Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
justysia 90 wrote:Jest wątek na wrzesień, październik? Bo my będziemy starać się dopiero wtedy ☺nie wiem czy są jakieś wisienki nowe, jak tak to gratuluję ☺
justysia 90 lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Mona_M wrote:Zdecydowanie. Mam syna z 1 maja i z chęcią przyjmę kolejne majowe dziecko
Też rodziłam 1 maja
Kate bardzo mi przykro, nawet nie wiem jak wyrazić to słowami....
Właściwie to wiem ale obawiam się ze po moim niecenzuralnym wywodzie wywalą mnie z forum na zbity pysk...
Dopiero wróciłam z wojaży (ten miesiąc będzie rozrywkowy ) Ciężko Was nadrobić, ale dałam radę ;
Gratuluję WisienkomMilka1991, Mona_M lubią tę wiadomość
-
kate55 wrote:Niestety u mnie znowu ciąża pozamaciczna, leżę od wczoraj w szpitalu
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnykate55 bardzo mi przykro tulę mocno. musisz być teraz dzielna i nie poddawaj się . kiedyś nam się uda
poza tym mój eM był wczoraj na badaniach od 7 do 14 dni mają być wyniki. Tak już bym chciała je znać... A więc kochane trzymać kciuki, żeby tam w labo nic nie pomieszali i nie wzięli próbki jakiegoś starego dziadka haha
Jeszcze lipiec się nie kończy więc trzymam kciuki na następne testująceMilka1991, AJA_S lubią tę wiadomość
-
znalazłam kochane przez przypadek artykuł o niepłodności, więc podsyłam linka dla ciekawych;)
http://tipy.interia.pl/artykul_25642,jak-domowymi-sposobami-zwiekszyc-szanse-na-poczecie-dziecka.htmlDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny