Lipcowe wakacyjne słoneczka 2015 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyroletka wrote:Ania i co pojawiła się ta owulka? czy będziesz musiała wywoływać?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA z praca lipa,mialam " zagwarantowane" do września w piątek się okazalo ze mnie wysterowala i ze mam ja do konca czerwca, a dzis jak przyszlam to mam wrażenie ze chce sie mnie pozbyć jak najszybciej( jestem niania) bo tak sie dopytywala czy juz cos sobie znalazłam... 2 lata bylam na każde ich zawołanie, nawet swoje plany podporzadkowalam im. I dostalam za to nagrodę w postaci wystawienia mnie
Mimo ze wiedzieli ze sie leczymy ze zaraz zaczynam monitoring ktory tez sie wiąże z niezlym wydatkiem. -
Ania przykro mi nie będą już w ogóle planowali zatrudniać żadnej niani? czy szukają nowej?
tż właśnie pojechał oddać nasienie do badania. oczywiście musiałam mu w domu pomócPo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualnyNie, moj podopieczny miał isc we wrześniu juz do przedszkola i ja mialam niby zapewniona prace do września ale nagle mamusia stwierdzila ze pójdzie jednak w lipcu... A jeszcze 2 dni szybciej sie pytała od kiedy szukam pracy bo ja poprosilam o wystawienie szybciej referecji bo juz ogłoszenia na wrzesień sie pojawily i fajnie bylo by mieć juz te referencje, to jej powiedzialam ze od września tak jak sie umawialismy. A co najlepsze ze w kwietniu otrzymalam oferte rozpoczecia pracy od czerwca ale odmowilam bo chciałam byc wporzadku i szkoda mi tej matki bylo bo w maju się rozwodzili to teraz mam zapłatę..
-
nick nieaktualnyAnia przykro mi, że tak się stało ;/ ale to tak zawsze jest. znam też jedną osobą w mojej rodzinie która też opiekowała się dzieckiem i też ją wystawili w podobny sposób a też była na każde zawołanie. Mimo, że rozwiązali umowę czasem jak dziecko jest chore czy coś to jeszcze ciocia czasem chodzi do tego dziecka. Ale też w niemiły sposób zakończyli z nią pracę
Przepraszam, że nie pisałam, ale byłam nad morzem. Wczoraj w nocy wróciłam a teraz próbuję wrócić do rzeczywistości. Chociaż moje myśli nadal są między falami -
I bądź człowieku w porządku wobec innych, ja tak miałam jak zakończyłam pracę w żabce z której zrezygnowałam bo szefostwo było mało kompetentne to poinformowałam o odejściu, szefowa poprosiła czy mogłabym jeszcze parę razy przyjść jakby nie miała kogo na moje miejsce dać to się zgodzilam właśnie żeby być fer i nie zostawić ich na lodzie a później zostało mi to wynagrodzenie i na ostatnią wypłatę czekałam ponad dwa tygodnie i tyle było z mojego fer
A ja zaczęłam dzisiaj zastrzyki brać więc maszyna ruszyła, dziś 2dc a w piątek pierwszy monitoringWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 14:47
-
Ja też byłam nianią i byłam na każde zawołanie. Jak dziecko chore to nawet czasem na zajęcia nie poszłam, weekendy jeździłam a zdarzało mi się nocować. Miałam propozycję pracy w przedszkolu, której nie przyjęłam, żeby nie zostawiać ich na lodzie to 2 miesiące później oni mnie wystawili.
Od tamtej chwili nie miałam wyrzutów sumienia i robiłam tak żeby zadbać o własny interes. Niestety. Takie życie. Prawda jest taka, że koniec końców każdy patrzy aby wyszło na jego. -
z wynikami nasienia męża jest wszystko w porządku !
nadzieja92, Ania1986, Izoleccc, Paulette, miluszka, coffee lubią tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
nick nieaktualny
-
Hej!
Ja od dziś zaczynam clo od 5dc do 9 dc, a więc może dopiszę się do testowania 04.07 jeśli mogę.
Życzę wszystkim powodzenia i działajcie dziewczyny, żeby się w lipcu posypały pozytywne testynadzieja92, Ania1986, JusWik lubią tę wiadomość
Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
nick nieaktualnyCześć i czołem.
Witam się już oficjalnie.
Ania przepisz mnie na testowanie na 4 lipca bo 15 to już zdecydowanie za późno
Oj chciałabym mieć taki prezent na rocznię ślubu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 10:54
Ania1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAbra wrote:Hej!
Ja od dziś zaczynam clo od 5dc do 9 dc, a więc może dopiszę się do testowania 04.07 jeśli mogę.
Życzę wszystkim powodzenia i działajcie dziewczyny, żeby się w lipcu posypały pozytywne testy
czyli będziemy cieszyć się razem albo płakać
wolałabym jednak tą 1 wersjęAbra lubi tę wiadomość