Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:Idę sobie zbadać szyjkę, no więc wkładam palca w wiadome miejsce i w tym owym momencie wyłączyli prąd! Tak się przestraszyłam ,że z wrażenia chyba mi jajo pękło (tzn pęcherzyk), bo teraz mnie nawala z prawej strony hahah
justyś dzięki za wyliczenia;)
ojejku mogę być matką chrzestna takich dzieciaków;)))będę ciocia żarówa, żeby nie odstawać od reszty;)Morwa, Marmurkowa lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
ojejku wrote:to będzie dziecko, które pokocha elektryczność i efekty świetlne
Nazwiemy Twoje bliźniaki Lampinia i Ledosław
ZakreconaŻona, Marmurkowa, ojejku, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Demsik wrote:Ja chce takiego drina do wlkp i juz
AJA_S, ojejku, Demsik, marciaa, Brave lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:Kto dzisiaj coś pije ?
Ale sobie dziś poprawiłam humor wizytą u fryzjera i małymi zakupami Trzeba sobie umilać oczekiwanie na test Teraz sobie zaprzysięgłam, żeby testować 14 dpo i ani dnia wcześniej Ciekawe, czy mi się uda wytrwać.Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Morwa wrote:Wysyłam priorytetowo tak wyglądał listonosz, wyglądał na takiego co się lubi mylić także nie zdziw się ,że zamiast drinka może przynieś coś innego
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny, postanowiłam nie wpisywać się na lipcowy wątek ale okazało się, że test w tym miesiącu wyszedł poztywny:) trzymajcie kciuki za moją wisienkę, życzę i Wam powodzenia!!!
Jagah, Morwa, Brave, ojejku, Kjopa3, pepsunieczka, Marmurkowa lubią tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualny
-
Lubisia gratulacje :*:*
Kjopa3 nie lubię..
Dzisiaj moje sny przeszły same siebie. Śniło mi się ,że mąż dowiedział się o tym ,że ma syna (12 letniego) i normalnie mnie olał. Tak się starałam, aby być częścią tego wszystkiego, ale zostałam potraktowana jak powietrze, albo co gorsza zlana ciepłym moczem. Kolejny sen był o tym ,że zrobiłam test dla jaj w 8dc i wyszedł mega pozytywny. Nie mogła w to uwierzyć... a jak już uwierzyłam i zaczęłam się cieszyć to druga kreska zaczęła się rozmywać tworząc napis ,że mam się pier*olić. Nosz kur... niezłe jaja. Mąż mówi ,że uderzyłam go dwa razy przez sen i tak zaciskałam szczęki, że zgrzyt moich zębów było słychać chyba w sąsiednim pokoju. HahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 11:28
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Lubisia gratulacje :*:*
Kjopa3 nie lubię..
Dzisiaj moje sny przeszły same siebie. Śniło mi się ,że mąż dowiedział się o tym ,że ma syna (12 letniego) i normalnie mnie olał. Tak się starałam, aby być częścią tego wszystkiego, ale zostałam potraktowana jak powietrze, albo co gorsza zlana ciepłym moczem. Kolejny sen był o tym ,że zrobiłam test dla jaj w 8dc i wyszedł mega pozytywny. Nie mogła w to uwierzyć... a jak już uwierzyłam i zaczęłam się cieszyć to druga kreska zaczęła się rozmywać tworząc napis ,że mam się pier*olić. Nosz kur... niezłe jaja. Mąż mówi ,że uderzyłam go dwa razy przez sen i tak zaciskałam szczęki, że zgrzyt moich zębów było słychać chyba w sąsiednim pokoju. Hahaha
Wnioskuję z tego, że urodzę syna i wszystko będe miała gotowe, a o ciąży będe wiedziała na długo przed narodzinami
Z Twojego snu interpretuję, że mąż nie ma nieślubnych dzieci, a Ty możesz robić test już w 8dpo, a nie w 8dc, dwie kreski będą na serio a i to będzie Was syn, w odróżnieniu od tego se snu,albo córka, pal licho -
ojejku wrote:ja tez mam durnowate sny, ostatnio urodziłam z zaskoczenia, nie miałam wózka, fotelika, łóżeczka, nawet nic do ubrania, a córka brunetka śliczna chciała jeśc tylko z jednego cycka, z drugiego nie umiałam karmić...
Wnioskuję z tego, że urodzę syna i wszystko będe miała gotowe, a o ciąży będe wiedziała na długo przed narodzinami
Z Twojego snu interpretuję, że mąż nie ma nieślubnych dzieci, a Ty możesz robić test już w 8dpo, a nie w 8dc, dwie kreski będą na serio a i to będzie Was syn, w odróżnieniu od tego se snu,albo córka, pal lichoojejku lubi tę wiadomość