Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjestem w szpitalu rano pojawiło się krwawienie, beta est ok, w macicy 2 pęcherzyki, malutkie. niby ok na ten czas. Ale obok est coś, może krwiak? nie wiadomo. Mam czekać pojutrze powtórzą betę.
Wkurzona jestem, bo nic mi tu nie mówią, a ze mnie czerwona krew się leje. A oni tylko pytają czy skrzepy są -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misiowa_mama wrote:jestem w szpitalu rano pojawiło się krwawienie, beta est ok, w macicy 2 pęcherzyki, malutkie. niby ok na ten czas. Ale obok est coś, może krwiak? nie wiadomo. Mam czekać pojutrze powtórzą betę.
Wkurzona jestem, bo nic mi tu nie mówią, a ze mnie czerwona krew się leje. A oni tylko pytają czy skrzepy są
Moja teoria jest taka. Masz w sobie dwa silne bąble. Jakiś lichy krwiak chciał się obok nich zagnieździć. Twoje Bąble, mądre po mamie, wiedzą, że krwiak to typ spod ciemnej gwiazdy, więc dały mu porządny łomot i się teraz chłop ewakuuje. Bąble zyskały więcej miejsca i sławę w całej okolicy, że żadne krwiaki z nimi zadzierać nie będą. Jak ten jeden się ulotni to będziesz mieć spokój aż do porodu. (po porodzie rozrywkę zagwarantują dwa Bąble)Morwa, Misiowa_mama lubią tę wiadomość
-
Misiowa_mama wrote:jestem w szpitalu rano pojawiło się krwawienie, beta est ok, w macicy 2 pęcherzyki, malutkie. niby ok na ten czas. Ale obok est coś, może krwiak? nie wiadomo. Mam czekać pojutrze powtórzą betę.
Wkurzona jestem, bo nic mi tu nie mówią, a ze mnie czerwona krew się leje. A oni tylko pytają czy skrzepy są
Trzymam mocno kciuki Misiowa_mama !!!!! Bedzie dobrze, trzymaj sie :*
Misiowa_mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka wróciłam wczoraj kolo 20 do domu ale nie miałam czasu usiąść do kompa. Do 23 kroilam grzybki do suszenia trzeba było umyć o ugotować kurki no i obiad na dziś trzeba było zrobić. Po 8 będę przy kompie to Was nadrobię i uzupełnie listę
Misiowa_mama trzymam kciuki za Twoje maluchy. Ale teoria Cytrynki jest sensowna i mi się tez wydaje ze to jest krwiak który Ci niezłego stracha robi i wszystko się dóbrze skończy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny