Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarmurkowa wrote:O proszę ziomalka się znalazła Miasto wojewódzkie czy łokolice
Łokolice pod samym miastem wojewódzkim
Kiedyś udzielałam się z innego konta ale usunęłam je by trochę odpocząć od forum, a teraz jestem dzielną czytelniczka, twardo kibicuje lipcowym wisienkom -
sua wrote:Łokolice pod samym miastem wojewódzkim
Kiedyś udzielałam się z innego konta ale usunęłam je by trochę odpocząć od forum, a teraz jestem dzielną czytelniczka, twardo kibicuje lipcowym wisienkom -
Mi te cykle księżycowe w żadnej ciąży się nie pokryły, także z przymrużeniem oka na to patrzcie A wiecie, że jest też kalendarz chiński odnośnie płci dziecka w zależności od wieku matki i miesiąca zapłodnienia? I nie ważne wtedy czy w owulkę, przed czy po, dana płeć jest z góry "zaprogramowana"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAhnaKlementyna wrote:Udało się beta urosła do 350 mIU/ml dziękuję za wszystkie kciuki :*
Przesyłam również mnóstwo wirusków ciążowych.
Jeszcze raz ogromne dziękuję za wsparcie, pozytywną energię i kciuki.
Gratuluję!!!!Rośnijcie teraz sobie spokojnieAhnaKlementyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fipsik wrote:Mi te cykle księżycowe w żadnej ciąży się nie pokryły, także z przymrużeniem oka na to patrzcie A wiecie, że jest też kalendarz chiński odnośnie płci dziecka w zależności od wieku matki i miesiąca zapłodnienia? I nie ważne wtedy czy w owulkę, przed czy po, dana płeć jest z góry "zaprogramowana"
Ale ma mniejsze prawdopodobieństwo, u moich dziewczyn się nie sprawdziło za to chyba księżycowy w 100% (chyba bo wciąż nie wiem jak to robi sąsiadka)17.11.17-poronienie całkowite