Lipcowe testowanko 💜
-
WIADOMOŚĆ
-
#Aleksandra wrote:W tej kwestii to raczej nie pomogę, bo nie badam już szyjki ale co do pracy to trzeba żyć normalne. I nie doszukiwać się objawów, bo po co. Czekamy cierpliwie do testowaniaSzczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Starania od dobrych ładnych paru lat...🤔
Uwielbiamy:
Góry,rowery, spacery,bieganie,zwierzątka,natura 💞🔥🤭
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
-pozostawiam wszystko Bogu 🙏😇❤️🤰 -
Kimbra wrote:Tak tak wiem....te doszukiwanie objawów 🤦🙄.Ja testuję 15.09 dzień przed 🙈 o ile zdążę 😁
Haha;) Jeszcze tydzień czekamyKimbra lubi tę wiadomość
II procedura 🦕
13.07.2024r - Start 💉
19.07.2024r - 8 🥚
29.07.2024r - Punkcja 👩⚕️⏳️
04.08.2024r - ❄️❄️❄️
03.09.2024r - Transfer 4AB ❄️
5 dpt - ⏸️
6 dpt - 53 mIU/ml
8 dpt - 119 mIU/ml / 33 ng/ml
10 dpt - 284 mIU/ml / 13 ng/ml
13 dpt - 996 mIU/ml / 16 ng/ml
15 dpt - 2112 mIU/ml / 50 ng/ml
17 dpt - 5023 mIU/ml / 13 ng/ml
25 dpt - maleństwo z bijącym ❤️
13.11 - 6cm szcześcia🍀
09.01 - II prenatalne
-
#Aleksandra wrote:Haha;) Jeszcze tydzień czekamy
dominikawa, #Aleksandra lubią tę wiadomość
Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
U mnie dzisiaj 10dpo, więc jak sama 🐒 nie przyjdzie, to zatestuje we wtorek, ale na nic nie liczę. Mam przeczucie, że przyjdzie w poniedziałek, objawów nie mam żadnych, wcześniej przed 🐒 miałam takie czasami straszne wahania nastrojów, ale ostatnimi czasy przez pracę, to mam tak cały cykl 😂
Dobrze, że weekend to trochę zajęta głowa innymi rzeczami to szybciej zleci to czekanie 😉
Ten tydzień to miałam szalony, strasznie dużo pracy, jeszcze później w domu, czytałam wcześniej kilka wątków tutaj, teraz tylko kilka komentarzy przejrzę, bo nie mam kiedyKimbra lubi tę wiadomość
👩30👨35 WROCŁAW
długie cykle ok. 35dni, 4cs z testami ovu 🍀
💊 wit. D, wit. C, cynk, omega, kwas foliowy, inozytol
09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
10.12 beta: 481 mlU/mL
12.12 beta: 1162 mlU/mL
21.12 5t5d pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🍀
03.01 7t4d dzidzia 13mm, bijące pięknie 💙
24.01 10t6d maluszek 3.9cm, rośnij zdrowo 😍
09.02 13t2d mały zdrowy tygrys 😀
28.02 🍀 -
Ah i bym zapomniała! Aleksandra, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, nie znamy się za bardzo, więc ciężko mi odnieść się do Ciebie personalnie z życzeniami, ale życzę Ci - wiadomo, żebyś za parę dni ujrzała te magiczne 2 kreski na tym właściwym teście! Żeby spełniły się wszystkie Twoje marzenia, nawet te z pozoru nierealne, żebyś spotykała na swojej drodze samych wspaniałych ludzi, którzy uczynią Twoje życie jeszcze piękniejszym. Żebyś mogła zawsze robić w życiu tylko to co kochasz i co sprawia Ci przyjemność, a problemy omijały Cię szerokim łukiem, a życie mijało Ci w zdrowiu i radości! 100 lat! 🎉🎊🎁
Edit: mam nadzieję, że dobrze skojarzyłam datę i nie popełniłam falstartuWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2022, 14:30
#Aleksandra, Kimbra lubią tę wiadomość
👩30👨35 WROCŁAW
09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
28.02 🍀 -
dominikawa wrote:U mnie dzisiaj 10dpo, więc jak sama 🐒 nie przyjdzie, to zatestuje we wtorek, ale na nic nie liczę. Mam przeczucie, że przyjdzie w poniedziałek, objawów nie mam żadnych, wcześniej przed 🐒 miałam takie czasami straszne wahania nastrojów, ale ostatnimi czasy przez pracę, to mam tak cały cykl 😂
Dobrze, że weekend to trochę zajęta głowa innymi rzeczami to szybciej zleci to czekanie 😉
Ten tydzień to miałam szalony, strasznie dużo pracy, jeszcze później w domu, czytałam wcześniej kilka wątków tutaj, teraz tylko kilka komentarzy przejrzę, bo nie mam kiedy
Oj to na prawdę musisz być ostatnio zabiegana ale to w sumie chyba na plus, nie? Bo właśnie mało czasu na rozmyślanie i zamartwianie się. U mnie też ostatnio sporo pracy i jakoś czas do testowania szybciej leci, bo nie zwracam na to uwagi 😊
Nie, nie dobrze pamiętałaś 😊 Dziękuję bardzo za życzenia, to bardzo miłe ❤️Kimbra lubi tę wiadomość
II procedura 🦕
13.07.2024r - Start 💉
19.07.2024r - 8 🥚
04.08.2024r - ❄️❄️❄️
5 dpt - ⏸️
6 dpt - 53 mIU/ml
13.11 - 6cm szcześcia🍀
09.01 - II prenatalne
-
dominikawa wrote:U mnie dzisiaj 10dpo, więc jak sama 🐒 nie przyjdzie, to zatestuje we wtorek, ale na nic nie liczę. Mam przeczucie, że przyjdzie w poniedziałek, objawów nie mam żadnych, wcześniej przed 🐒 miałam takie czasami straszne wahania nastrojów, ale ostatnimi czasy przez pracę, to mam tak cały cykl 😂
Ten tydzień to miałam szalony, strasznie dużo pracy, jeszcze później w domu, czytałam wcześniej kilka wątków tutaj, teraz tylko kilka komentarzy przejrzę, bo nie mam kiedyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2022, 22:56
#Aleksandra lubi tę wiadomość
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
Aleksandra ...
W dniu Twoich urodzinek życzę Ci wszystkiego co najlepsze...Dużo miłości i ciepła żeby wszystko się układało tak jakbyś chciała,wytrwałości,przede wszystkim tego czego tak bardzo pragniesz czyli dwóch tłustych 😆 kreseczek na teście 🤞🤞🍀🙏.Żebyś była szczęśliwa w związku,mało smutków dużo radości i spełnienia marzeń.Życzę Ci tego z całego serduszka ❤️❤️.STO LAT!!!! 🎂🎉🎉#Aleksandra lubi tę wiadomość
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
Kimbra wrote:Aleksandra ...
W dniu Twoich urodzinek życzę Ci wszystkiego co najlepsze...Dużo miłości i ciepła żeby wszystko się układało tak jakbyś chciała,wytrwałości,przede wszystkim tego czego tak bardzo pragniesz czyli dwóch tłustych 😆 kreseczek na teście 🤞🤞🍀🙏.Żebyś była szczęśliwa w związku,mało smutków dużo radości i spełnienia marzeń.Życzę Ci tego z całego serduszka ❤️❤️.STO LAT!!!! 🎂🎉🎉
Dziękuję bardzo ❤️II procedura 🦕
13.07.2024r - Start 💉
19.07.2024r - 8 🥚
04.08.2024r - ❄️❄️❄️
5 dpt - ⏸️
6 dpt - 53 mIU/ml
13.11 - 6cm szcześcia🍀
09.01 - II prenatalne
-
Kimbra wrote:To przyszły tydzień jest dla naszej trojeczki 😆 lecimy po kolei.Jesteś pierwsza w kolejce 😀.Ja jutro mam na popołudniu Niedziela jak ładna to jakiś spacerek.Poniedziałek zleci bo gin i dentysta i z górki.Ja kończę robić dżemy z aronii i sok.Mąż przyniósł i mówi zrób coś z tego 🤦.Pierwszy raz robię jakikolwiek sok i dżemy.Jestem mega ciekawa jak mi to wyszło.Jutro się okaże.
To Cię trochę rzucił Mąż na głęboką wodę, aronia jest trochę kapryśna, bo jest cierpka ale polecam nalewki, aroniowe moim zdaniem najlepsze! Ja w tym roku pierwszy raz zrobiłam raptem z 5 słoików dżemu jabłkowego i naprawdę wyszedł całkiem spoko, więc może w przyszłym roku się przełamię i zrobię więcej
Mam nadzieję, że to będzie pozytywny tydzień 😉 oh dentysta, niech będzie jak najmniej bezboleśnie 😕👩30👨35 WROCŁAW
09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
28.02 🍀 -
dominikawa wrote:To Cię trochę rzucił Mąż na głęboką wodę, aronia jest trochę kapryśna, bo jest cierpka ale polecam nalewki, aroniowe moim zdaniem najlepsze! Ja w tym roku pierwszy raz zrobiłam raptem z 5 słoików dżemu jabłkowego i naprawdę wyszedł całkiem spoko, więc może w przyszłym roku się przełamię i zrobię więcej
Mam nadzieję, że to będzie pozytywny tydzień 😉 oh dentysta, niech będzie jak najmniej bezboleśnie 😕
No właśnie miałam Kimbry pytać jak jej tam sok i dżem wyszedł. Ja nigdy nie robiłam dżemu ale to chyba dlatego, że ja nie lubię dżemu z kawałkami owoców, muszę mieć taki ekstra gładki inaczej mam odruch wymiotny i to nie tylko na dżem w takiej formie ale też ciasta, torty i tak dalej. Owoce oczywiście lubię ale w takiej zwykłej formie. Za to soki robimy regularnie bo mamy dużo owoców z ogródka;) Mój mąż pierwszy raz w życiu zrobił nalewkę i teraz stoi, zobaczymy co z tego wyjdzie. Ma w planach jeszcze zrobić wino z winogron.
Powodzenia u lekarza ginekologa oraz u dentysty. Trzymam kciuki za Nas wszystkie, aby ten tydzień był szczęśliwy 🤞 Proszę się tu dzielić efektami jeśli któraś zrobi test.
Moj mąż dziś idzie do urologa z wynikami, trzymajcie za niego kciuki żeby nie uciekł z gabinetu 🤣 Dam znać po, co powiedział lekarz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2022, 07:24
II procedura 🦕
13.07.2024r - Start 💉
19.07.2024r - 8 🥚
04.08.2024r - ❄️❄️❄️
5 dpt - ⏸️
6 dpt - 53 mIU/ml
13.11 - 6cm szcześcia🍀
09.01 - II prenatalne
-
Doskonale Cię rozumiem, bo ja też nie lubię owoców w dżemie, dlatego moja mama (nie tylko ze względu na mnie), ale wszystkie dżemy robi na gładką masę, nawet malinę przeciera przez sitko, żeby nie było tych drobnych pestek. Jesienią i zimą nalewki i soki, szczególnie do herbaty to jest super sprawa
U mnie dzisiaj temperatura mocno w dół, także czekam jutro na 🐒. Niby wiedziałam, że tak to się skończy, ale cień nadziei pomimo wszystko chyba gdzieś się tlił. Ale podnoszę głowę i walczymy dalej!
Aleksandra kciuki zaciśnięte 🤞🤞🤞#Aleksandra lubi tę wiadomość
👩30👨35 WROCŁAW
09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
28.02 🍀 -
dominikawa wrote:Doskonale Cię rozumiem, bo ja też nie lubię owoców w dżemie, dlatego moja mama (nie tylko ze względu na mnie), ale wszystkie dżemy robi na gładką masę, nawet malinę przeciera przez sitko, żeby nie było tych drobnych pestek. Jesienią i zimą nalewki i soki, szczególnie do herbaty to jest super sprawa
U mnie dzisiaj temperatura mocno w dół, także czekam jutro na 🐒. Niby wiedziałam, że tak to się skończy, ale cień nadziei pomimo wszystko chyba gdzieś się tlił. Ale podnoszę głowę i walczymy dalej!
Aleksandra kciuki zaciśnięte 🤞🤞🤞
Oooo to jednak jest sposób na moje dziwactwa, chyba muszę spróbować zrobić taki dżem, człowiek uczy się całe życie Bo szczerze mówiąc mamy tyle tych owoców, że czasem już nie wiadomo co z nimi robić. Mimo, że rozdajemy też znajomym i rodzinie. Oj tak, a wkrótce jesień i zima to ciepła herbatka z sokiem na ukojenie będzie idealna
Długo już mierzysz sobie temperaturę? Masz jakiś przykładowy wykres do pokazania? Jaki masz termometr? Ja mam obcykane już testy owulacyjne ale bardzo bym chciała spróbować mierzenia temperatury ale nie wiadomo od czego zacząć. Kochana, zawsze się gdzieś ten cień nadziei tli. Ja mam dzisiaj 10 dpo i już mnie boli brzuch jak na okres, także u mnie raczej też nic nie wyjdzie. Walczymy i się nie poddajemy:)II procedura 🦕
13.07.2024r - Start 💉
19.07.2024r - 8 🥚
04.08.2024r - ❄️❄️❄️
5 dpt - ⏸️
6 dpt - 53 mIU/ml
13.11 - 6cm szcześcia🍀
09.01 - II prenatalne
-
Do mierzenia podchodziłam kilka razy, za każdym razem kiedy myślałam, że wreszcie weźmiemy się za starania na poważnie, ale zawsze wypadało, że coś jest ważniejsze, więc to jest dopiero 3 cykl z nowym mierzeniem i oczywiście ten nie jest idealnie uzupełniony, ale coś tam widać. W połączeniu z testami, ładnie liczy mi w apce dni dpo, a przy moim organizmie, gdzie nic nie czuje, to chociaż po temp coś widać. Ten obecny wykres wygląda tak
https://ibb.co/WH5M5fd
Dziewczyna z któregoś miesięcznego wątku polecała ten termometr https://gemini.pl/adiel-mt-b231f-termometr-owulacyjny-elektroniczny-z-gietka-koncowka-0077023.
A ja mam taki https://gemini.pl/microlife-mt-16c2-termometr-elektroniczny-0009541 i dla mnie jak na razie jest ok. Zdaję sobie sprawę, że sama temp nie potwierdza owulacji, więc nie mam jeszcze potwierdzonych czy naprawdę są, ale przynajmniej jak widzę spadek, to nie muszę testu robić.
To ja właśnie nie mam na razie żadnych bóli, ale mnie dopiero w 1dc dopada, dzisiaj tylko delikatne plamienie. Mam nadzieję tylko, że bardzo mnie nie przeczołga, bo jutro ciężki dzień w pracy, a w końcu zaopatrzyłam się w nospe, bo tak to zawsze ratował mnie tylko ibuprom i dopiero jakiś czas temu przeczytałam, że przy staraniach ma niekorzystny wpływ.
Czekam tutaj na info od Was jak tam dzisiejsze wizyty!#Aleksandra lubi tę wiadomość
👩30👨35 WROCŁAW
09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
28.02 🍀 -
dominikawa wrote:Do mierzenia podchodziłam kilka razy, za każdym razem kiedy myślałam, że wreszcie weźmiemy się za starania na poważnie, ale zawsze wypadało, że coś jest ważniejsze, więc to jest dopiero 3 cykl z nowym mierzeniem i oczywiście ten nie jest idealnie uzupełniony, ale coś tam widać. W połączeniu z testami, ładnie liczy mi w apce dni dpo, a przy moim organizmie, gdzie nic nie czuje, to chociaż po temp coś widać. Ten obecny wykres wygląda tak
https://ibb.co/WH5M5fd
Dziewczyna z któregoś miesięcznego wątku polecała ten termometr https://gemini.pl/adiel-mt-b231f-termometr-owulacyjny-elektroniczny-z-gietka-koncowka-0077023.
A ja mam taki https://gemini.pl/microlife-mt-16c2-termometr-elektroniczny-0009541 i dla mnie jak na razie jest ok. Zdaję sobie sprawę, że sama temp nie potwierdza owulacji, więc nie mam jeszcze potwierdzonych czy naprawdę są, ale przynajmniej jak widzę spadek, to nie muszę testu robić.
To ja właśnie nie mam na razie żadnych bóli, ale mnie dopiero w 1dc dopada, dzisiaj tylko delikatne plamienie. Mam nadzieję tylko, że bardzo mnie nie przeczołga, bo jutro ciężki dzień w pracy, a w końcu zaopatrzyłam się w nospe, bo tak to zawsze ratował mnie tylko ibuprom i dopiero jakiś czas temu przeczytałam, że przy staraniach ma niekorzystny wpływ.
Czekam tutaj na info od Was jak tam dzisiejsze wizyty!
No racja, trzeba zawsze dostosować sobie metodę pod siebie. I jeśli ktoś nie ma żadnych objawów to dobrym wyjściem jest mierzenie temperatury. Do wszystkiego chyba trzeba mieć kilka podejść, ja do testów owulacyjnych chyba miałam milion, aż w końcu załapałam o co biega i które testy są w porządku. Chyba tego mierzenia temperatury muszę spróbować, żeby zobaczyć jak to mi wyjdzie. Dzięki za linki.
W cyklach, w których brałam luteinę po owulacji to od razu wiedziałam, że będzie miesiączka po bólach podbrzusza właśnie od 10 dpo. Teraz w tym cyklu nie brałam luteiny bo stwierdziłam, że zaczne brać jak się pojawią dwie kreski. W pierwszej ciąży też nie brałam po owulacji i jakoś się udało, a strasznie mnie denerwuje po luteinie mokra bielizna. No mam wrażenie, że wiecznie chodzę i zmieniam bieliznę. Dziś mnie trochę pobolało rano ale teraz cisza, więc chyba tamta luteina dawała sygnał wczesniejszy, że zbliża się @. Jeszcze kilka dni i zobaczymy.
A bóle miesiączkowe mam takie, że dwa dni wyjęte z życia. I bez ketonalu na receptę nie jestem w stanie funkcjonować. Nic innego nie działa, niestety. Dlatego fajnie byłoby zajść w ciążę i mieć z głowy okres na kilka miesięcy.
Trzymam kciuki za to by @ była łaskawa!
II procedura 🦕
13.07.2024r - Start 💉
19.07.2024r - 8 🥚
04.08.2024r - ❄️❄️❄️
5 dpt - ⏸️
6 dpt - 53 mIU/ml
13.11 - 6cm szcześcia🍀
09.01 - II prenatalne
-
Hej hej i co tam dziewczyny u Was? Przypomnę się z pytaniem, jak tam Wasze wizyty? Coś więcej wiadomo?
U mnie dzisiaj przewidywalnie przyszła 🐒 z całym impetem, ale kciuki chyba pomogły, bo jak na razie jest znośnie ale tym ketonalem to mnie przeraziłaś, a coś lekarz mówił na te Twoje bóle z czego to wynika?
Aleksandra to 17 testujesz czy wcześniej? Bo Kimbra widziałam, że na 16 jest wpisana#Aleksandra lubi tę wiadomość
👩30👨35 WROCŁAW
09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
28.02 🍀 -
Hej Aleksandra i Dominikawa 😄
Chciałabym w skrócie ale chyba się nie da postaram się.🙆
Sobota:ból podbrzusza w pracy nawet lekko nie umiałam się oprzeć o ladę i ciagnięcie w podbrzuszu.
Niedziela:obudził mnie straszliwy ból piersi plus mrowienie i swędzenie był to mój 7 dpo.Z głupoty zrobiłam test ciażowy na monitorku i wyszło mi brak ciąży choć wyszły mi dwie kreski.Jedna bledsza ale normalnie widoczna druga normalna ciemniejsza.Nie brałam tego na poważnie (choć cień nadzieji był) bo jednak napis brak ciąży mówi samo za siebie.Napisałam na wątku wrześniowym to ale pisały że to za wczas (wiedziałam) jedna dziewczyna używa monitorka i mi odpisała że to kontrolna (od kiedy dwie kreski są kontrolne 🤷?. Leżałam jak kłoda.
Poniedziałek:wizyta u gina i okazało się że nie mam polipa 😂😂😂 mam dużego mięśniaka..Włożył mi wziernik i patyczek (taki jak do uszu tylko o wiele większy 🤣🤣) coś tam mi posprawdzał i widział krew.Jak zrobił mi USG dopochwowo to ten cały..jego aparat był w krwi..Patrzał i coś mu nie pasuje z macicą i jajnikiem czy jajnikami..trochę się zmartwiłam.Dał mi skierowanie na tomografię i mam przyjśc z wynikami do niego.Jutro idę zrobić kreatyninę żeby wynik mieć na piątek do tego TK bo będzie z kontrastem.Jak spytałam a co jest nie tak to powiedział jak koteczku przyniesiesz wyniki będziemy mysleć dalej.No to cholera wie o co kaman...
Soki i dżemy zrobione 😄😄 już wiem następnym razem dodam mniej cukru.
Dominikawa to czyli dzisiaj testujesz czy odpuszczasz???
Aleksandra czwartek tuż tuż...
Trzymam kciuki dziewczyny 🍀🍀🙏🤞🤞
Ja już odpadam z testowania 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2022, 15:43
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
P.S
Dyntysta szybciutko 10 minut i wypad 🤣
Nosimy z mężem aparaty i co miesiąc wymieniamy gumki i te ,,ringi" nie wiem jak to się nazywa fachowo 🙆 wiem po swojemu 😆
Oooo..może napiszę tak że druciki będzie git.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2022, 15:53
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
Aleksandra jak tam wizyta męża u urologa?Pewnie trochę stresik miał 😐Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
dominikawa wrote:Hej hej i co tam dziewczyny u Was? Przypomnę się z pytaniem, jak tam Wasze wizyty? Coś więcej wiadomo?
U mnie dzisiaj przewidywalnie przyszła 🐒 z całym impetem, ale kciuki chyba pomogły, bo jak na razie jest znośnie ale tym ketonalem to mnie przeraziłaś, a coś lekarz mówił na te Twoje bóle z czego to wynika?
Aleksandra to 17 testujesz czy wcześniej? Bo Kimbra widziałam, że na 16 jest wpisana
Nie, lekarz nic nigdy nie wspomniał dlaczego takie bóle podczas miesiączki. I mnie raczej bolą bardziej krzyże, brzuch na drugim miejscu. Co do testowania to tak mnie zachęcacie tymi pytaniami, że siknęłam na jakiś zwykły test z auchanu. Były widocznie dwie kreski, jedna kontrolna, druga z pewnością testowa bo na żywo ciut widoczna ale na zdjęciu praktycznie w ogóle. Dziś 11 dpo, więc wszystko się jeszcze może zdarzyć ale dlatego nie lubię robić tak wcześnie testów bo i tak trzeba czekać do @ W tamtej ciąży test wyszedł mi 13 dpo dopiero i bardzo jasna kreska, beta na drugi dzień była 50 więc samiutki początek. No ale tak jak mówiłam ja po prostu wiem i czuję, że nic z tego;)
Co do wizyty u lekarza to dowiedzieliśmy się tyle ile już wiemy czyli, że brać suplementy (fertilmanplus doktor polecił) i nie usuwać żylaków powrózka bo nie wiadomo czy by to coś pomogło, czy by nie pogorszyło sprawy. Chociaż wydaje mi się,że pierwsze co jak się idzie do kliniki to pytają partnera czy owe żylaki ma, także na razie 3 miesiące witaminy i ponowne badanie nasienia. I wtedy jakby nie było poprawy w ogóle to lecimy do androloga, do kliniki. Moglibyśmy iść teraz ale coś mi się wydaje,że androlog też by zlecił suplementy i nic więcej.
II procedura 🦕
13.07.2024r - Start 💉
19.07.2024r - 8 🥚
04.08.2024r - ❄️❄️❄️
5 dpt - ⏸️
6 dpt - 53 mIU/ml