Lipcowe wakacyjne słoneczka 2015 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
Kate - bardzo mi przykro. Wspieram
Hej Wam dziewczyny. Mogę prosić Was o opinię? Jestem zapisana na testowanie na wrzesień, ale dziś zrobiłam test i ło! nie wiem co myśleć.
http://zapodaj.net/a98b529230dc5.jpg.html
to mój dzisiejszy test z godziny 8:30. Z trzeciego moczu (prepraszam za dosłowność) widzicie tutaj kreseczkę? Bo w rzeczywistości ona jest widoczna,choć bardzo delikatna. ja ją widziałam od razu, a mąż mówił, że nic nie ma. Teraz się lepiej wyklarowała. niby wiem, że nie powinno się patrzeć po pół godziny ale wiecie jak to bywa nadzieja umiera ostatnia:) Myślicie, że to może być to, czy raczej reakcje chemiczne? (choć jak mówię, ja widziałam ją od początku, tylko że była jaśniejsza)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 14:38
amartio, Paulette, Tova33, justyna14 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gabi to może być kreska, ale na zdjęciu jest bardziej szara niż różowa, jeżeli jest szara to raczej na pewno przebarwienie (jeżeli ten test to Amil to jest to możliwe).2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Kate, cholernie mi przykro, ale jestem jednoczesnie zaskoczona, ze tak wczesnie Ci ja wykryli- mam nadzieje ze nie musza Cie operowac tylko pozbeda sie tego ninja farmakologicznie. Trzymaj sie cieplo!
-
nick nieaktualnyla wrote:Gabi to może być kreska, ale na zdjęciu jest bardziej szara niż różowa, jeżeli jest szara to raczej na pewno przebarwienie (jeżeli ten test to Amil to jest to możliwe).
czyli ten test to jest jakiś felerny czy jak? -
gabi niekoniecznie, czasami testy tak mają i już, ale lepiej dla pewności zrób jutro inny test lub po prostu pójdź na betę.2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGabi
Oczywiście że jest kreska, a jak chcesz miec pewność, to albo porządny test jutro z pierwszego sikańca, a jeszcze lepiej beta- rozwieje wszelkie wątpliwości- trzymam kciuki! / i zaglądam jutro /
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 21:43