Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Lipcowe testowanko 💜
Odpowiedz

Lipcowe testowanko 💜

Oceń ten wątek:
  • #Aleksandra Autorytet

Wysłany: 13 września 2022, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kimbra wrote:
    Hej Aleksandra i Dominikawa 😄
    Chciałabym w skrócie ale chyba się nie da postaram się.🙆
    Sobota:ból podbrzusza w pracy nawet lekko nie umiałam się oprzeć o ladę i ciagnięcie w podbrzuszu.
    Niedziela:obudził mnie straszliwy ból piersi plus mrowienie i swędzenie był to mój 7 dpo.Z głupoty zrobiłam test ciażowy na monitorku i wyszło mi brak ciąży choć wyszły mi dwie kreski.Jedna bledsza ale normalnie widoczna druga normalna ciemniejsza.Nie brałam tego na poważnie (choć cień nadzieji był) bo jednak napis brak ciąży mówi samo za siebie.Napisałam na wątku wrześniowym to ale pisały że to za wczas (wiedziałam) jedna dziewczyna używa monitorka i mi odpisała że to kontrolna (od kiedy dwie kreski są kontrolne 🤷?. Leżałam jak kłoda.
    Poniedziałek:wizyta u gina i okazało się że nie mam polipa 😂😂😂 mam dużego mięśniaka..Włożył mi wziernik i patyczek (taki jak do uszu tylko o wiele większy 🤣🤣) coś tam mi posprawdzał i widział krew.Jak zrobił mi USG dopochwowo to ten cały..jego aparat był w krwi..Patrzał i coś mu nie pasuje z macicą i jajnikiem czy jajnikami..trochę się zmartwiłam.Dał mi skierowanie na tomografię i mam przyjśc z wynikami do niego.Jutro idę zrobić kreatyninę żeby wynik mieć na piątek do tego TK bo będzie z kontrastem.Jak spytałam a co jest nie tak to powiedział jak koteczku przyniesiesz wyniki będziemy mysleć dalej.No to cholera wie o co kaman...
    Soki i dżemy zrobione 😄😄 już wiem następnym razem dodam mniej cukru.
    Dominikawa to czyli dzisiaj testujesz czy odpuszczasz???
    Aleksandra czwartek tuż tuż...
    Trzymam kciuki dziewczyny 🍀🍀🙏🤞🤞
    Ja już odpadam z testowania 😁

No to masz znowu przeboje, mięśniak pewnie będzie do usunięcia chyba zazwyczaj tak się robi w ich przypadku ale dziwnie, że lekarz nie powiedział chociaż co przypuszcza. Znowu czekać do następnej wizyty na jakieś informacje, człowiek ogłupieje :D

Kimbra lubi tę wiadomość

II procedura 🦕
    13.07.2024r - Start 💉
    19.07.2024r - 8 🥚
    29.07.2024r - Punkcja 👩‍⚕️⏳️
    04.08.2024r - ❄️❄️❄️
    03.09.2024r - Transfer 4AB ❄️
    5 dpt - ⏸️
    6 dpt - 53 mIU/ml
    8 dpt - 119 mIU/ml / 33 ng/ml
    10 dpt - 284 mIU/ml / 13 ng/ml
    13 dpt - 996 mIU/ml / 16 ng/ml
    15 dpt - 2112 mIU/ml / 50 ng/ml
    17 dpt - 5023 mIU/ml / 13 ng/ml
    25 dpt - maleństwo z bijącym ❤️
    13.11 - 6cm szcześcia🍀
    09.01 - II prenatalne

preg.png
  • dominikawa Autorytet

Wysłany: 13 września 2022, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kimbra jakie Ty masz zawirowania, czyli dobrze zrozumiałam, że TK masz już w ten piątek? Mam nadzieję, że poza mięśniakiem wszystko będzie ok. A to Twój stały lekarz, tak? Strasznie mi przykro, że masz dalej pod górkę. A do ginekologa na kiedy teraz jesteś umówiona? Tak dużo pytań, tak mało odpowiedzi, trzymam kciuki, żeby jakoś to się wszystko poukładało.

Mnie dzisiaj zalało, także już czekam na październik :D

Aleksandra skoro sama z siebie wcześniej zrobiłaś test, to jednak jakieś małe przeczucie musiałaś mieć :)
    Także trzymam kciuki i czekam na rozwój wydarzeń 🤞🤞🤞 powtórka w czwartek? A jeśli chodzi o żylaki, to którego są stopnia, jeśli oczywiście można zapytać? A mąż jak zareagował na wyniki ogólnie?

Ah dziewczyny dlaczego to wszystko nie może być prostsze

#Aleksandra lubi tę wiadomość

👩30👨35 WROCŁAW
    długie cykle ok. 35dni, 4cs z testami ovu 🍀
    💊 wit. D, wit. C, cynk, omega, kwas foliowy, inozytol

09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
    10.12 beta: 481 mlU/mL
    12.12 beta: 1162 mlU/mL
    21.12 5t5d pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🍀
    03.01 7t4d dzidzia 13mm, bijące pięknie 💙
    24.01 10t6d maluszek 3.9cm, rośnij zdrowo 😍
    09.02 13t2d mały zdrowy tygrys 😀
    28.02 🍀
  • Kimbra Autorytet

Wysłany: 13 września 2022, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    #Aleksandra wrote:
    No to masz znowu przeboje, mięśniak pewnie będzie do usunięcia chyba zazwyczaj tak się robi w ich przypadku ale dziwnie, że lekarz nie powiedział chociaż co przypuszcza. Znowu czekać do następnej wizyty na jakieś informacje, człowiek ogłupieje :D
    W tamtym roku maiłam histero i miałam mieć go usuniętego bo to jest ten mięśniak ALE nie usunęli mi go bo był malutki i tak usytuowany że w niczym nie przeszkadzał 🤣🤣 wyłyżeczkowali mnie i tyle.Makabra już mam dość wiecznie się martwić i chodzić do lekarza.Widocznie tak ma być już to tak przyjmuję bo nerwy tu nic nie dadzą a jeszcze zaszkodzą.

Szczęśliwa mężatka od 2017💍
    Zdrowy tryb życia 💪
    Starania od dobrych ładnych paru lat...🤔
    Uwielbiamy:
    Góry,rowery, spacery,bieganie,zwierzątka,natura 💞🔥🤭
    Suple:
    🥛Inofem
    💊Mio inozytol
    💊Folain-Metafolin
    💊 Duphaston od 14-20dc
    💊DHEA Eliot
    💊Prenatal uno
    💊Magnez
    💊Molekin D3+K2
    💊Witamina A+E
    Totalne odpuszczenie
    -pozostawiam wszystko Bogu 🙏😇❤️🤰
  • Kimbra Autorytet

Wysłany: 13 września 2022, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dominikawa wrote:
    Kimbra jakie Ty masz zawirowania, czyli dobrze zrozumiałam, że TK masz już w ten piątek? Mam nadzieję, że poza mięśniakiem wszystko będzie ok. A to Twój stały lekarz, tak? Strasznie mi przykro, że masz dalej pod górkę. A do ginekologa na kiedy teraz jesteś umówiona? Tak dużo pytań, tak mało odpowiedzi, trzymam kciuki, żeby jakoś to się wszystko poukładało.

Aleksandra skoro sama z siebie wcześniej zrobiłaś test, to jednak jakieś małe przeczucie musiałaś mieć :)
    Także trzymam kciuki i czekam na rozwój wydarzeń 🤞🤞🤞 powtórka w czwartek? A jeśli chodzi o żylaki, to którego są stopnia, jeśli oczywiście można zapytać? A mąż jak zareagował na wyniki ogólnie?

Tak już teraz w piątek chciałam jak najszybciej żeby mieć to z głowy.Jutro idę na krew żeby zdążyc z wynikiem z krewtyniną.Jutro będę dzwonić do gin umówic już wizytę.Wyniki niby za dwa-trzy tygodnie.Mam nadzieję że będą wcześniej 🙏.Tak to jest mój lekarz z NFZ do którego ogólnie chodzę i już pier...le nie będę chodzić do innego żeby mi mącili w głowie.

Zdrowy tryb życia 💪
    Uwielbiamy:
    Suple:
    🥛Inofem
    💊Mio inozytol
    💊Folain-Metafolin
    💊 Duphaston od 14-20dc
    💊DHEA Eliot
    💊Prenatal uno
    💊Magnez
    💊Molekin D3+K2
    💊Witamina A+E
    Totalne odpuszczenie
  • #Aleksandra Autorytet

Wysłany: 13 września 2022, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dominikawa wrote:

A co Ty, zero w tym było jakiekolwiek przeczucia, rzekłabym odbębnić i tyle. Chciałam się pozbyć tego taniego testu z auchan :D Facelle potestuje jeśli @ nie przyjdzie.

Co do żylaków, właśnie lekarz nie powiedział jaki stopień tylko tyle, że po prawej stronie. Także może ma jeszcze delikatnie tylko i dlatego nie trzeba usuwać. Ogólnie to wiesz, jak to facet, raczej się nie przejął. Może dopiero sobie weźmie do serca jak za 3 miesiące po braniu suplementów i diety bogatej w warzywa, zero alkoholu wyniki nadal wyjdą źle. Bo wtedy wiesz zauważy, że zrobił wszystko co mógł a efektów brak. Może wtedy zrozumie jak ja się czasem czułam;)

Ach no fajnie by było jakby to było proste..

II procedura 🦕
    13.07.2024r - Start 💉
    19.07.2024r - 8 🥚
    04.08.2024r - ❄️❄️❄️
    5 dpt - ⏸️
    6 dpt - 53 mIU/ml
    13.11 - 6cm szcześcia🍀
    09.01 - II prenatalne

preg.png
  • dominikawa Autorytet

Wysłany: 15 września 2022, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kimbra dzisiaj życzenia lecą do Ciebie, a dokładnie do Ciebie i do Twojego Męża :) wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! Dużo zdrówka przede wszystkim, żeby te zawirowania się wreszcie skończyły i żebyście mogli się cieszyć upragnionym Maluszkiem! Ogromu miłości, czułości i wzajemnej radości! Wspaniałych dalekich podróży, niech pogoda zawsze Wam sprzyja! I niech Wasza Lili chowa się zdrowo 😊

#Aleksandra, Kimbra lubią tę wiadomość

👩30👨35 WROCŁAW

09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
    28.02 🍀
  • dominikawa Autorytet

Wysłany: 15 września 2022, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    #Aleksandra wrote:
    A co Ty, zero w tym było jakiekolwiek przeczucia, rzekłabym odbębnić i tyle. Chciałam się pozbyć tego taniego testu z auchan :D Facelle potestuje jeśli @ nie przyjdzie.

Co do żylaków, właśnie lekarz nie powiedział jaki stopień tylko tyle, że po prawej stronie. Także może ma jeszcze delikatnie tylko i dlatego nie trzeba usuwać. Ogólnie to wiesz, jak to facet, raczej się nie przejął. Może dopiero sobie weźmie do serca jak za 3 miesiące po braniu suplementów i diety bogatej w warzywa, zero alkoholu wyniki nadal wyjdą źle. Bo wtedy wiesz zauważy, że zrobił wszystko co mógł a efektów brak. Może wtedy zrozumie jak ja się czasem czułam;)

Ach no fajnie by było jakby to było proste..

Czyli kciuki można trzymać dalej 🤞🤞🤞
    Co do żylaków to może i faktycznie, gdzieś czytałam, że te wyższe stopnie to w sumie są już wyczuwalne, więc może faktycznie na razie nie ma się czym martwić. Faceci to chyba najczęściej są po prostu zadaniowo nastawieni i nie do końca świadomi też jak dużo powiązanych ze sobą rzeczy jest ważnych podczas starań.

#Aleksandra, Kimbra lubią tę wiadomość

👩30👨35 WROCŁAW

09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
    28.02 🍀
  • Kimbra Autorytet

Wysłany: 16 września 2022, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dominikawa wrote:
    Kimbra dzisiaj życzenia lecą do Ciebie, a dokładnie do Ciebie i do Twojego Męża :) wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! Dużo zdrówka przede wszystkim, żeby te zawirowania się wreszcie skończyły i żebyście mogli się cieszyć upragnionym Maluszkiem! Ogromu miłości, czułości i wzajemnej radości! Wspaniałych dalekich podróży, niech pogoda zawsze Wam sprzyja! I niech Wasza Lili chowa się zdrowo 😊
    Dziękiję bardzo 🥰🥰🥰😀
    Miło że pamiętałaś 😘😘

Zdrowy tryb życia 💪
    Uwielbiamy:
    Suple:
    🥛Inofem
    💊Mio inozytol
    💊Folain-Metafolin
    💊 Duphaston od 14-20dc
    💊DHEA Eliot
    💊Prenatal uno
    💊Magnez
    💊Molekin D3+K2
    💊Witamina A+E
    Totalne odpuszczenie
  • Kimbra Autorytet

Wysłany: 16 września 2022, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ja już na nogach.
    Idę zaraz do mojej lekarki rodzinnej bo mam ciut poniżej normy kreatyninę ale dosłownie malutko.Pogoda za oknem nie sprzyja ciągle jestem zmęczona ale i pracy dużo i czasu brak.M nadzieję że zdąże bo na 9:00-tą TK A mam być 20 minut wcześniej.Czekam na 🙈 bo ma dzisiaj przyjść.W tym cyklu jajniki nie bolą tylko ciągle piersi dla odmiany ale wiem że ona mnie nie ominie 😆.Chcę już zacząć nowy cykl.
    A jak tam dziewczyny u Was testy ??Ja zrobiłam wczoraj i nic jedna krecha,zrobiłam tylko że względu na badanie.
    Pozdrawiam Was cieplutko i miłego dzionka.

Zdrowy tryb życia 💪
    Uwielbiamy:
    Suple:
    🥛Inofem
    💊Mio inozytol
    💊Folain-Metafolin
    💊 Duphaston od 14-20dc
    💊DHEA Eliot
    💊Prenatal uno
    💊Magnez
    💊Molekin D3+K2
    💊Witamina A+E
    Totalne odpuszczenie
  • #Aleksandra Autorytet

Wysłany: 16 września 2022, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kimbra wrote:
    Tak ja już na nogach.
    Idę zaraz do mojej lekarki rodzinnej bo mam ciut poniżej normy kreatyninę ale dosłownie malutko.Pogoda za oknem nie sprzyja ciągle jestem zmęczona ale i pracy dużo i czasu brak.M nadzieję że zdąże bo na 9:00-tą TK A mam być 20 minut wcześniej.Czekam na 🙈 bo ma dzisiaj przyjść.W tym cyklu jajniki nie bolą tylko ciągle piersi dla odmiany ale wiem że ona mnie nie ominie 😆.Chcę już zacząć nowy cykl.
    A jak tam dziewczyny u Was testy ??Ja zrobiłam wczoraj i nic jedna krecha,zrobiłam tylko że względu na badanie.
    Pozdrawiam Was cieplutko i miłego dzionka.

Ja wczoraj testowałam ale biel vizira, tak więc czekam na @ też :) I zaczynamy nowy cykl.
    Cieszę się, że przed nami weekend. W końcu odpoczynek:-)

II procedura 🦕
    13.07.2024r - Start 💉
    19.07.2024r - 8 🥚
    04.08.2024r - ❄️❄️❄️
    5 dpt - ⏸️
    6 dpt - 53 mIU/ml
    13.11 - 6cm szcześcia🍀
    09.01 - II prenatalne

preg.png
  • #Aleksandra Autorytet

Wysłany: 17 września 2022, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a jak robicie test ciążowy to mówicie o tym swojemu mężowi, że na przykład wynik negatywny? Czy raczej nie zaprzątacie im tym głowy? Jeśli mówicie to jak reagują? Pocieszają, mówią dobre słowo? :)

II procedura 🦕
    13.07.2024r - Start 💉
    19.07.2024r - 8 🥚
    04.08.2024r - ❄️❄️❄️
    5 dpt - ⏸️
    6 dpt - 53 mIU/ml
    13.11 - 6cm szcześcia🍀
    09.01 - II prenatalne

preg.png
  • Kimbra Autorytet

Wysłany: 17 września 2022, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    #Aleksandra wrote:
    Dziewczyny, a jak robicie test ciążowy to mówicie o tym swojemu mężowi, że na przykład wynik negatywny? Czy raczej nie zaprzątacie im tym głowy? Jeśli mówicie to jak reagują? Pocieszają, mówią dobre słowo? :)
    Ja nadal nie mam okresu czyli cykl mi się wydłuża jedyny objaw ból cycków 🤦😆.Ja nie mówię mężowi chyba że zobaczy że robię to zapyta i co jesteś w ciąży??A ja nie 🙄 ale kiedyś w końcu będę i całusek na pocieszenie..

Zdrowy tryb życia 💪
    Uwielbiamy:
    Suple:
    🥛Inofem
    💊Mio inozytol
    💊Folain-Metafolin
    💊 Duphaston od 14-20dc
    💊DHEA Eliot
    💊Prenatal uno
    💊Magnez
    💊Molekin D3+K2
    💊Witamina A+E
    Totalne odpuszczenie
  • #Aleksandra Autorytet

Wysłany: 17 września 2022, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kimbra wrote:
    Ja nadal nie mam okresu czyli cykl mi się wydłuża jedyny objaw ból cycków 🤦😆.Ja nie mówię mężowi chyba że zobaczy że robię to zapyta i co jesteś w ciąży??A ja nie 🙄 ale kiedyś w końcu będę i całusek na pocieszenie..

Ja dostałam dziś @ zgodnie z planem, okropnie mnie skręca. Pewnie weekend wyjęty z życia będzie. Nie mam ochoty nawet nic robić. Tyle dobrze, że nie w tygodniu bo bym chyba umarła w pracy. Ciężko mi.

II procedura 🦕
    13.07.2024r - Start 💉
    19.07.2024r - 8 🥚
    04.08.2024r - ❄️❄️❄️
    5 dpt - ⏸️
    6 dpt - 53 mIU/ml
    13.11 - 6cm szcześcia🍀
    09.01 - II prenatalne

preg.png
  • Kimbra Autorytet

Wysłany: 17 września 2022, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    #Aleksandra wrote:
    Ja dostałam dziś @ zgodnie z planem, okropnie mnie skręca. Pewnie weekend wyjęty z życia będzie. Nie mam ochoty nawet nic robić. Tyle dobrze, że nie w tygodniu bo bym chyba umarła w pracy. Ciężko mi.
    😥 Przykro mi....u mnie też na bank nadchodzi tylko puścić mi się nie chce tak to czuję.Obym nie musiała wywoływać.Masz rację dobrze że w weekend przynajmniej odpoczniesz i pierwsze najgorsze dni przeleżysz pozwól sobie na to.Ja mam jutro i Poniedziałek wolne.Jutro rano jedziemy na targi ptaków a potem skoczymy na obiad i leniuchujemy.W Poniedziałek mam plan zmienić firanki umyć okna jak pogoda dopisze i pochować na strych to co niepotrzebne jakieś rolki wiatraki itp.Posprzątam se całą kuchnię i łazienkę poprzebieram w ciuchach bo co poniektóre rzeczy mam za duże.A cha mam dietę ale zapomniałam jak się nazywa 🤦 mam jeść otręby itp..bo mam problemy z wypróżnianiem 😏i jestem zagazowana... moje jelita nie pracują jak trzeba i obowiązek pić 2,5l wody dziennie 😨🤢🤮 bo inaczej mogę sobie pogorszyć.Jak do dwóch tygodni nie przejdzie mam znowu przyjść i dobierze mi inne leki

Zdrowy tryb życia 💪
    Uwielbiamy:
    Suple:
    🥛Inofem
    💊Mio inozytol
    💊Folain-Metafolin
    💊 Duphaston od 14-20dc
    💊DHEA Eliot
    💊Prenatal uno
    💊Magnez
    💊Molekin D3+K2
    💊Witamina A+E
    Totalne odpuszczenie
  • Kimbra Autorytet

Wysłany: 18 września 2022, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was kobietki w 1DC 😀😀.
    Jak pisałam dzisiaj leniuchuję 😄.
    Korzystajcie i odpoczywajcie miłego 🤗🤗

#Aleksandra lubi tę wiadomość

Zdrowy tryb życia 💪
    Uwielbiamy:
    Suple:
    🥛Inofem
    💊Mio inozytol
    💊Folain-Metafolin
    💊 Duphaston od 14-20dc
    💊DHEA Eliot
    💊Prenatal uno
    💊Magnez
    💊Molekin D3+K2
    💊Witamina A+E
    Totalne odpuszczenie
  • #Aleksandra Autorytet

Wysłany: 18 września 2022, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kimbra wrote:
    😥 Przykro mi....u mnie też na bank nadchodzi tylko puścić mi się nie chce tak to czuję.Obym nie musiała wywoływać.Masz rację dobrze że w weekend przynajmniej odpoczniesz i pierwsze najgorsze dni przeleżysz pozwól sobie na to.Ja mam jutro i Poniedziałek wolne.Jutro rano jedziemy na targi ptaków a potem skoczymy na obiad i leniuchujemy.W Poniedziałek mam plan zmienić firanki umyć okna jak pogoda dopisze i pochować na strych to co niepotrzebne jakieś rolki wiatraki itp.Posprzątam se całą kuchnię i łazienkę poprzebieram w ciuchach bo co poniektóre rzeczy mam za duże.A cha mam dietę ale zapomniałam jak się nazywa 🤦 mam jeść otręby itp..bo mam problemy z wypróżnianiem 😏i jestem zagazowana... moje jelita nie pracują jak trzeba i obowiązek pić 2,5l wody dziennie 😨🤢🤮 bo inaczej mogę sobie pogorszyć.Jak do dwóch tygodni nie przejdzie mam znowu przyjść i dobierze mi inne leki

Hej, przeżyłam.. chociaż wczoraj było ciężko ale wskoczyłam pod kocyk, ciepła herbatka i dałam sobie cały dzień leniuchowania. Odpoczęłam, zresetowałam i dzisiaj o wiele lepiej.

I co na takich targach da się kupić? Wszystko? Akcesoria, karmę, ptaki i tak dalej? Pokaż nam Lili jak urosła. Też muszę zrobić porządki na zimę, schować to co już niepotrzebne i wyjąć cieplutkie rzeczy. Mój mąż wczoraj robił badania hormonalne z krwi i wszystkie wyszły w porządku. Kupiłam fertilman plus i zaczyna brać, skupimy się też na diecie bogatej w warzywa i dodamy właśnie otręby, siemie lniane i te inne. Mam nadzieję, że będą efekty :) To witamy się znów wszystkie na początku cyklu, haha.

II procedura 🦕
    13.07.2024r - Start 💉
    19.07.2024r - 8 🥚
    04.08.2024r - ❄️❄️❄️
    5 dpt - ⏸️
    6 dpt - 53 mIU/ml
    13.11 - 6cm szcześcia🍀
    09.01 - II prenatalne

preg.png
  • Kimbra Autorytet

Wysłany: 19 września 2022, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    #Aleksandra wrote:
    Hej, przeżyłam.. chociaż wczoraj było ciężko ale wskoczyłam pod kocyk, ciepła herbatka i dałam sobie cały dzień leniuchowania. Odpoczęłam, zresetowałam i dzisiaj o wiele lepiej.

I co na takich targach da się kupić? Wszystko? Akcesoria, karmę, ptaki i tak dalej? Pokaż nam Lili jak urosła. Też muszę zrobić porządki na zimę, schować to co już niepotrzebne i wyjąć cieplutkie rzeczy. Mój mąż wczoraj robił badania hormonalne z krwi i wszystkie wyszły w porządku. Kupiłam fertilman plus i zaczyna brać, skupimy się też na diecie bogatej w warzywa i dodamy właśnie otręby, siemie lniane i te inne. Mam nadzieję, że będą efekty :) To witamy się znów wszystkie na początku cyklu, haha.
    Kocyk łóżeczko i herbatka no jest to.Odpoczynek bardzo ważny choć czasem z nim cięzko..Ja piję inofem od około dwóch tygodni a mąż też fertilmen.My ogólnie jemy dużo warzyw i owoców także jest okej plus czasem orzechy.Super że badania hormonalne od Twojego męża wyszły dobrze 😀 od razu człowiek się cieszy.Na tej giełdzie co byliśmy szło kupić wszystko klatki dla ptaków woliery karmy...chomiki,króliki,węże,gołębie,kury,koguty,papugi,przeróżne gatunki ptaków...byliśmy z przyjaciółmi kupili papugę co mówi 😆 samiczkę przepiękna ale jest jeszcze młoda także będą mieli zabawę...Lili już uczymy żeby wchodziła na rękaw,umie już coraz lepiej latać przez to już jest zapętana.Już niedługo będzie mogła iśc do swojego domku 😄😄.
    https://ibb.co/p2jFrjB
    https://ibb.co/dm6XsMf

Zdrowy tryb życia 💪
    Uwielbiamy:
    Suple:
    🥛Inofem
    💊Mio inozytol
    💊Folain-Metafolin
    💊 Duphaston od 14-20dc
    💊DHEA Eliot
    💊Prenatal uno
    💊Magnez
    💊Molekin D3+K2
    💊Witamina A+E
    Totalne odpuszczenie
  • dominikawa Autorytet

Wysłany: 19 września 2022, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, nie udzielam się za bardzo, ale śledzę jak tam updaty u Was.
    Kimbra bardzo mi przykro, czytałam, że nie udało się zrobić badania, ale teraz już wszystko wiesz, więc trzymam kciuki, żeby za tydzień odbyło się bez przygód.
    Aleksandra przykro mi, że jednak w tym miesiącu się nie udało, ale może przyszły miesiąc będzie Wasz, trzymam za to kciuki! Super, że wyniki hormonalne ok, dobre wiadomości jak najbardziej potrzebne.
    W weekend byliśmy na 30-tce koleżanki i jednak imprezowanie w tym wieku do rana to już nie na moje zdrowie, skutki niewyspania odczuwam jeszcze dzisiaj, do tego rano w biegu szukałam jakiejś cieplejszej kurtki, bo zmroziło mnie na samą myśl jak zobaczyłam ile jest stopni. Muszę też w takim razie w najbliższym czasie ogarnąć szafę i wprowadzić w tryb jesienny. Nastrój już mam, jesienno-depresyjny, dlatego pewnie będę rzadziej tu się odzywać, bo muszę trochę uporządkować głowę i przemyśleć parę spraw, ale będę czekać na dobre wiadomości od Was :)
    O to przyjaciele szaleni, czyżby Wam pozazdrościli? :) Ja bym chyba nie dała rady wytrzymać ze skrzeczeniem papugi, ale na pewno jest przepiękna:) Widać, że Lili rośnie, to super uczucie musi być jak widzicie jak się rozwija :)
    Życzę Wam dobrego tygodnia! :)

Kimbra, #Aleksandra lubią tę wiadomość

👩30👨35 WROCŁAW

09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
    28.02 🍀
  • Kimbra Autorytet

Wysłany: 20 września 2022, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dominikawa wrote:
    Cześć dziewczyny, nie udzielam się za bardzo, ale śledzę jak tam updaty u Was.
    Kimbra bardzo mi przykro, czytałam, że nie udało się zrobić badania, ale teraz już wszystko wiesz, więc trzymam kciuki, żeby za tydzień odbyło się bez przygód.
    Aleksandra przykro mi, że jednak w tym miesiącu się nie udało, ale może przyszły miesiąc będzie Wasz, trzymam za to kciuki! Super, że wyniki hormonalne ok, dobre wiadomości jak najbardziej potrzebne.
    W weekend byliśmy na 30-tce koleżanki i jednak imprezowanie w tym wieku do rana to już nie na moje zdrowie, skutki niewyspania odczuwam jeszcze dzisiaj, do tego rano w biegu szukałam jakiejś cieplejszej kurtki, bo zmroziło mnie na samą myśl jak zobaczyłam ile jest stopni. Muszę też w takim razie w najbliższym czasie ogarnąć szafę i wprowadzić w tryb jesienny. Nastrój już mam, jesienno-depresyjny, dlatego pewnie będę rzadziej tu się odzywać, bo muszę trochę uporządkować głowę i przemyśleć parę spraw, ale będę czekać na dobre wiadomości od Was :)
    O to przyjaciele szaleni, czyżby Wam pozazdrościli? :) Ja bym chyba nie dała rady wytrzymać ze skrzeczeniem papugi, ale na pewno jest przepiękna:) Widać, że Lili rośnie, to super uczucie musi być jak widzicie jak się rozwija :)
    Życzę Wam dobrego tygodnia! :)
    Właśnie to oni mają ptaki i zarazili tym męża 😆 ale żona przyjaciela Edyta powiedziała ty masz ptaki to ja chcę papugę 😄 no i kupili.Ja raczej też bym nie chciała papugi bo umie narobić hałasu 😄.Oni są super rodzinką mają troje dzieci ptaki chyba 3 lub 4 plus 4 psy no i papuga 🤣🤣 nieźle co.....ale są wspaniałym normalnymi ludźmi.
    Dominikawa ta pogoda niestety będzie nas wprawiać w takie jesienne depresje choć oby jak najmniej!!!
    Wiecie co zauważyłam??Ja śpię od strony okna mąż po drugiej stronie i on zawsze wstaje prawą nogą a ja lewą!!!😂Więc teraz jak wstaję to chowam lewą żeby wstać prawą 🤣.Do końca tygodnia mam popołudniówki dla mnie fajnie bo na spokojnie mogę sobie robić obiadki.
    Miłego tygodnia również kobitki 🤗🤗

Zdrowy tryb życia 💪
    Uwielbiamy:
    Suple:
    🥛Inofem
    💊Mio inozytol
    💊Folain-Metafolin
    💊 Duphaston od 14-20dc
    💊DHEA Eliot
    💊Prenatal uno
    💊Magnez
    💊Molekin D3+K2
    💊Witamina A+E
    Totalne odpuszczenie
  • dominikawa Autorytet

Wysłany: 20 września 2022, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kimbra wrote:
    Właśnie to oni mają ptaki i zarazili tym męża 😆 ale żona przyjaciela Edyta powiedziała ty masz ptaki to ja chcę papugę 😄 no i kupili.Ja raczej też bym nie chciała papugi bo umie narobić hałasu 😄.Oni są super rodzinką mają troje dzieci ptaki chyba 3 lub 4 plus 4 psy no i papuga 🤣🤣 nieźle co.....ale są wspaniałym normalnymi ludźmi.
    Dominikawa ta pogoda niestety będzie nas wprawiać w takie jesienne depresje choć oby jak najmniej!!!
    Wiecie co zauważyłam??Ja śpię od strony okna mąż po drugiej stronie i on zawsze wstaje prawą nogą a ja lewą!!!😂Więc teraz jak wstaję to chowam lewą żeby wstać prawą 🤣.Do końca tygodnia mam popołudniówki dla mnie fajnie bo na spokojnie mogę sobie robić obiadki.
    Miłego tygodnia również kobitki 🤗🤗

Jak mają już taki grajdoł, to pewnie papuga im nie straszna 😂🤣 ja wstaję prawą raczej, ale to niewiele daje :D Kimbra, a Ty jak tam w tym cyklu dalej będziesz cisnąć monitor czy chcesz na spokojnie dowiedzieć się czy jest wszystko ok?

👩30👨35 WROCŁAW

09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
    28.02 🍀
‹‹ 40 41 42 43 44 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ