Lipcowe wakacyjne słoneczka 2015 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
Zapraszam wszystkie staraczki które będą testowac w tym pieknym letnim miesiącu
LISTA SŁONECZKOWYCH TESTEREK
1-miluszka@,monilia84@,misia881
2-Siemka@
3-candela@,Abra@,
4-roletka,kata89@,Arlene@
5-Jagah@,kot_bury@,Monikkk@,Magdziulla@,honey028
,wroclawianka83@,staraczka@, mała mi@
6-JennyXS@,Agnieszka0812@,helen
7-kate55-aniolek:(
,She86,Gosiacu@
8-Lianna@,karlik,
9-Lady Maruda@,Yvonchen,Izoleccc,Nutka-koloru@
10-kredeczka91@,cachaarel@,odrobinacheci@,Serioo
?!
11-motylek1909
12-Toxey@,mewka87@,Sarenka2015@,alicjaaaa@,Tova33,Pinesska@,Martita88
13-nusia@
14-Scarletta@,Maczek@
15-
16-Ralpina,zwei_kresken@,JusWik@
17-Maialenn@,littleladybird@
18-bizona@,mania_88@,Marti89@,Aggusia21
19-Malibu@
20
21-Straciatellaa
22-jussio,Justine M,Mirabelka30,astoriaa,mamaNika
23-myszaaa
24-Alicja92
25-november123,renate
26-Ania1986,wombi,karolka22
27-Ola_Ola,krysiak,Aga26,
28
29-ewelina27,Mama_Ali
30
31-s1985,EmWu,jussio
Mamy juz 13
I 1 Aniołka (*)
Legenda:
miesiączka- @
test pozytywny-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 19:57
sylwiaśta159, Landryneczka, Harusiowa, Paulette, nataliano, aja, nadzieja92, Summerka, miluszka, Rotenkopf, Emilia77, Toxey, lotta.89, Maialenn, Beatrice, Tova33, littleladybird, Morwa, JusWik, Flakonik, Izoleccc, She86, myszaaa, Pchełka, mmarzenak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mordeczka wrote:Tak wątek był założony na początku maja ale został usunięty
-
nick nieaktualnyno dokładnie był na lipiec i już na sierpień nawet jest.
Ale obydwa gdzieś poginęły daleko
Ja się zapiszę na lipiec Mam nadzieję, że uda mi się przez miesiąc obniżyć tsh Jeszcze nie liczyłam dokładnie na kiedy mi wypadnie lipcowe @ . Ale co mi szkodzi się zapisaćmałe marzenie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:no dokładnie był na lipiec i już na sierpień nawet jest.
Ja się zapiszę na lipiec Mam nadzieję, że uda mi się przez miesiąc obniżyć tsh Jeszcze nie liczyłam dokładnie na kiedy mi wypadnie lipcowe @ . Ale co mi szkodzi się zapisać -
Ty to wiem że nie odejdziesz
Ania1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie sobie policzyłam i jeśli wszystko bedzie dobrze to powinnam testować dopiero 29 -go lipca trochę późno . No ale może unormuje mi się wszystko do tego czasu
Jej ile to jeszcze czekania heh . Załamię się tyle czekać. Powiem Wam nie jest fajnie mieć długie cykle Chyba, że coś mi się jeszcze pozmienia to będę pisać to mnie kochana przepiszesz najwyżej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:no dokładnie był na lipiec i już na sierpień nawet jest.
Ja się zapiszę na lipiec Mam nadzieję, że uda mi się przez miesiąc obniżyć tsh Jeszcze nie liczyłam dokładnie na kiedy mi wypadnie lipcowe @ . Ale co mi szkodzi się zapisać
A poza tym.... Każdy miesięczny wątek był tu zakładany z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem, wiec nie rozumiem w czym problem? Ja chciałam założyć na maj, ktoś mnie uprzedził, wiec założyłam na sierpień. -
nick nieaktualnyhehe ja się tylko śmieje jak prowadzić na sierpień to co jakiś czas napisz coś, żeby znowu nikt nie założył drugiego tak robiła właśnie Landryneczka na czerwcu nim się zapisali
Lady Maruda a Ty kiedy testujesz jeśli wolno spytać ? szanse na czerwiec masz jakieś ?Lady Maruda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurczę ja to urodziny i imieniny mam w styczniu więc na to nie liczę Ja się nastawiam na wakacyjny wyjazd tylko boję się, że nawet jak sobie wyliczę mniej więcej to boję się, że przez wyjazd (emocje) coś mi się przesunie i nici z tego wyjdą
Ania to bardzo długo... Ja na pierwszą Fasolkę chciałam ją mieć ale nie przykładaliśmy się zbytnio do jakichś starań i nie odliczałam nic. Ale chciałam dziecko. Jak zajęłam się praktykami nie myślałam o dziecku. tak booom . okazało się że się udało. ale niestety i tak poroniłam.
Więc teraz wolę być cały czas w przygotowaniu . A nie jak wtedy tak sobie odpuścić . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny