładnych paru lat...🤔
Uwielbiamy:
Góry,rowery, spacery,bieganie,zwierzątka,natura 💞🔥🤭
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
-pozostawiam wszystko Bogu 🙏😇❤️🤰 -
#Aleksandra wrote:W piątek 🤭😊
Ktora już rocznice ślubu będziecie mieli? 😊#Aleksandra lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
Ale mam dzisiaj dzień do dupy....egzamin swoją drogą ale pogoda chyba źle na mnie wpływa.Fakt faktem jestem nie wyspana bo spałam 5 godzin...za półtora godziny do pracy a w domu syf....nie wiem od czego zacząć.Sutki dalej bolą i zaczynają całe piersi ale to za wczas na jakiekolwiek objawy 🙄 wmawiam sobie głowo ODPUŚĆ!!!!!Hm....ciężko.Zapewne jakiś hormonik szybuje w górę.Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
#Aleksandra wrote:Kochane, nic nie daje 100% pewności ale wydaje mi się, że przy in vitro ważna jest wybrana metoda dostosowana pod problem pary. Wiecie jak to jest, też trzeba trafić na mądrego lekarza, który nie będzie odbębniał po kolei protokołów.Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
Kimbra wrote:No i pojechałam po bandzie 🙆 nawet nie wyjechałam z placu 🤬🤬🤬.Wylosowałam płyn do spryskiwaczy ładnie pokazałam światła cofania też elegancko a jak już weszłam za kierownicę to lewa noga od sprzęgła tak mi się trzęsła nie umiałam jej uspokoić jazda po łuku dojechałam do koperty i kuźwa się wstrzymałam bo chciałam dojechać jeszcze kawałeczek i to był błąd zaparkowałam okej później kazał wyłączyć wszystko i dał mi jeszcze jedną próbę i kuźwa nie przekręciłam dwa razy i załączyłam światła pozycyjne zamiast mijania i do końca nie spóściłam sprzęgła zauważył to choć ruszyłam🤷😂.No i koniec końców oblałam.Ale mega miły i przyjazny egzaminator powiedział nie stresuj się tak dziewczyno następnym razem już będzie lepiej nie przejmuj się tym.Podziękowałam za uprzejmość i powiedziałam że mam nadzieję że znowu na niego trafię to będę zadowolona.Kurcze takie proste rzeczy....aż w to nie wierzę.No ale co tam....zapisuję się zaraz na kolejny.Niestety ale stres robi swoje.
Oj tak, niestety stres to zły doradca w takich chwilach! Nie poddawaj się i następnym razem na pewno będzie lepiej! 😊II procedura 🦕
13.07.2024r - Start 💉
19.07.2024r - 8 🥚
04.08.2024r - ❄️❄️❄️
5 dpt - ⏸️
6 dpt - 53 mIU/ml
13.11 - 6cm szcześcia🍀
09.01 - II prenatalne
-
Kimbra wrote:Ale mam dzisiaj dzień do dupy....egzamin swoją drogą ale pogoda chyba źle na mnie wpływa.Fakt faktem jestem nie wyspana bo spałam 5 godzin...za półtora godziny do pracy a w domu syf....nie wiem od czego zacząć.Sutki dalej bolą i zaczynają całe piersi ale to za wczas na jakiekolwiek objawy 🙄 wmawiam sobie głowo ODPUŚĆ!!!!!Hm....ciężko.Zapewne jakiś hormonik szybuje w górę.
A pogoda dzisiaj taka w miarę właśnie, nie za gorąco, nie za zimno 😊 Może faktycznie przemęczona, bo krótko spałaś no i stres też wykańcza. Co do objawów to fakt, pewnie za wcześnie ale myślę, że to progesteron po prostu szybuje bo ja też mam obrzmiałe i bolące piersi.II procedura 🦕
13.07.2024r - Start 💉
19.07.2024r - 8 🥚
04.08.2024r - ❄️❄️❄️
5 dpt - ⏸️
6 dpt - 53 mIU/ml
13.11 - 6cm szcześcia🍀
09.01 - II prenatalne
-
#Aleksandra wrote:A pogoda dzisiaj taka w miarę właśnie, nie za gorąco, nie za zimno 😊 Może faktycznie przemęczona, bo krótko spałaś no i stres też wykańcza. Co do objawów to fakt, pewnie za wcześnie ale myślę, że to progesteron po prostu szybuje bo ja też mam obrzmiałe i bolące piersi.Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
Kimbra przykro mi, że się nie udało, ale pierwsze koty za płoty, następnym razem pójdzie bez zająknięcia!
A masz już nowy termin czy przez biurokrację to musi trochę potrwać?
U zazdroszczę Wam tych poowulacyjnych objawów, ja to nic nie czuję, może tylko przez kilka dni czułam faktycznie wzrost temp albo to skutki były weekendowych szaleństw. Dopiero wczoraj udało mi się odgruzować mieszkanie po gościach i dokończyć pranie, ogarnąć normalny obiad na dzisiaj, konieczne było sprzątanie lodówki, więc dzisiaj mamy leczo pogoda to jest dziwna u nas, niby jeszcze nie jesienna, ale wczoraj dla odmiany już siedziałam w mieszkaniu w bluzie i zaczynam powoli wyciągać jesienne swetry😂
Kimbra to wrażeń masz ostatnio pod dostatkiem, a opowiedz coś o opiece nad Waszym małym ptaszkiem
Aleksandra jakie plany na weekend, szykuje się jakieś urodzinowe świętowanie?#Aleksandra lubi tę wiadomość
👩30👨35 WROCŁAW
długie cykle ok. 35dni, 4cs z testami ovu 🍀
💊 wit. D, wit. C, cynk, omega, kwas foliowy, inozytol
09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
10.12 beta: 481 mlU/mL
12.12 beta: 1162 mlU/mL
21.12 5t5d pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🍀
03.01 7t4d dzidzia 13mm, bijące pięknie 💙
24.01 10t6d maluszek 3.9cm, rośnij zdrowo 😍
09.02 13t2d mały zdrowy tygrys 😀
28.02 🍀 -
dominikawa wrote:Kimbra przykro mi, że się nie udało, ale pierwsze koty za płoty, następnym razem pójdzie bez zająknięcia!
U zazdroszczę Wam tych poowulacyjnych objawów, ja to nic nie czuję, może tylko przez kilka dni czułam faktycznie wzrost temp albo to skutki były weekendowych szaleństw. Dopiero wczoraj udało mi się odgruzować mieszkanie po gościach i dokończyć pranie, ogarnąć normalny obiad na dzisiaj, konieczne było sprzątanie lodówki, więc dzisiaj mamy leczo pogoda to jest dziwna u nas, niby jeszcze nie jesienna, ale wczoraj dla odmiany już siedziałam w mieszkaniu w bluzie i zaczynam powoli wyciągać jesienne swetry😂
Kimbra to wrażeń masz ostatnio pod dostatkiem, a opowiedz coś o opiece nad Waszym małym ptaszkiem
Aleksandra jakie plany na weekend, szykuje się jakieś urodzinowe świętowanie?
A powiedz mi nie masz wogóle jakiś bóli w trakcie owu?
Nie każda kobieta ma nawet nie wiem od czego to zależy 🤷.
Dzisiaj mój 19 DC i mam nadzieję że 🙈 nie przyjdzie za trzy dni jak w tamtym cyklu tylko normalnie w 29.
Dam zdjęcie Lili jak się zmieniła
https://ibb.co/31MxtQF
https://ibb.co/hsXjYsSWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2022, 15:01
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
Aleksandra
A Ty jaki masz dzisiaj dzionek i humorek???😀.Dziś chyba też Twój 19 DC dobrze pamiętam?Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
dominikawa wrote:Kimbra przykro mi, że się nie udało, ale pierwsze koty za płoty, następnym razem pójdzie bez zająknięcia!
Aleksandra jakie plany na weekend, szykuje się jakieś urodzinowe świętowanie?
Haha coś w tym jest.. ja jak wchodzę do łazienki to za każdym razem mówię co tutaj tak zimno haha No i oczywiście odwieczny problem, jak się wcześnie rano wychodzi to trzeba być ubranym, a jak się wychodzi z pracy to gorąco jak nie wiem co xD Hmm, w sobotę na pewno gdzieś z mężem pojedziemy odmóżdżyć się po tym początku września xD A w niedzielę do mnie siostra przyjeżdża z mężem i moim ukochanym chrześniakiem :D
Właśnie Kimbra pokazuj ptaszka jak rośnie (jakkolwiek to brzmi)
A i jeszcze mii się przypomniało,że mąż idzie w sobote rano na badanie krwi. To bedzie ciekawe przeżycie. Bo on sie zachowuje jakby miał conajmniej iść na poródowkę rodzić xDWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2022, 18:02
Kimbra lubi tę wiadomość
II procedura 🦕
13.07.2024r - Start 💉
19.07.2024r - 8 🥚
04.08.2024r - ❄️❄️❄️
5 dpt - ⏸️
6 dpt - 53 mIU/ml
13.11 - 6cm szcześcia🍀
09.01 - II prenatalne
-
Kimbra wrote:Aleksandra
A Ty jaki masz dzisiaj dzionek i humorek???😀.Dziś chyba też Twój 19 DC dobrze pamiętam?
Te ptaki i inne pisklaki tak szybko zawsze rosną! Dziewczyny w tym roku miałam hobby i oglądałam na youtube na żywo transmisje bocianów. Jak się wykluły, urosły i odfrunęły Niby nic ale kurde.. tak codziennie wchodziłam i sprawdzałam co robią, właśnie jak się uczyły latać, nawet jak sikać (nigdy nie wiedziałam jak to robią bociany haha) xD Fajne zajęcie na odmóżdżenie się, polecam! Tylko teraz trochę smutno bo puste gniazdo ale w przyszłym roku na pewno ktoś zajmie znowu miejsce:-) Ja oglądałam "Gniazdo Bocianie pod Sokółką"
A co do humoru w sumie dzisiaj w porządku.. poniedziałek tylko miałam kryzys bo mnie głowa bolała Tak, dzisiaj 19 DC, idziemy łeb w łeb :DKimbra lubi tę wiadomość
II procedura 🦕
13.07.2024r - Start 💉
19.07.2024r - 8 🥚
04.08.2024r - ❄️❄️❄️
5 dpt - ⏸️
6 dpt - 53 mIU/ml
13.11 - 6cm szcześcia🍀
09.01 - II prenatalne
-
#Aleksandra wrote:Te ptaki i inne pisklaki tak szybko zawsze rosną! Dziewczyny w tym roku miałam hobby i oglądałam na youtube na żywo transmisje bocianów. Jak się wykluły, urosły i odfrunęły Niby nic ale kurde.. tak codziennie wchodziłam i sprawdzałam co robią, właśnie jak się uczyły latać, nawet jak sikać (nigdy nie wiedziałam jak to robią bociany haha) xD Fajne zajęcie na odmóżdżenie się, polecam! Tylko teraz trochę smutno bo puste gniazdo ale w przyszłym roku na pewno ktoś zajmie znowu miejsce:-) Ja oglądałam "Gniazdo Bocianie pod Sokółką"
A co do humoru w sumie dzisiaj w porządku.. poniedziałek tylko miałam kryzys bo mnie głowa bolała Tak, dzisiaj 19 DC, idziemy łeb w łeb :D
Aleksandra kiedy planujesz testowanie??😁Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
https://youtu.be/Wlz74Gom99I
Dziewczyny coś na poprawę humoru 😆
Ja się popłakałam i poplułam ze śmiechu 😂😂😂😂#Aleksandra lubi tę wiadomość
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
Zbadałam sobie szyjkę i......jest tam dziwnie miękko?Przepraszam za tak szczegółowy opis ale inaczej tego nie określę:
Jak wkładam palec to idzie jak masło i jest tam tak miękko ,,po drodze".Szyjka jest wysoko i taka nie twarda nie miękka ale na pewno zamknięta.Śluz jak krem i to tak nawet dosyć sporo.Hmmm....te czekanie na testowanie 🤦🙆.Zobaczę jak będzie się ona zachowywać do spodziewanej miesiączki.Mam dziwne takie uczucie żeby starać się nie dźwigać w pracy bo się boje że może być coś na rzeczy i to spierdziele.Piersi raz bolą raz nie takie jest to chwilowe.Jajniki bolą jak do zbliżającej się 🙈 ciągnięcie w brzuchu też występuje ale też chwilowe co jakiś czas.
Daj Bóg 🙏🙏.Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
Kimbra wrote:Ta apka pod względem owulacji mnie wkurza.Robiłam testy od 6 DC do dzisiaj a już 3 dni temu mi napisała że wykonałam za mało testów 🤦.Zapisuję tu tylko objawy okres przytulańce i tabsy które biorę ale tak to nie czerpie z niej nic.Oczywiście forum jak najbardziej bo to wiedza+doświadczenia i wsparcie.🙂🙂.
Aleksandra kiedy planujesz testowanie??😁
A ja w ogóle nie korzystam z tej aplikacji, tylko na forum zaglądam. Ja mam FLO i nigdy mi się nie zdarzyło, żeby jakieś głupoty pokazywało. Dlatego używam od lat.
Nie wiem czy planuję testowanie, bo nie wiem czy będzie co testować 🤣 Okres ma być 17 września, więc myślę nie prędzej niż tego dnia, a Ty? Kiedy testujesz? Wcześniej?II procedura 🦕
13.07.2024r - Start 💉
19.07.2024r - 8 🥚
04.08.2024r - ❄️❄️❄️
5 dpt - ⏸️
6 dpt - 53 mIU/ml
13.11 - 6cm szcześcia🍀
09.01 - II prenatalne
-
Kimbra wrote:https://youtu.be/Wlz74Gom99I
Dziewczyny coś na poprawę humoru 😆
Ja się popłakałam i poplułam ze śmiechu 😂😂😂😂
Lubię tą babeczkę, mega rozśmiesza:-)Kimbra lubi tę wiadomość
II procedura 🦕
13.07.2024r - Start 💉
19.07.2024r - 8 🥚
04.08.2024r - ❄️❄️❄️
5 dpt - ⏸️
6 dpt - 53 mIU/ml
13.11 - 6cm szcześcia🍀
09.01 - II prenatalne
-
Kimbra wrote:Zbadałam sobie szyjkę i......jest tam dziwnie miękko?Przepraszam za tak szczegółowy opis ale inaczej tego nie określę:
Jak wkładam palec to idzie jak masło i jest tam tak miękko ,,po drodze".Szyjka jest wysoko i taka nie twarda nie miękka ale na pewno zamknięta.Śluz jak krem i to tak nawet dosyć sporo.Hmmm....te czekanie na testowanie 🤦🙆.Zobaczę jak będzie się ona zachowywać do spodziewanej miesiączki.Mam dziwne takie uczucie żeby starać się nie dźwigać w pracy bo się boje że może być coś na rzeczy i to spierdziele.Piersi raz bolą raz nie takie jest to chwilowe.Jajniki bolą jak do zbliżającej się 🙈 ciągnięcie w brzuchu też występuje ale też chwilowe co jakiś czas.
Daj Bóg 🙏🙏.
W tej kwestii to raczej nie pomogę, bo nie badam już szyjki ale co do pracy to trzeba żyć normalne. I nie doszukiwać się objawów, bo po co. Czekamy cierpliwie do testowaniaII procedura 🦕
13.07.2024r - Start 💉
19.07.2024r - 8 🥚
04.08.2024r - ❄️❄️❄️
5 dpt - ⏸️
6 dpt - 53 mIU/ml