Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja mam dzis szwagierki corke na nocke bo oni a wesele szli i sie poplakala przed kapaniem ze chce do mamy.pytam czemu a ona bo rano jak sie obudze to bede glodna;)a ja jej na to,przeciez ja tez ci zrobie ach te dzieci teraz maluja po wannie:-)Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
gosia89 wrote:dziewczyny czy anemia utrudnia zajscie w ciaze? albo zagraza ciazy? obawiam sie ze mam anemie. wyniki na to wskazuja, w pon ide do lekarza z wynikami...
Gosia:niestety anemia utrudnia zajście w ciążę.
http://www.jestemplodna.pl/anemia-a-plodnosc/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 22:54
-
gosia89 wrote:dziewczyny czy anemia utrudnia zajscie w ciaze? albo zagraza ciazy? obawiam sie ze mam anemie. wyniki na to wskazuja, w pon ide do lekarza z wynikami...
Utrudnia. Nawet w staraniach. Kiedyś o tym bylo w ciekawostce dnia. Sezon na szpinak chyba juz jest. Więc smacznego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja tez z doskoku bo u mnie tez rodzinka na weekend wpadła
Ale podczytuje Was jak uda mi sie wymknac do sypialni
Ja jutro testuje...stwierdziłam ze zrobie dla spokoju zanim odstawie dupka.
NIe lubie tego czasu bo zawsze w dniu testowania jestem mega zdołowana, potem jest juz troche lepiej
Tak więc proszę mi tu pisac sposoby na poprawienie humoru! Na zapas. -
nick nieaktualnySylwia_80 wrote:A ja tez z doskoku bo u mnie tez rodzinka na weekend wpadła
Ale podczytuje Was jak uda mi sie wymknac do sypialni
Ja jutro testuje...stwierdziłam ze zrobie dla spokoju zanim odstawie dupka.
NIe lubie tego czasu bo zawsze w dniu testowania jestem mega zdołowana, potem jest juz troche lepiej
Tak więc proszę mi tu pisac sposoby na poprawienie humoru! Na zapas.Sylwia_80 lubi tę wiadomość
-
Witam niedzielnie szukam wakacji w grecji i polowa ofert byla w moim zasiegu a teraz ceny poszly w gore.eh...szukam dalej bo jak dzis nie zarezerwuje to pozniej juz bedzie ciezkoDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;