Lipcowe wakacyjne słoneczka 2015 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny proszę wpiszcie mnie na 12 lipca Odpoczęłam od ovu trochę, w kwietniu udało się zajść w ciąże, ale w 7 tyg przestała się rozwijać Może teraz uda ukoić się ból po stracie nowym szczęściem więc wracamy do gry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 13:18
-
nick nieaktualnymewka87 wrote:Hej dziewczyny proszę wpiszcie mnie na 12 lipca Odpoczęłam od ovu trochę, w kwietniu udało się zajść w ciąże, ale w 7 tyg przestała się rozwijać Może teraz uda ukoić się ból po stracie nowym szczęściem więc wracamy do gry
-
No no oby minimum połowa z nas zakończyła lipiec sukcesem.
Karlik to masz 2 wyjścia faktycznie zaciazyc albo zmienić pracę. To drugie jest chyba łatwiejsze do wykonania bo przynajmniej masz na to wpływ.
Trzymam kciuki za nas wszystkie.She86 lubi tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
nick nieaktualnyMonikkk wrote:No no oby minimum połowa z nas zakończyła lipiec sukcesem.
Karlik to masz 2 wyjścia faktycznie zaciazyc albo zmienić pracę. To drugie jest chyba łatwiejsze do wykonania bo przynajmniej masz na to wpływ.
Trzymam kciuki za nas wszystkie.
W aktualnej pracy jestem ponad 4 lata i mam ubezpieczenie, więc to doskonały moment na zajście i nikt mi nic nie powie. Prawdopodobnie uda mi się tutaj również wrócić po macierzyńskim. W nowej pracy głupio będzie jak popracuję kilka m-cy i pójdę na zwolnienie czy macierzyński i na pewno później nie będę miała gdzie wracać. Poza tym w nowej pracy na pewno nie dostanę od razu umowy na czas nieokreślony, a tutaj mam. Także sprawa jest trochę skomplikowana.
Również mam nadzieję, że wszystkie zobaczymy w lipcu dwie kreski -
Cześć dziewczyny! Chciałabym przyłączyć się do testujących w lipcu. Niestety nie udało mi się dostać wymarzonego urodzinowego prezentu, więc liczę, że teraz się uda!
Jeśli owu przyjdzie na dniach, to powinnam testować w okolicach 12 lipca (może spóźniony prezent??)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej!
Ja poproszę o przepisanie na 3.07, bo wtedy kończy mi się dupek i muszę wiedzieć co dalej robić...
Edit:
Dodam, że mam wyjątkowe pozytywne przeczucia, a jeszcze dziś mi przyjaciółka powiedziała, że jakoś inaczej wyglądam i na jej oko tym razem nam się udało - ależ mi się miło zrobiło i teraz będę się tego trzymała przez cały tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 22:42
s1985, Jagah, wombi, Tova33 lubią tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
Jagah wrote:Abra- takie słowa są super pokrzepiajace, oby się udało
Mnie też się cieszy gęba, bo z wróżby obraczkowej wyszlo, ze zaciaze w lipcu i będzie kolejna dziewczynka Nastawienie fantastyczneee na cały miejsce -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny