Lipcowe wakacyjne słoneczka 2015 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja optymistycznie też dołączę Jestem w trakcie badań po drugim poronieniu i czerwiec spisuję na straty z tego powodu, ale liczę, że w lipcu będę już będę miała zielone światło Jeżeli nic się nie poprzestawia, testować powinnam 18 lipca.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I ja chętnie dołączę do słoneczek lipcowych, Ania1986 mega świetna pierwsza strona, wygląda bombowo ja poproszę o wpisanie mnie na 1 lipca, gin stwierdził, że był to cykl bezowulacyjny. Dziś przyszła @, właśnie zaczęliśmy 4 cykl starań. Dziś rano byłam na becie i wracając z wyników przyszłą @...wynik <0,10 mlU/ml. Cykle mam dość długie więc w czerwcu nie będę testować. Mam nadzieję, że lipiec będzie tym szczęśliwym miesiącem
Wyposażona w olej z wiesiołka i testy owulacyjne zaczynam ten cykl
Ania1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymiluszka wrote:I ja chętnie dołączę do słoneczek lipcowych, Ania1986 mega świetna pierwsza strona, wygląda bombowo ja poproszę o wpisanie mnie na 1 lipca, gin stwierdził, że był to cykl bezowulacyjny. Dziś przyszła @, właśnie zaczęliśmy 4 cykl starań. Dziś rano byłam na becie i wracając z wyników przyszłą @...wynik <0,10 mlU/ml. Cykle mam dość długie więc w czerwcu nie będę testować. Mam nadzieję, że lipiec będzie tym szczęśliwym miesiącem
Wyposażona w olej z wiesiołka i testy owulacyjne zaczynam ten cyklmiluszka lubi tę wiadomość
-
Hej Właśnie dostałam @, także proszę o wpisanie mnie na 7 lipca. Jak przyjdzie owulacja, to ewentualnie przesunę ten termin
Oby lipiec okazał się szczęśliwyPo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Hej i ja się dopisuje choć jeszcze nie do końca wiem jak wszystko w czerwcu się potoczy, ale pełna optymizmu proszę o wpisanie mnie na 4.07
Ania1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny