Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyStyczniowaNadzieja wrote:Ehhhh strach się bać...ja sensu i logiki nie widze w tych zamachach, a i odnosze wrażenie ze niewiele sie robi w kierunku poprawy bezpieczeństwa...
-
Katastrofa tym bardziej ze wielu zabitych to wlasnie male dzieci-poszly z rodzicami na pokaz fajerwerek na koniec imprezy...co za ludzie boszeee!!!!
My mamy leciec do grecji na wakacje i coraz wieksze mam watpliwosciDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Ale sobie tym razem znaleźli sposób inny, sposób na ciężarówkę
biedna ta Francja
nie zamierzają im odpuścić...
U mnie @ w środę, czyli gdyby nie przyszła to przyjdzie mi robić test na wakacjach w Zakopanym -
nick nieaktualnyDemsik wrote:Katastrofa tym bardziej ze wielu zabitych to wlasnie male dzieci-poszly z rodzicami na pokaz fajerwerek na koniec imprezy...co za ludzie boszeee!!!!
My mamy leciec do grecji na wakacje i coraz wieksze mam watpliwosci
moja siostra jest teraz w Grecji...ja bym nie leciala....bylabym za przeproszniem posrana w majty ze strachu...nie odpoczela bym wogole...
Pamietam jak lata 2005-2006 byly te samachy na lotniskach w londynie i ja lecialam do Angli na wakacyjne kursy i rok po roku byl dzien czy dwa po moim powrocie zamach w tym konkretnie lotnisku...za drugim raziem powiedzialam pierdziele nie lece... -
A ja mam dzisiaj pechowy dzień
auto odmówiło posłuszeństwa. Najprawdopodobniej rozrusznik. Tak to jest jak się odpala auto 150 razy dziennie(no może mniej ale i tak sporo odpalam). Dobrze ,że jak zgasiłam silnik to stałam na niewielkim wzniesieniu. Dzięki temu jakoś udało mi się wraz z mężem pchnąć tego kloca (bo to bus jest) , odpalić na popych i jakoś dojechać do elektryka.
-
nick nieaktualny
-
A co do Francji to ja się nie dziwię ,że tam zamach za zamachem. Szkoda biednych,niewinnych ludzi ,którzy tam giną, a tym bardziej dzieci:( Wszystko to wina rządów. Nawpuszczali bydła a teraz obywatele spijają całą ich gorycz. Obcokrajowców jest tam już chyba więcej niż Francuzów, więc nie dziwota ,że ciężko to ogarnąć i naprawić. Ja uważam się za osobę tolerancyjną, ale tolerancja jak wszystko inne ma swoje granice.
-
AJA_S wrote:Moje drogie, ale przez to ich mulikulti... No błagam ja mam dość Bułgarów i Ukraińców (mimo że mam rodzinę tam) no ale szlak mnie trafia bo są co poniektórzy beszczelni
Ania-nowa lubi tę wiadomość
Po 3 latach starań, w końcu z namiPola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Brave wrote:Morwa a w jakim celu tyle razy auto odpalasz o_o naprawią wam jeszcze dzisiaj czy przesiadasz się na rower?
jestem kierowcą a moja firma opiera się na transporcie towarów po całym Dolnym Śląsku ,więc chcąc nie chcąc auto robi dziennie trochę kilometrów i trochę jest odpalane. Na całe szczęście mam zaprzyjaźnionego elektryka ,więc zrobi mi to od ręki
także swoje odczekam u niego i jeszcze dzisiaj wrócę autem do domu
Edit : jednak nie taki zły ten dzień . Szczęście w nieszczęściu, to nie rozrusznik, a kostka w stacyjcebędę miała szybciej sprawne auto
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 10:27
-
nick nieaktualny
-
kate55 wrote:Polacy też bywają bezczelni, to akurat nie jest reguła. I to nie kwestia multi kulti, tylko tych poj*banych radykalnych wyznawców allaha
Edit : jak się jest mniejszością to jest się zmuszonym do dostosowania się do panujących zasad większości , jak się jest większością to wprowadza się swoje zasadyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 10:44
AJA_S lubi tę wiadomość
-
Dzisiaj ja miałam głupie sny
śniła mi się amerykańska szkoła i te typowe dla amerykańskich filmów, o amerykańskich uczniach, charakterki bogatych ,rozpieszczonych dzieciaków... ile ja się tam musiałam natargać nerwów to głowa mała. A później śniło mi się ,że udawałam obcokrajowca w sklepie z gazetami, który nie kumam jak się porozumieć. Zabawna była rozmowa na migi i gesty, a później bilety na autobus chciałam kupić w sklepie z ciuchami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 10:41
-
kate55 wrote:Polacy też bywają bezczelni, to akurat nie jest reguła. I to nie kwestia multi kulti, tylko tych poj*banych radykalnych wyznawców allaha
Co do snów mi się śniło że B po kłótni mnie zostawił i się pociełam... W sensie popełniłam samobójstwo17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualnyAJA_S wrote:Co do snów mi się śniło że B po kłótni mnie zostawił i się pociełam... W sensie popełniłam samobójstwo
mibsir snilo ze moj eM mnie dusi... grrr na prawde braklo mi tchu itp... Nie moglam sie mu wyswobodzic. Ale gdy on myslal ze ja juz nie zyje to wzial mnie zostawil i poszedl sobie. A ja po jakims czasie sie ocknelam taka wyczerpana i do swojej mamy ucieklam wszystko jej powiedziec i sen sie skonczyl...
W ogole ostatnio mam ciagle same z nim koszmary... Albo sni mi sie ze mnie przesladuje, albo mnie zdradza... a teraz jeszcze to.AJA_S lubi tę wiadomość