Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Lipcowe testowanko 💜
Odpowiedz

Lipcowe testowanko 💜

Oceń ten wątek:
  • dominikawa Autorytet

Wysłany: 20 września 2022, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandra, a Ty jak tam? W tym cyklu zaczynasz mierzenie temperatury czy na razie odpuszczasz?:)

Kimbra lubi tę wiadomość

👩30👨35 WROCŁAW
    długie cykle ok. 35dni, 4cs z testami ovu 🍀
    💊 wit. D, wit. C, cynk, omega, kwas foliowy, inozytol

09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
    10.12 beta: 481 mlU/mL
    12.12 beta: 1162 mlU/mL
    21.12 5t5d pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🍀
    03.01 7t4d dzidzia 13mm, bijące pięknie 💙
    24.01 10t6d maluszek 3.9cm, rośnij zdrowo 😍
    09.02 13t2d mały zdrowy tygrys 😀
    28.02 🍀
  • Kimbra Autorytet

Wysłany: 21 września 2022, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dominikawa wrote:
    Jak mają już taki grajdoł, to pewnie papuga im nie straszna 😂🤣 ja wstaję prawą raczej, ale to niewiele daje :D Kimbra, a Ty jak tam w tym cyklu dalej będziesz cisnąć monitor czy chcesz na spokojnie dowiedzieć się czy jest wszystko ok?
    Nadal monitorek okres już się skończył także od 7 DC zaczynam znowu..
    Dodam jeszcze jedno bo nie daje mi to spokoju.Jak wyszły mi te dwie kreski na tym teście dzień późnie zrobiłam również i wyszła mi o wiele bladsza druga kreska na trzeci już biel.Okres przez ten pierwszy dzień miałam mega mocny jak wyciągłam tampona to tak choćby na chwilę kurek odkręcić miałam tak dwa razy.Myślę czy mógł być to biochem??Tym bardziej ja testy odczytywałam od razu nie po czasie....Czekam jeszcze na te cyfrowe Clearblue mają przyjść dzisiaj albo jutro.Jednak żałuję że nie zrobiłam bety od razu po tych 2 kreskach to bym wiedziała na 100%.Myślicie że mogło tak być czy raczej to niemożliwe?W między czasie będę sprawdzać co tam się dalej dzieje 🙂

Szczęśliwa mężatka od 2017💍
    Zdrowy tryb życia 💪
    Starania od dobrych ładnych paru lat...🤔
    Uwielbiamy:
    Góry,rowery, spacery,bieganie,zwierzątka,natura 💞🔥🤭
    Suple:
    🥛Inofem
    💊Mio inozytol
    💊Folain-Metafolin
    💊 Duphaston od 14-20dc
    💊DHEA Eliot
    💊Prenatal uno
    💊Magnez
    💊Molekin D3+K2
    💊Witamina A+E
    Totalne odpuszczenie
    -pozostawiam wszystko Bogu 🙏😇❤️🤰
  • Kimbra Autorytet

Wysłany: 21 września 2022, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do temperatury ja nie mierzę ze względu na bardzo wczesne wstawanie...
    Niech nam Październik w końcu przyniesie te najpiękniejsze wiadomości 🥺🙏🤞🍀🤰

#Aleksandra lubi tę wiadomość

Zdrowy tryb życia 💪
    Uwielbiamy:
    Suple:
    🥛Inofem
    💊Mio inozytol
    💊Folain-Metafolin
    💊 Duphaston od 14-20dc
    💊DHEA Eliot
    💊Prenatal uno
    💊Magnez
    💊Molekin D3+K2
    💊Witamina A+E
    Totalne odpuszczenie
  • #Aleksandra Autorytet

Wysłany: 21 września 2022, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dominikawa wrote:
    Aleksandra, a Ty jak tam? W tym cyklu zaczynasz mierzenie temperatury czy na razie odpuszczasz?:)

Wiesz co, na razie mam strasznie dużo pracy i jakoś nie widzi mi się zaczynać. Tym bardziej, że teraz cały czas jestem na stymulacji to wiem kiedy będzie owulacja. Z tej metody raczej skorzystam w późniejszym czasie, po stymulacji myślę. Jeśli do tego czasu się nie uda;)

Kimbra lubi tę wiadomość

II procedura 🦕
    13.07.2024r - Start 💉
    19.07.2024r - 8 🥚
    29.07.2024r - Punkcja 👩‍⚕️⏳️
    04.08.2024r - ❄️❄️❄️
    03.09.2024r - Transfer 4AB ❄️
    5 dpt - ⏸️
    6 dpt - 53 mIU/ml
    8 dpt - 119 mIU/ml / 33 ng/ml
    10 dpt - 284 mIU/ml / 13 ng/ml
    13 dpt - 996 mIU/ml / 16 ng/ml
    15 dpt - 2112 mIU/ml / 50 ng/ml
    17 dpt - 5023 mIU/ml / 13 ng/ml
    25 dpt - maleństwo z bijącym ❤️
    13.11 - 6cm szcześcia🍀
    09.01 - II prenatalne

preg.png
  • #Aleksandra Autorytet

Wysłany: 21 września 2022, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kimbra wrote:
    Co do temperatury ja nie mierzę ze względu na bardzo wczesne wstawanie...
    Niech nam Październik w końcu przyniesie te najpiękniejsze wiadomości 🥺🙏🤞🍀🤰

Bardzo bym chciała żeby każdej z Nas się udało ❤

II procedura 🦕
    13.07.2024r - Start 💉
    19.07.2024r - 8 🥚
    04.08.2024r - ❄️❄️❄️
    5 dpt - ⏸️
    6 dpt - 53 mIU/ml
    13.11 - 6cm szcześcia🍀
    09.01 - II prenatalne

preg.png
  • Kimbra Autorytet

Wysłany: 22 września 2022, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    #Aleksandra wrote:
    Wiesz co, na razie mam strasznie dużo pracy i jakoś nie widzi mi się zaczynać. Tym bardziej, że teraz cały czas jestem na stymulacji to wiem kiedy będzie owulacja. Z tej metody raczej skorzystam w późniejszym czasie, po stymulacji myślę. Jeśli do tego czasu się nie uda;)
    Trzymam kciuki za stymulację żeby pomogła i skończyło się powodzeniem 🤞🙏🙂

Zdrowy tryb życia 💪
    Uwielbiamy:
    Suple:
    🥛Inofem
    💊Mio inozytol
    💊Folain-Metafolin
    💊 Duphaston od 14-20dc
    💊DHEA Eliot
    💊Prenatal uno
    💊Magnez
    💊Molekin D3+K2
    💊Witamina A+E
    Totalne odpuszczenie
  • #Aleksandra Autorytet

Wysłany: 22 września 2022, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kimbra wrote:
    Nadal monitorek okres już się skończył także od 7 DC zaczynam znowu..
    Dodam jeszcze jedno bo nie daje mi to spokoju.Jak wyszły mi te dwie kreski na tym teście dzień późnie zrobiłam również i wyszła mi o wiele bladsza druga kreska na trzeci już biel.Okres przez ten pierwszy dzień miałam mega mocny jak wyciągłam tampona to tak choćby na chwilę kurek odkręcić miałam tak dwa razy.Myślę czy mógł być to biochem??Tym bardziej ja testy odczytywałam od razu nie po czasie....Czekam jeszcze na te cyfrowe Clearblue mają przyjść dzisiaj albo jutro.Jednak żałuję że nie zrobiłam bety od razu po tych 2 kreskach to bym wiedziała na 100%.Myślicie że mogło tak być czy raczej to niemożliwe?W między czasie będę sprawdzać co tam się dalej dzieje 🙂

Nie wiem, nie znam się ale chyba te testy tak mają z tego co piszą internety. Jeśli Ci nie szkoda testów to możesz zrobić eksperyment w tym cyklu :D I najlepiej iść na betę zobaczyć. Ja byłam dzisiaj w sklepie, kupiłam facellaka na testowanie październikowe :D Chyba teraz różnimy się jednym dniem cyklu, nie? Ja mam dzisiaj 6, a Ty 5 dobrze myślę? :D

Kimbra lubi tę wiadomość

II procedura 🦕
    13.07.2024r - Start 💉
    19.07.2024r - 8 🥚
    04.08.2024r - ❄️❄️❄️
    5 dpt - ⏸️
    6 dpt - 53 mIU/ml
    13.11 - 6cm szcześcia🍀
    09.01 - II prenatalne

preg.png
  • #Aleksandra Autorytet

Wysłany: 22 września 2022, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kimbra wrote:
    Kocyk łóżeczko i herbatka no jest to.Odpoczynek bardzo ważny choć czasem z nim cięzko..Ja piję inofem od około dwóch tygodni a mąż też fertilmen.My ogólnie jemy dużo warzyw i owoców także jest okej plus czasem orzechy.Super że badania hormonalne od Twojego męża wyszły dobrze 😀 od razu człowiek się cieszy.Na tej giełdzie co byliśmy szło kupić wszystko klatki dla ptaków woliery karmy...chomiki,króliki,węże,gołębie,kury,koguty,papugi,przeróżne gatunki ptaków...byliśmy z przyjaciółmi kupili papugę co mówi 😆 samiczkę przepiękna ale jest jeszcze młoda także będą mieli zabawę...Lili już uczymy żeby wchodziła na rękaw,umie już coraz lepiej latać przez to już jest zapętana.Już niedługo będzie mogła iśc do swojego domku 😄😄.
    https://ibb.co/p2jFrjB
    https://ibb.co/dm6XsMf

Jak urosła szybko :D No, a znajomym życzę powodzenia z papugą haha :D Papugi są pięknie kolorowe ale żebym tak miała w domu, w życiu :D No ale każdy co innego lubi, haha. Ja bym chciała mieć swoje konie. To moje marzenie na starość :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2022, 20:02

Kimbra lubi tę wiadomość

II procedura 🦕
    13.07.2024r - Start 💉
    19.07.2024r - 8 🥚
    04.08.2024r - ❄️❄️❄️
    5 dpt - ⏸️
    6 dpt - 53 mIU/ml
    13.11 - 6cm szcześcia🍀
    09.01 - II prenatalne

preg.png
  • #Aleksandra Autorytet

Wysłany: 22 września 2022, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kimbra wrote:
    Trzymam kciuki za stymulację żeby pomogła i skończyło się powodzeniem 🤞🙏🙂

Ja to myślałam,że z stymulacją pyknie w pierwszym albo drugim cyklu skoro to taka bomba :D No ale już 3 cykle i nic także wiesz;) Będzie co będzie ale dziękuję <3

II procedura 🦕
    13.07.2024r - Start 💉
    19.07.2024r - 8 🥚
    04.08.2024r - ❄️❄️❄️
    5 dpt - ⏸️
    6 dpt - 53 mIU/ml
    13.11 - 6cm szcześcia🍀
    09.01 - II prenatalne

preg.png
  • dominikawa Autorytet

Wysłany: 23 września 2022, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, witam Was w ten piękny słoneczny i tak wyczekany przeze mnie piątek :) to był dla mnie bardzo stresujący tydzień, następny też się taki zapowiada, więc liczę, że chociaż w weekend uda mi się odpocząć psychicznie :) jutro robimy sobie wypad w góry, bo już z dwa lata temu zaczęliśmy robić koronę gór polskich, ale jak na razie bardzo słabo nam idzie. Niestety weekendy i urlopy tak chybko mijają, a trzeba jeszcze je dzielić między rodzicami i miłością Męża do polskiego morza :D

Aleksandra konie piękna sprawa, a jeździłaś albo jeździsz teraz?
    Wy faktycznie idziecie łeb w łeb, to w tym miesiącu, Ty będziesz zaczynać, a ja dla odmiany kończyć, bo pomimo, że u mnie dzisiaj 10dc, to moje cykle są niestety długie :( ale ja jakoś znowu się na nic nie nastawiam, już myślę o tym, że w październiku może będzie trochę spokojniej, to uda mi się w końcu na badania z początku cyklu pójść :D nie chce mi się wierzyć, że przy tym stresie co mam teraz, to może się udać, ale próbować trzeba :) Ale październik dla mnie to piękny miesiąc, bo mamy pod koniec rocznicę ślubu i później za parę dni urodziny Męża :)

Kimbra ciekawe, czy faktycznie coś zakiełkowało, to byłaby super wiadomość, że w coś ruszyło, następnym razem może faktycznie warto pójść na betę od razu :) Czy ja dobrze pamiętam, że teraz w poniedziałek masz drugie podejście do TK? A jak w ogóle się czujesz? Wszystkie dolegliwości na tą chwilę Ci przeszły?

Kimbra lubi tę wiadomość

👩30👨35 WROCŁAW
    długie cykle ok. 35dni, 4cs z testami ovu 🍀
    💊 wit. D, wit. C, cynk, omega, kwas foliowy, inozytol

09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
    10.12 beta: 481 mlU/mL
    12.12 beta: 1162 mlU/mL
    21.12 5t5d pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🍀
    03.01 7t4d dzidzia 13mm, bijące pięknie 💙
    24.01 10t6d maluszek 3.9cm, rośnij zdrowo 😍
    09.02 13t2d mały zdrowy tygrys 😀
    28.02 🍀
  • #Aleksandra Autorytet

Wysłany: 24 września 2022, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dominikawa wrote:
    Cześć dziewczyny, witam Was w ten piękny słoneczny i tak wyczekany przeze mnie piątek :) to był dla mnie bardzo stresujący tydzień, następny też się taki zapowiada, więc liczę, że chociaż w weekend uda mi się odpocząć psychicznie :) jutro robimy sobie wypad w góry, bo już z dwa lata temu zaczęliśmy robić koronę gór polskich, ale jak na razie bardzo słabo nam idzie. Niestety weekendy i urlopy tak chybko mijają, a trzeba jeszcze je dzielić między rodzicami i miłością Męża do polskiego morza :D

Wy faktycznie idziecie łeb w łeb, to w tym miesiącu, Ty będziesz zaczynać, a ja dla odmiany kończyć, bo pomimo, że u mnie dzisiaj 10dc, to moje cykle są niestety długie :( ale ja jakoś znowu się na nic nie nastawiam, już myślę o tym, że w październiku może będzie trochę spokojniej, to uda mi się w końcu na badania z początku cyklu pójść :D nie chce mi się wierzyć, że przy tym stresie co mam teraz, to może się udać, ale próbować trzeba :) Ale październik dla mnie to piękny miesiąc, bo mamy pod koniec rocznicę ślubu i później za parę dni urodziny Męża :)

Kimbra ciekawe, czy faktycznie coś zakiełkowało, to byłaby super wiadomość, że w coś ruszyło, następnym razem może faktycznie warto pójść na betę od razu :) Czy ja dobrze pamiętam, że teraz w poniedziałek masz drugie podejście do TK? A jak w ogóle się czujesz? Wszystkie dolegliwości na tą chwilę Ci przeszły?

Ach ja uważam,że weekend to zdecydowanie za mało na odpoczynek chociaż zawsze lepsze to niż nic! :) No i właśnie czasem chciałoby się pogodzić to wszystko ale trudno wszystko zrobić naraz. Też tak mam, że urlop i weekendy lecą strasznie szybko, a tydzień się ciągnie w nieskończoność :P Ja jednak jestem zwolenniczką morza niż gór. Może dlatego, że za dziecka dużo jeździłam na wycieczki w góry, a nad morze w ogóle. Góry dobrze wspominam ale wolę nadmorskie klimaty :D Lubię jeździć rowerem i zwiedzać, chodzić na spacery :)

Co do koni, to kiedyś jeździłam ale to drogi sport. Nie miałam aż tyle pieniędzy żeby ładować tyle w swoją pasję. Chciałam zrobić studia, które sama opłacałam i wiadomo, że to był dla mnie priorytet. No, a teraz to już wiesz.. ciągła praca, ciągle coś.. i ciężko wrócić do tematu. Niestety :)
    Wiesz co ja bez stymulacji też mam długie cykle, po 35 dni. Ja to się już na nic nie nastawiam, bo to bez sensu, próbować trzeba ale jakoś jestem już zdystansowana bardzo.
    Fajnie, że macie co świętować w tym miesiącu :D I bez względu na wszystko trzeba czerpać z tego radość <3

II procedura 🦕
    13.07.2024r - Start 💉
    19.07.2024r - 8 🥚
    04.08.2024r - ❄️❄️❄️
    5 dpt - ⏸️
    6 dpt - 53 mIU/ml
    13.11 - 6cm szcześcia🍀
    09.01 - II prenatalne

preg.png
  • Kimbra Autorytet

Wysłany: 25 września 2022, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    #Aleksandra wrote:
    Nie wiem, nie znam się ale chyba te testy tak mają z tego co piszą internety. Jeśli Ci nie szkoda testów to możesz zrobić eksperyment w tym cyklu :D I najlepiej iść na betę zobaczyć. Ja byłam dzisiaj w sklepie, kupiłam facellaka na testowanie październikowe :D Chyba teraz różnimy się jednym dniem cyklu, nie? Ja mam dzisiaj 6, a Ty 5 dobrze myślę? :D
    Tak mamy różnicę jednego dnia 😄😄.Miałam zalatany tydzień i nic nie pisałam....Ja w poprzednim cyklu też robiłam po dwa testy owu jedne z monitorka a drugie te cyfrowe i właśnie cyfrowy mi wykrył a monitorek nie....jeszcze raz w tym miesiącu będę tak robić a następny cykl co będzie to tylko monitorek..drogie są te testy przez co odpuszczę już te drugie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2022, 17:42

Zdrowy tryb życia 💪
    Uwielbiamy:
    Suple:
    🥛Inofem
    💊Mio inozytol
    💊Folain-Metafolin
    💊 Duphaston od 14-20dc
    💊DHEA Eliot
    💊Prenatal uno
    💊Magnez
    💊Molekin D3+K2
    💊Witamina A+E
    Totalne odpuszczenie
  • Kimbra Autorytet

Wysłany: 25 września 2022, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    #Aleksandra wrote:
    Jak urosła szybko :D No, a znajomym życzę powodzenia z papugą haha :D Papugi są pięknie kolorowe ale żebym tak miała w domu, w życiu :D No ale każdy co innego lubi, haha. Ja bym chciała mieć swoje konie. To moje marzenie na starość :D
    Konie....coś pięknego nie powiem że też bym chciała mieć...jak jest gdzieś okazja to korzystamy z przejażdżki końmi są przepiękne...Ja co do papugi to też nie...wolę swinkę morską 😂😂😂 papugi mogę tylko pooglądac i podziwiać 😆

Zdrowy tryb życia 💪
    Uwielbiamy:
    Suple:
    🥛Inofem
    💊Mio inozytol
    💊Folain-Metafolin
    💊 Duphaston od 14-20dc
    💊DHEA Eliot
    💊Prenatal uno
    💊Magnez
    💊Molekin D3+K2
    💊Witamina A+E
    Totalne odpuszczenie
  • Kimbra Autorytet

Wysłany: 25 września 2022, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    #Aleksandra wrote:
    Ja to myślałam,że z stymulacją pyknie w pierwszym albo drugim cyklu skoro to taka bomba :D No ale już 3 cykle i nic także wiesz;) Będzie co będzie ale dziękuję <3
    Też tak myslałam że przy stymulacji pójdzie raz dwa...niestety u mnie się to nie sprawdziło byłam stymulowana pół roku albo ciut ponad 😐.Oby Tobie to pomogło 🍀🍀🤞

Zdrowy tryb życia 💪
    Uwielbiamy:
    Suple:
    🥛Inofem
    💊Mio inozytol
    💊Folain-Metafolin
    💊 Duphaston od 14-20dc
    💊DHEA Eliot
    💊Prenatal uno
    💊Magnez
    💊Molekin D3+K2
    💊Witamina A+E
    Totalne odpuszczenie
  • Kimbra Autorytet

Wysłany: 25 września 2022, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dominikawa wrote:

A kiedy masz mniej więcej owu??Testowałaś??Jak nie daj Boże znowu mi się przytrafią takie dwie kreski to idę od razu na betę już nie będę odkladać.Co do objawów w końcu się wyleczyłam.Miałam czopki tabletki i syrop wszystko po dwa razy dziennie 😨 ale poskutkowało i nareszcie ulga.Tak w Poniedziałek mam TK już się przygotowałam żeby nic nie jeść nie napić się rano kawki tylko dwie godziny przed wypić 1,5l wody 😂😂.Jak dostanę wyniki to z nimi od razu pójdę

Zdrowy tryb życia 💪
    Uwielbiamy:
    Suple:
    🥛Inofem
    💊Mio inozytol
    💊Folain-Metafolin
    💊 Duphaston od 14-20dc
    💊DHEA Eliot
    💊Prenatal uno
    💊Magnez
    💊Molekin D3+K2
    💊Witamina A+E
    Totalne odpuszczenie
  • #Aleksandra Autorytet

Wysłany: 26 września 2022, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kimbra wrote:
    Tak mamy różnicę jednego dnia 😄😄.Miałam zalatany tydzień i nic nie pisałam....Ja w poprzednim cyklu też robiłam po dwa testy owu jedne z monitorka a drugie te cyfrowe i właśnie cyfrowy mi wykrył a monitorek nie....jeszcze raz w tym miesiącu będę tak robić a następny cykl co będzie to tylko monitorek..drogie są te testy przez co odpuszczę już te drugie.

Spoko, teraz ja będę miała trochę zalatany tydzień. No są drogie, właśnie miałam pytać gdzie zaopatrujesz się w testy do monitorka i do tego cyfrowego, bo moja koleżanka ma cyfrowy i za każdym razem musi kupować kilka testów ponownie z tym testem cyfrowym, bo nie potrafi znaleźć samych pasków na sprzedaż. Także z jednej strony clearblue spoko ale cena odstrasza i dostępność.

Konie mają coś w sobie kojącego ❤

A czym byłaś stymulowana, pamiętasz? No niestety tak to bywa, z tego co czytałam komentarze to niektórym kobietom na prawdę szybko się udaje przy stymulacji no ale ja jestem w tej drugiej grupie, której tak szybko nie pykło ale szczerze mówiąc myślę, że to przez problemy męża. Mam nadzieję, że przy suplementacji chociaż trochę się to poprawi i się uda ale zobaczymy bo na razie to jestem już podejścia "I tak pewnie się nie uda" 🤣 Będzie co będzie.

II procedura 🦕
    13.07.2024r - Start 💉
    19.07.2024r - 8 🥚
    04.08.2024r - ❄️❄️❄️
    5 dpt - ⏸️
    6 dpt - 53 mIU/ml
    13.11 - 6cm szcześcia🍀
    09.01 - II prenatalne

preg.png
  • #Aleksandra Autorytet

Wysłany: 26 września 2022, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kimbra wrote:
    A kiedy masz mniej więcej owu??Testowałaś??Jak nie daj Boże znowu mi się przytrafią takie dwie kreski to idę od razu na betę już nie będę odkladać.Co do objawów w końcu się wyleczyłam.Miałam czopki tabletki i syrop wszystko po dwa razy dziennie 😨 ale poskutkowało i nareszcie ulga.Tak w Poniedziałek mam TK już się przygotowałam żeby nic nie jeść nie napić się rano kawki tylko dwie godziny przed wypić 1,5l wody 😂😂.Jak dostanę wyniki to z nimi od razu pójdę

Dobrze, że u Ciebie już lepiej. Trzymamy kciuki za dzisiaj! I czekamy na jakieś wiadomości 😊

Kimbra lubi tę wiadomość

II procedura 🦕
    13.07.2024r - Start 💉
    19.07.2024r - 8 🥚
    04.08.2024r - ❄️❄️❄️
    5 dpt - ⏸️
    6 dpt - 53 mIU/ml
    13.11 - 6cm szcześcia🍀
    09.01 - II prenatalne

preg.png
  • Kimbra Autorytet

Wysłany: 27 września 2022, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    #Aleksandra wrote:
    Spoko, teraz ja będę miała trochę zalatany tydzień. No są drogie, właśnie miałam pytać gdzie zaopatrujesz się w testy do monitorka i do tego cyfrowego, bo moja koleżanka ma cyfrowy i za każdym razem musi kupować kilka testów ponownie z tym testem cyfrowym, bo nie potrafi znaleźć samych pasków na sprzedaż. Także z jednej strony clearblue spoko ale cena odstrasza i dostępność.

Konie mają coś w sobie kojącego ❤

A czym byłaś stymulowana, pamiętasz? No niestety tak to bywa, z tego co czytałam komentarze to niektórym kobietom na prawdę szybko się udaje przy stymulacji no ale ja jestem w tej drugiej grupie, której tak szybko nie pykło ale szczerze mówiąc myślę, że to przez problemy męża. Mam nadzieję, że przy suplementacji chociaż trochę się to poprawi i się uda ale zobaczymy bo na razie to jestem już podejścia "I tak pewnie się nie uda" 🤣 Będzie co będzie.
    Ja brałam clostyrbegyt duphaston i zastrzyki ale nie pamiętam nazwy Ovitrelle?Chyba tak

Zdrowy tryb życia 💪
    Uwielbiamy:
    Suple:
    🥛Inofem
    💊Mio inozytol
    💊Folain-Metafolin
    💊 Duphaston od 14-20dc
    💊DHEA Eliot
    💊Prenatal uno
    💊Magnez
    💊Molekin D3+K2
    💊Witamina A+E
    Totalne odpuszczenie
  • Kimbra Autorytet

Wysłany: 27 września 2022, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    #Aleksandra wrote:
    Dobrze, że u Ciebie już lepiej. Trzymamy kciuki za dzisiaj! I czekamy na jakieś wiadomości 😊
    Tak ja już po....uczucie straszne 😏 ten posmak metalu fuuuuu...🤢 Do 10 dni roboczysz wyniki ..dzisiaj już będę dzwonić o wizytę żeby nie czekać

Zdrowy tryb życia 💪
    Uwielbiamy:
    Suple:
    🥛Inofem
    💊Mio inozytol
    💊Folain-Metafolin
    💊 Duphaston od 14-20dc
    💊DHEA Eliot
    💊Prenatal uno
    💊Magnez
    💊Molekin D3+K2
    💊Witamina A+E
    Totalne odpuszczenie
  • Kimbra Autorytet

Wysłany: 27 września 2022, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ekspres wyniki 😲 już je mam.Nie są zbyt optymistyczne 😐
    Macica połozona w przodozgięciu.
    W trzonie macicy w części lewobocznej położony jest mięśniak uwypuklający się poza obrysy macicy,ma średnicę 42mm,bez zwapnień.
    Przylega do jajnika lewego-w jego obrębie torbiel wielkości około 15 mm.
    W polu prawego jajnika torbiel wielkości 12mm.
    Do przydatków prawych przylegają skomasowane pętle jelita krętego.A tak okej,pisze że pęcherz nie powiększony ale macica uciska pęcherz.Jutro dzwonię do gina co dalej....Coś.mi się zdaje że szpital mnie nie ominie

Zdrowy tryb życia 💪
    Uwielbiamy:
    Suple:
    🥛Inofem
    💊Mio inozytol
    💊Folain-Metafolin
    💊 Duphaston od 14-20dc
    💊DHEA Eliot
    💊Prenatal uno
    💊Magnez
    💊Molekin D3+K2
    💊Witamina A+E
    Totalne odpuszczenie
‹‹ 41 42 43 44 45 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ