Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyStyczniowaNadzieja wrote:Ehhhh strach się bać...ja sensu i logiki nie widze w tych zamachach, a i odnosze wrażenie ze niewiele sie robi w kierunku poprawy bezpieczeństwa...
-
Katastrofa tym bardziej ze wielu zabitych to wlasnie male dzieci-poszly z rodzicami na pokaz fajerwerek na koniec imprezy...co za ludzie boszeee!!!!
My mamy leciec do grecji na wakacje i coraz wieksze mam watpliwosciDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Ale sobie tym razem znaleźli sposób inny, sposób na ciężarówkę biedna ta Francja nie zamierzają im odpuścić...
U mnie @ w środę, czyli gdyby nie przyszła to przyjdzie mi robić test na wakacjach w Zakopanym -
nick nieaktualnyDemsik wrote:Katastrofa tym bardziej ze wielu zabitych to wlasnie male dzieci-poszly z rodzicami na pokaz fajerwerek na koniec imprezy...co za ludzie boszeee!!!!
My mamy leciec do grecji na wakacje i coraz wieksze mam watpliwosci
moja siostra jest teraz w Grecji...ja bym nie leciala.... bylabym za przeproszniem posrana w majty ze strachu...nie odpoczela bym wogole...
Pamietam jak lata 2005-2006 byly te samachy na lotniskach w londynie i ja lecialam do Angli na wakacyjne kursy i rok po roku byl dzien czy dwa po moim powrocie zamach w tym konkretnie lotnisku...za drugim raziem powiedzialam pierdziele nie lece... -
A ja mam dzisiaj pechowy dzień auto odmówiło posłuszeństwa. Najprawdopodobniej rozrusznik. Tak to jest jak się odpala auto 150 razy dziennie(no może mniej ale i tak sporo odpalam). Dobrze ,że jak zgasiłam silnik to stałam na niewielkim wzniesieniu. Dzięki temu jakoś udało mi się wraz z mężem pchnąć tego kloca (bo to bus jest) , odpalić na popych i jakoś dojechać do elektryka.
-
nick nieaktualny
-
A co do Francji to ja się nie dziwię ,że tam zamach za zamachem. Szkoda biednych,niewinnych ludzi ,którzy tam giną, a tym bardziej dzieci:( Wszystko to wina rządów. Nawpuszczali bydła a teraz obywatele spijają całą ich gorycz. Obcokrajowców jest tam już chyba więcej niż Francuzów, więc nie dziwota ,że ciężko to ogarnąć i naprawić. Ja uważam się za osobę tolerancyjną, ale tolerancja jak wszystko inne ma swoje granice.
-
AJA_S wrote:Moje drogie, ale przez to ich mulikulti... No błagam ja mam dość Bułgarów i Ukraińców (mimo że mam rodzinę tam) no ale szlak mnie trafia bo są co poniektórzy beszczelni
Ania-nowa lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Brave wrote:Morwa a w jakim celu tyle razy auto odpalasz o_o naprawią wam jeszcze dzisiaj czy przesiadasz się na rower?
Edit : jednak nie taki zły ten dzień . Szczęście w nieszczęściu, to nie rozrusznik, a kostka w stacyjce będę miała szybciej sprawne autoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 10:27
-
nick nieaktualny
-
kate55 wrote:Polacy też bywają bezczelni, to akurat nie jest reguła. I to nie kwestia multi kulti, tylko tych poj*banych radykalnych wyznawców allaha
Edit : jak się jest mniejszością to jest się zmuszonym do dostosowania się do panujących zasad większości , jak się jest większością to wprowadza się swoje zasadyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 10:44
AJA_S lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj ja miałam głupie sny śniła mi się amerykańska szkoła i te typowe dla amerykańskich filmów, o amerykańskich uczniach, charakterki bogatych ,rozpieszczonych dzieciaków... ile ja się tam musiałam natargać nerwów to głowa mała. A później śniło mi się ,że udawałam obcokrajowca w sklepie z gazetami, który nie kumam jak się porozumieć. Zabawna była rozmowa na migi i gesty, a później bilety na autobus chciałam kupić w sklepie z ciuchami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 10:41
-
kate55 wrote:Polacy też bywają bezczelni, to akurat nie jest reguła. I to nie kwestia multi kulti, tylko tych poj*banych radykalnych wyznawców allaha
Co do snów mi się śniło że B po kłótni mnie zostawił i się pociełam... W sensie popełniłam samobójstwo17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualnyAJA_S wrote:Co do snów mi się śniło że B po kłótni mnie zostawił i się pociełam... W sensie popełniłam samobójstwo
W ogole ostatnio mam ciagle same z nim koszmary... Albo sni mi sie ze mnie przesladuje, albo mnie zdradza... a teraz jeszcze to.AJA_S lubi tę wiadomość