Lipcowe wakacyjne słoneczka 2015 :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyasiaes wrote:A u mnie dzisiejsza beta : 4,6 wiec spada. Niestety 2 cykl z rzędu ta sama historia
Progesteron 0,36- możecie powiedzieć cos o progesteronie? Mam 2 dni do @ czy to dobry wynik czy zły? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:a mi endo mowil ze w granicach 1
Ja byłam u gin i endo. Gin powiedziala że tsh max 2,5, miałam 2,17, zrobilam sobie kontrolnie po kilku miesiacach tsh. mialam 2,9. Endo powiedzial, że jak atpo, atgg, ft3,4 jest w normie to nie ma żadnych obaw i problemow z zajsciem w ciaze. ja miałam jeszcze + usg tarczycy- idealne. -
dzieki za podpowiedzi dziewczyny, właśnie rozmawiałam z moja gin i ona twierdzi ze na 1 czy 2 dni przed @ progesteron może być taki niski i o niczym to jeszcze nie świadczy. myśle ze wybiore się jeszcze na konsultacje do innego lekarza po @ chociaz ta moja gin jest naprawde bardzo dobrym lekarzem.
poza tym ciężka decyzja przede mną czy zmieniać prace na duzo lepsza co wiąze się z zawieszeniem starań na kilka mc czy starać się dalej od razu.
dzięki Dziewczyny! ściskam mocno -
Strattaciella! Radze zmienic i endo i gina. TSH max 1.5. Wszystko moze byc w normie a byc niedoczynnosc. W ciazy tarczyca siada i moze byc Hashimoto. Wypadanie wlosiw, zmeczenie, bole stawow, doly to wszystko moze byc spowodowane tarczyca przy normach. Tym bardziej ze TSH skacze.
Ania1986 lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Dlaczego się wykreślasz z listy? Prowadzenie listy wydało Ci się mało perfekcyjne ? Kochana wszystko w tym świecie jest nieidealne. Tak samo jak ludzie , którzy mają swoje życie i swój świat i nie są u Ciebie zatrudnieni. Nie wszystkim można kierować ale to już przecież wiesz .
Wiem
doskonale
Ale powiedz mi czy to ma sens jakiś większy, że będę na liście??
-
Alicja92 wrote:Strattaciella! Radze zmienic i endo i gina. TSH max 1.5. Wszystko moze byc w normie a byc niedoczynnosc. W ciazy tarczyca siada i moze byc Hashimoto. Wypadanie wlosiw, zmeczenie, bole stawow, doly to wszystko moze byc spowodowane tarczyca przy normach. Tym bardziej ze TSH skacze.
-
Morwa wrote:Jeśli chcesz mojej wypowiedzi to masz,,,,, u mnie ani nie było wypadania włosów ani niedoczynność względem tsh , ft4 czy też ft3 , wszystko miałam w normie . Coś mnie skusiło mimo wszystko by zrobić dalsze badania i jak się później okazało mam Hashimoto