Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Marmurkowa wrote:Justysia jesteś aniołem już mam
Tylko o co chodzi z tymi ostatnimi godz? (zdaje się że już o tym pisałaś ale nie mogę znaleźć ) -
nick nieaktualny
-
Bidulko to zesmy cie zasypaly meilami spokojnie slonce nic na raz.mi mozesz wyslac jak znajdziesz czas bez wielkiego parcia.i tak jestes wielka!!!Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Madziulla wrote:Mnie tez cos glowa boli...pewnie ta pogoda.. u nas w Trojmiescie ulice pozalewane masakra...Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Udało się beta urosła do 350 mIU/ml dziękuję za wszystkie kciuki :*
Przesyłam również mnóstwo wirusków ciążowych.
Jeszcze raz ogromne dziękuję za wsparcie, pozytywną energię i kciuki.Madziulla, AJA_S, Demsik, Natalek, Morwa, Kjopa3, Brave, borsuk, kate55, Ania-nowa lubią tę wiadomość
Jeśli szczęście nie przyszło jeszcze do ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi kroczkami.
-
AhnaKlementyna wrote:Udało się beta urosła do 350 mIU/ml dziękuję za wszystkie kciuki :*
Przesyłam również mnóstwo wirusków ciążowych.
Jeszcze raz ogromne dziękuję za wsparcie, pozytywną energię i kciuki.
Wspaniale GratulacjeAhnaKlementyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarmurkowa wrote:Czuję się osamotniona. 3miasto, dolnośląskie a na podlasiu to tylko ja się staram?
Tak wiem na wiochach baby zachodzą wiatropylnie i rodzą w polu w burakach tylko ja jakaś upośledzona że tyle czasu mi to idzie...
Żarcik taki co by nie urazić jak jakaś dziołcha z moich okolic się znajdzie
Znowu leje deszcz
Hahhah Marmurkowa ja też jestem z Podlasia i staram się o dziecko kilka lat więc nie jesteś już taka sama -
nick nieaktualny